Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer håndvask-app til sine smartklokker

Blogginnlegg   •   apr 28, 2020 09:46 CEST

Verdens helseorganisasjon (WHO) har anbefalt flere tiltak for å redusere spredningen av smitte, inkludert kontinuerlig håndvask. Ifølge helsepersonell og eksperter må man vaske hender i minst 20 sekunder for at det skal være effektivt. Men når dagene går, glemmer mange av oss å vaske hendene så ofte og ordentlig som vi burde. For å hjelpe Samsung-brukere på veien har Samsungs utviklere nå lansert appen Hand Wash, som nå er tilgjengelig på alle Galaxy Watch Smartklokker. Hand Wash hjelper brukeren til god håndhygiene ved å regelmessig minne brukeren på å vaske hendene, og sikrer at man husker å vaske de i minst 20 sekunder.

Hand Wash har forhåndsinnstilte påminnelser som brukeren kan justere basert på egne rutiner og behov. Hver gang brukeren starter en håndvask, registrerer «Hand Wash» den nødvendige tiden og forteller med en vibrasjon etter 25 sekunder at du er ferdig. De første fem sekundene er for å skru på kranen og ta såpe og 20 sekunder for selve vaskingen. Hand Wash vil også minne brukeren om de husket på alt man må huske når man vasker hendene sine.

I tillegg til praktisk tidtaking og påminnelser, er appens formål å hjelpe brukere med å følge med på, og bli klar over deres egne daglige rutiner for håndvask – slik at man over tid utvikler gode vaner for vasking av hendene sine. Hand Wash ersupplert av et elegant tidshjul som gjør det enkelt for brukeren å følge sine prosedyrer. Skiven viser også tiden som er gått siden forrige håndvask for å gjøre brukeren oppmerksom på hygienen i sanntid.

Galaxy Watch-brukere kan nå laste ned Hand Wash fra Galaxy Store.

Vedlagte filer

PDF-dokument