Følg Samsung Electronics Nordic AB

Tags

Tekniske spesifikasjoner

Dokumenter   •   16-01-2015 09:00 CET

Samsung lanserer håndvask-app til sine smartklokker

Samsung lanserer appen Hand Wash, som nå er tilgjengelig på alle Galaxy Watch Smartklokker. Hand Wash hjelper brukeren til god håndhygiene ved å regelmessig minne brukeren på å vaske hendene, og sikrer at man husker å vaske de i minst 20 sekunder.

Samsung har årets beste toppklasse-TV

Dokumenter   •   29-09-2015 16:06 CEST

Magasinet Lyd & Bilde utfører hvert år omfattende testing av produkter innen kategorier som TV, hi-fi, mobil og foto, og kårer vinnere i de ulike kategoriene. Ved årets prisutdeling tok Samsung blant annet med seg prisen for beste toppklasse-TV, med sin UE55JS8505.

Samsung oppdaterer sitt forrige flaggskip med skarpere kamera og raskere oppkobling

Samsung presenterer Galaxy A32 5G - raskere tilkobling til en enda bedre pris

Med Galaxy A32 5G kombinerer Samsung rask 5G, kraftig kamera og stilren design i en rimelig smarttelefon.

Samsung presenterer 870 EVO - det nyeste tilskuddet i serien av verdens bestselgende SATA SSD-disker for forbrukere

Den nye 870 EVO er utmerket for bruk i både hverdag og arbeid 38% høyere tilfeldig leseytelse øker hastigheten på vanlige datamaskinoppgaver 30% forbedret vedvarende ytelse utvider utholdenhet til SSD-disken ytterligere

Samsung introduserer sine siste innovasjoner under CES 2021

Samsung forbedrer hjemmeopplevelsen med blant annet et kombinert kjøleskap og fryser i Bespoke-serien, 110-tommers MICRO LED og JetBot 90 AI+. Bærekraftsarbeid vil fortsette i 2021 gjennom Galaxy Upcycling at Home og en utvidelse av Samsungs økoemballasje for TV-produkter.

 Samsung presenterer årets TV line-up med Neo QLED-, MICRO LED- og Lifestyle TV-skjermer

Samsung går inn i det femtende året som en global leder innen TV med visjonen "Screens Everywhere, Screens for All" og et økt fokus på bærekraft og tilgjengelighet

Nordmenn kan spare store kostnader og minske matsvinn med enkle grep

En undersøkelse bestilt av Samsung viser at nesten halvparten av matvarer nordmenn kjøper blir kastet. For å redusere matsvinn og øke kunnskapen om riktig matlagring, har Samsung utviklet en serie tips om hvordan du kan organisere kjøleskapet ditt for økt holdbarhet. Dette er fordi større kunnskap kan hjelpe norske husholdninger å spare flere tusen kroner per år.

Samsung MicroLED åpner en ny epoke innen TV-teknologi med fantastisk bildekvalitet og design

Neste generasjon av ny TV-teknologi er klar til flyttes inn i hjemmet etter dagens lansering av Samsungs nye 110” MicroLED i Korea.

Samsung presenterer Galaxy A12 og A02s – førsteklasses innovasjon tilgjengelig for flere

Samsungs nye mobiltelefoner Galaxy A12 og Galaxy A02s er begge utstyrt med lang batterilevetid, stor skjerm og kraftige kameraer.

Nordisk salgsstart for  Samsungs 4K Laser Projektor: The Premiere

The Premiere, LSP9T og LSP7T, leverer bildekvalitet i 4K og smarte funksjoner for en ekte hjemmekinoopplevelse.

Samsung tilbyr nye inspirerende kunstverk og bilder i The Frames Art Store

Samsung introduserer idag sammen med den kreative markedssiden Etsy og fotobyrået Magnum 45 nye kunstverk og bilder i The Frames Art Store.

Samsung lanserer Smart Monitor M7 og M5

Samsung lanserer Smart Monitor M7 og M5

Dokumenter   •   16-11-2020 11:00 CET

Allsidige og rimelige skjermer som tilbyr fleksibel bruk og smarte funksjoner.

Slik innreder du hjemmet med teknologi

Slik innreder du hjemmet med teknologi

Dokumenter   •   13-11-2020 11:00 CET

Stylisten Tone Kroken har sammen med Samsung sett på hvordan man best innreder rundt TV-en hjemme. Sats på tidløs design, dropp TV-benken og match med farger og materialer. Her har Kroken samlet sine beste tips på hvordan man lar teknologi gi hjemmet ditt en ekstra dimensjon.

Samsungs digitale kunstutstilling Missing Masterpieces gjenskaper savnede kunstverk

12 savnede kunstverk fra noen av verdens mest kjente kunstnere stilles nå ut på Samsungs TV The Frame i den digitale utstillingen Missing Masterpieces. Initiativet er et samarbeid mellom Samsung, Dr. Noah Charney og The Association for Research into Crimes Against Art. Missing Masterpieces ønsker å gi oppmerksomhet til tapte kunstverk av blant annet Van Gogh, Cézanne og Monet

Samsung gjør 5G tilgjengelig for alle med Galaxy A42 5G

I dag er det salgsstart for Samsungs nye 5G-telefon - Samsung Galaxy A42 5G. Med telefonens kvalitet, funksjoner, design og lave pris, er den optimal for et tilkoblet liv og lar flere oppleve mulighetene med 5G. Den er utstyrt med et multifunksjonelt firekamera, et kraftig hurtigladende batteri og Infinity-U display.

Samsung og Nisse Hallberg utforsker det smarte hjemmet i ny YouTube-serie

Samsung og den svenske komikeren Nisse Hallberg slipper i dag første avsnitt av en ny YouTube-serie som utforsker mulighetene i det smarte hjemmet. I fire avsnitt kommer Nisse, sammen med inviterte eksperter innen matlaging, filmproduksjon og innredning, til å teste hvordan innovativ teknologi til hjemmet kan gjøre livet enklere og morsommere.

Samsung lanserer SmartThings Find – en rask og enkel måte å lokalisere dine Galaxy-enheter

Som en del av SmartThings appen hjelper SmartThings Find deg med å raskt finne dine Galaxy-enheter gjennom bruk av BLE og UWB teknologi.

Forskning vil gi enda sterkere skrekkfilmopplevelser

Interessen for skrekkfilmer er på sitt høyeste på denne tiden av året. En ny Sifo-undersøkelse, bestilt av Samsung, viser at hver tredje nordmann ser skrekkfilm for å koble av fra virkeligheten. Da er lyd og bilde essensielt. Sammen med en av verdens ledende forskere på psykologi og skrekkfilmer, har Samsung utviklet en vitenskapelig rapport som analyserer redsel og betydningen av teknologi.