Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Samsungs nye Galaxy S23-serie er nå tilgjengelig hos forhandlere overalt

Samsungs nye Galaxy S23-serie er nå tilgjengelig hos forhandlere overalt

Samsung kunngjorde i dag at Galaxy S23-smarttelefonene nå er tilgjengelige på verdensbasis etter imponerende antall forhåndsbestillinger av Galaxy S23-serien. Forhåndsbestillingstallene overgår de fra den forrige Galaxy S22-serien, og over 60 prosent har gått for toppmodellen Galaxy S23 Ultra.

Samsung Flex finnes nå tilgjengelig for Samsung Galaxy via Samsung.no

Nå lanseres Samsung Flex – en dynamisk og bærekraftig måte å skaffe Samsung Galaxy-mobiler i Norge

Samsung Flex, en ny dynamisk og bærekraftig måte å skaffe seg Samsung Galaxy-mobiler. Tjenesten gir brukerne mer frihet til å bytte eller oppgradere mobilen sin så ofte man ønsker, eller etter 24 måneder, avhengig av hvilken ordning man har valgt. Uansett hva brukeren velger er det en fast månedskostnad, samtidig som Samsung gjennom et samarbeid med Foxway, kan forlenge livssyklusen til hver enhet

Samsung lanserer Galaxy Book3 Ultra: En førsteklasses opplevelse med kraftig ytelse

Samsung lanserer Galaxy Book3 Ultra: En førsteklasses opplevelse med kraftig ytelse

Samsungs nyeste Galaxy Book3-serie er de ultimate PC-ene for Samsung Galaxy-brukere som ønsker sømløs tilkobling til flere enheter og maksimal datakraft.
Oslo, NO – 1. Februar 2023 – Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung lanserte i dag Galaxy Book3-serien, deres nyeste flaggskip innenfor PC. Serien består av Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.
Galaxy Book3 Ultra er Samsungs nye

Møt nye Odyssey Neo G7 43" – den første flate Mini-LED-gamingskjermen fra Samsung

Møt nye Odyssey Neo G7 43" – den første flate Mini-LED-gamingskjermen fra Samsung

Samsung kunngjorde i dag den globale lanseringen av Odyssey Neo G7, selskapets første flate Mini-LED-modell, som legger til en ny formfaktor til den industriledende Odyssey-serien. Den nye monitoren leverer en stor skjerm designet for å gi spillere et mer omfattende utvalg av syn og detaljer – og inviterer dem inn i spillverdenen deres med naturtro bildekvalitet.

[Invitasjon] Galaxy Unpacked 2023: Share the Epic

[Invitasjon] Galaxy Unpacked 2023: Share the Epic

1. februar vil Samsung Electronics holde et fysisk Unpacked-arrangement i San Francisco, for første gang på tre år. Arrangementet begynner klokken 10.00 PST. Bli med oss ​​som en av de første til å få med deg Samsungs nye Galaxy-innovasjoner. Arrangementet vil bli direktestrømmet på Samsung.com, Samsungs Nyhetsrom og Samsungs Youtube-kanal.

Et helt nytt nyhetsrom – besøk Samsung Newsroom Norge og hold deg oppdatert

Samsung Electronics lanserer nyhetsrom i Norge

Samsung Electronics lanserer i dag Samsung Newsroom Norge. Det nye nyhetsrommet fungerer nå som deres offisielle nyhetskilde i det norske markedet, og for lokale medier og forbrukere.

Vis mer