Følg Samsung Electronics Nordic AB

Oppdatering om Galaxy Note7

Nyhet   •   sep 14, 2016 15:04 CEST

Tidligere denne måneden stoppet vi salget av Galaxy Note7 og presenterte et utvekslingsprogram for Galaxy Note7 - http://www.samsung.com/no/note7exchange/for å erstatte alle produkter. Selv om det kun har vært få rapporterte tilfeller – og ingen i Europa – er våre kunders sikkerhet vår hovedprioritet og vi vil gjøre alt vi kan for å gi våre kunder best mulig støtte.

På bakgrunn av dette vil vi gi en oversikt over de tiltak vi har iverksatt for å redusere risikoen for våre kunder og eventuelle konsekvenser dette kan innebære:

  1. Vi har sendt ut en direktemelding til alle Note7 enheter som har vært aktivert i Europa, der vi oppfordrer kundene om å slå av enheten og returnere den til sitt utsalgssted så fort som mulig.
  2. Vi informerer kundene som har Galaxy Note7 løpende om de siste oppdateringene via vår hjemmeside, e-post og oppdateringer i relevante sosiale medier.
  3. Vi arbeider tett med operatører og forhandlere for å sikre at Note7-brukere kan erstatte sitt produkt med en ny, og vi regner med at leveransene av Note7 i Norden kan starte i oktober.
  4. Vi samarbeider med relevante etater og institusjoner over hele Europa for å sikre at de får informasjon og kjenner til våre planer.
  5. Vi arbeider døgnet rundt med våre leverandører for å sikre at produksjonsprosesser og kvalitetssikringsprosesser har høy kvalitet. Ut ifra våre inspeksjoner er vi nå sikre på at problemet med batterier er løst i de nye erstatningsproduktene som leveres til kundene innen kort tid.
  6. For at kundene skal føle seg trygge på at de har rett produkt kommer alle nye Note7-produkter å merkes med en svart firkant på emballasjen slik at man enkelt kan se at de tilhører den nye leveransen.

Hanna Brenner, Communications Manager, Samsung Norden, sier:«Våre kunders sikkerhet er vår største prioritet og derfor oppfordrer vi alle som har en Note7 til å slå av mobilen og returnere den til sitt utsalgssted så fort som mulig. Vi kommer til å erstatte produktene gjennom vårt utvekslingsprogram og regner med at leveransen av Note7 i Norden kan starte i oktober. Vi er virkelig takknemlige for våre kunders forståelse og tålmodighet, og oppfordrer alle som har spørsmål til å kontakte oss på 81556480 eller besøke http://www.samsung.com/no/note7exchange/for mer informasjon.