Gå videre til innhold
Årets TV-nyheter fra Samsung har landet i Norge

Pressemelding -

Årets TV-nyheter fra Samsung har landet i Norge

I år har Samsung tatt AI TV til nye nivåer og årets modeller er nå tilgjengelige i Norden.

Samsung lanserer i dag årets TV-modeller på det nordiske markedet. TV-utvalget for 2024 er fylt med en stor dose intelligens gjennom funksjoner som AI Energy Mode – som hjelper deg med å følge med på TV-ens energiforbruk – og AI-prosessorer som blant annet skalerer opp kvaliteten på det du ser på. I tillegg presenteres en flaggskipmodell som ser ut til å sveve i luften.

Nedenfor har vi samlet Samsungs største nyheter innen QLED, OLED og Lifestyle. Priser og tilgjengelighet for alle modeller i hele utvalget, som også inkluderer Samsungs Lifestyle TV-er, finner du på Samsung.com/no.

Samsungs beste QLED med nytt svevende design: Samsung QN900D

Årets flaggskipmodell er Samsung Neo QLED QN900D 8K, som inviterer deg til en ny epoke innen Samsung AI TV. Den er utstyrt med en innovativ NQ8 AI Gen3-prosessor som åttedobler antallet nevrale nettverk, noe som gjør det mulig å gjengi fine detaljer med skarphet og presisjon. De aller største nyhetene finner vi blant AI-funksjonene som prosessoren leverer, som for eksempel:

 • 8K AI Upscaling Pro: Smart oppskalering av kvaliteten på filmer, serier og spill for å få et flott bilde selv for "vanlig" innhold med lavere oppløsning.
 • AI Motion Enhancer Pro: Identifiserer hvilken sport som vises og justerer deretter. Som et resultat er baller og pucker bedre synlige på bildet, noe som gjør at sportsfans kan følge enda bedre med i kampen.
 • Active Voice Amplifier Pro: TV-en er nå enda bedre til å skille dialog fra bakgrunnslyd, slik at du kan høre hvert ord klart og tydelig.

  En design-nyhet er Infinity Air-stativet, som har et vinklet speil som gjør at TV-en ser ut til å sveve i luften. Den svarte kanten rundt skjermen er også redusert til et minimum, noe som forsterker følelsen av en svevende skjerm og skaper en altoppslukende seeropplevelse.

  QN900D kommer i størrelsene 65", 75" og 85", til en norsk veiledende pris fra 64 999 kroner.

  Forbedret OLED uten refleksjoner: Samsung S95D

  Nå kommer Samsungs mest lyssterke OLED-skjermer noensinne! Toppmodellen for 2024, OLED S95D 4K, er 20 prosent lysere enn tidligere modeller, samtidig som den opprettholder et dypt sortnivå og øker fargenøyaktigheten med AI-teknologi. Den andre store nyheten i serien er en helt ny OLED Glare Free-teknologi som er spesialdesignet for 2024 OLED-skjermer. Den legger til en overflate på skjermen som minimerer blending og refleksjoner. Dette reduserer behovet for å trekke ned persienner og andre tiltak for å mørklegge TV-stuen.

  Samsung S95D 65'' har en veiledende norsk pris på 39 999 kr. Modellen kommer også i 55'' og 77''.

  Smart 4K laget for høyoppløst underholdning: Samsung QN95D
  Samsung Neo QLED 4K QN95D kommer med en NQ4 AI Gen 2-prosessor som byr på det beste Samsung har å tilby innen AI-drevet 4K. Her kommer Samsungs oppgraderte Tizen OS til sin rett, og lar brukerne finne alt de trenger på ett sted: Anbefalte apper, favorittfilmer og -serier, skybaserte spill og gratis-TV gjennom Samsung TV Plus.

  QN95D kommer med 4K AI Upscaling, som oppskalerer innhold med lavere oppløsning til en 4K-seeropplevelse. For de som gamer er det også flere AI-funksjoner som forsterker opplevelsen, for eksempel AI Auto Game Mode, som automatisk oppdager hvilken type spill du spiller og endrer innstillingene på TV-en deretter.

  Samsung 4K QN95D kommer i størrelser mellom 55 og 85 tommer, hvor 65-tommers modellen har en norsk veiledende pris på 39 999 kroner.

  Nye kunstopplevelser med årets The Frame
  Lanseringen innebærer også oppdateringer til Samsungs utvalg av Lifestyle TV-er. Årets versjon av favoritten The Frame forbedrer kunstopplevelsen med en ny utforskende funksjon for kunst-streaming. Oppdateringen betyr at Samsung hver måned nå presenterer 20 håndplukkede verk fra fremtredende kunstnere og institusjoner, som kan vises som en lysbildefremvisning på The Frame – helt uten ekstra kostnad. Dette gir brukerne en smak av Art Store sin mangfoldige samling, bestående av over 2500 kunstverk[1].

  [1] Full tilgang til all kunst i Art Store tilbys med et abonnement for 49 NOK/måned (499 NOK/år).

  Emner

  Kategorier


  Om Samsung Electronics Co., Ltd.

  Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

  Kontakter

  For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

  For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

  Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778