Følg Samsung Electronics Nordic AB

Aldri før har så mange forhåndsbestilt Samsung Galaxy S7 og S7 edge

Pressemelding   •   mar 11, 2016 10:05 CET

Den nye Galaxy-telefonen ble lagt ut for forhåndskjøp rett etter flaggskipets lanseringen 21. februar, og frem til forhåndskjøpsperioden gikk ut 10. mars, har interessen for Galaxy S7 og S7 edge vært enorm både i Europa og Norden. Mer enn dobbelt så mange S7 og S7 edge er forhåndsbestilt i Europa, sammenlignet med tidligere Galaxy- generasjoner. I Norden har antall forhåndsbestillinger økt med hele 200 prosent, sammenlignet med fjorårets lansering av forgjengeren Galaxy S6 og S6 edge.

Den mest populærer modellen er Galaxy S7 edge. Denne står for hele 61 prosent av forhåndssalget i Europa. Uanstrengt navigering gir en helt ny brukeropplevelse med kontakter, apper og populære kamaerafunksjoner som selfie- og panoramabilde.

Hos forhandlere og i Samsung sin nettbutikk har de som kjøpte Galaxy S7 og S7 edge før salgsstart fått med populære Gear VR på kjøpet. VR-brillene skaper en helt ny mobilopplevelse, og sammen med det unike kameraet Gear 360 kan alle lage egne virtual reality filmer. I nær fremtid vil vi derfor kunne dele minner fra turer, fester og opplevelser ved å invitere nære og kjære inn i vårt egenkomponerte VR-univers. Samsung Gear 360 kommer for salg til våren.

  Vi er utrolig glade for at Galaxy S7 og S7 edge er så godt mottatt. Det skyldes en kombinasjon av helt ny innovasjon og at vi har lyttet til hva forbrukerne ønsker seg. Ekstra minne, en kraftig oppgradering av batterikapasitet, og høy toleranse for vann og støv er noen av de mange grepene vi har gjort. Lekkert design og et fantastisk kamera bidrar også til at kundene får den fulle Samsung-opplevelsen, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Norge.

Flaggskipene Galaxy S7 og S7 edge slippes hos norske forhandlere fra i dag, fredag 11. mars.

Vil du vite mer? Besøk www.samsung.com

Pressekontakt

Claes Nyströmer, Presskontakt (telekom), +46 8 555 05 700, c.nystromer@samsung.com

Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Electronics Nordic AB,+47 900 57 111, s.lango@samsung.com

Følg Samsung på på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/no/samsung

Teste produkter? Kontakt

Ulrikke Wiik, Geelmuyden Kiese, +47 93 05 77 92, ulrikke.wiik@gknordic.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument