Følg Samsung Electronics Nordic AB

Bli omgitt av Samsungs nye Curved monitor

Pressemelding   •   okt 28, 2014 09:00 CET

27 tommer monitor i Full HD designet for spill, film og underholdning 

Oslo – 28 oktober 2014 Liker du også tanken på å drømme deg bort en stund, glemme virkeligheten og bli fengslet av ditt favorittspill eller en bra film? Nå presenterer Samsung en ny Curved monitor på 27 tommer som tar digital underholdning til et nytt nivå.

En dypere spillopplevelse
Sammenlignet med en tradisjonell flat bildeskjerm gir en bueformet skjerm samme avstand mellom øyet og alle skjermens deler. Den buete formen stemmer overens med den naturlige formen på menneskets øye, noe som gir en mer omfattende seeropplevelse. En bueformet skjerm skaper også et bredere synsfelt og en følelse av økt bildedybde. Det skaper en 3D-lignende opplevelse, spesielt i spill som bruker såkalt first-person-perspektiv, som racing, flysimulatorer og avatarbaserte eventyrspill. Utover doble 5-watts høyttalere er bildeskjermen i tillegg utrustet med funksjonen Game Mode som løpende justerer kontrast og farger, samt minimerer forsinkelser i bildet. Alt for å forbedre spillopplevelsen.

Skarpe farger nær virkeligheten
Den brede synsvinkelen på 178 grader optimerer bildeopplevelsen fra flere ulike synsfelt. Med et kontrastforhold på 3000:1, en lysstyrke på 350 cd/m2, dyp tetthet, krystallklar hvithetsgrad og skarpe farger, skapes en virkelighetsnær bildeopplevelse.

For ikke å distrahere brukeren har S27D590C et minimalistisk, strippet design som får bildene til å se nærmest vektløse ut. Skjermen passer alle romtyper og kan festes på både vegg og bord ved hjelp av en 100x100mm VESA-standardmontering. S27D590C finnes tilgjengelig i butikk fra november til en veiledende pris på 3500 kroner.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung? Kontakt Iben Andrea Syvertsen, Trigger, iben@trigger.no, 913 23 919 

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. Vårt mål er å tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon besøk www.samsung.no