Gå videre til innhold
Samsung viser nyttig innovasjon under CES 2017

Pressemelding -

Samsung viser nyttig innovasjon under CES 2017

Las Vegas, USA – 5. januar 2017 - Innovasjon skal møte folks behov, utfordringer og ambisjoner, men også presse grensene for hva som er mulig. Nyhetene som er presentert og vist frem av Samsung under CES 2017 i Las Vegas viser essensen av nyttig innovasjon. Det handler om hvordan innovasjon kan løse folks utfordringer eller forenkle hverdagen. Ett eksempel er en ny TV som er skreddersydd for å gi best mulig opplevelse basert på hvordan folk faktisk ser på TV.

En TV som gjør det mulig å se på TV slik du selv ønsker

En utfordring når det gjelder TV-titting har vært at det ofte er vanskelig å få et perfekt bilde basert på lysforholdene du har. Med Samsungs nye QLED TV har dette blitt løst, og de nye TV-ene gir bedre bildekvalitet og kraftigere lysstyrke enn noen gang tidligere. Samsung QLED TV viser flere detaljer, flere farger og dypere tetthet i alle slags lysforhold hjemme, samtidig som du får den samme opplevelsen uansett hvor i rommet du sitter og hvilken vinkel du ser fra. QLED kommer i seriene Q9, Q8 og Q7. Det er like viktig med et godt bilde som at TV-en passer inn hjemme. For å unngå kabler bak TV-en, samlet de nye QLED-modellene alle tilkoblinger i en ekstern hub som kobles til TV-en via en gjennomsiktig, nesten usynlig kabel. En annen nyhet er et veggfeste som er skjult på baksiden av TV-en, og som gjør det mulig å montere TV-en direkte på veggen uten noe avstand mellom TV og vegg.

Samsungs Smart TV har også blitt smartere. Siden mange i dag ser på innhold fra mange ulike kilder, har vi samlet alle kildene i vår smart hub, slik at du enkelt kan bytte mellom lineær TV og streaming av innhold fra dine favorittapps med fjernkontrollen OneRemote eller gjennom den nye og forbedrede mobilappen Smartview.

En soundbar med innebygd subwoofer for en penere stue

Tidligere måtte du ofte ha en separat subwoofer stående et sted i stua, som mange ser på som unødvendig og som har gjort det vanskeligere å innrede slik du ønsker. Under CES i Las Vegas presenterer Samsung en løsning på dette problemet. MS750 soundbar er Samsungs første soundbar med innebygd subwoofer, slik at du ikke må ha en separat enhet i rommet.

Under CES viser Samsung også fram M9500 UHD Blu-ray-spillere, som blant annet gjør det mulig å overføre lyd fra TV-en til et egen Bluetooth-headset . Det gir økt fleksibilitet, og gjør det mulig å få en fengslende opplevelse uansett hva som skjer rundt deg, og uten å forstyrre andre. En annen nyhet på lydfronten er H7 Wireless, en ny smart høyttaler for streaming av lyd med innebygde kontroller, slik at du kan styre musikken uten å måtte strekke deg etter smarttelefonen.

Galaxy A-serien gjør nyttig innovasjon tilgjengelig for enda flere

Samsung vil at så mange som mulig skal ha tilgang til de nyeste innovasjonene. Nye Galaxy A-serien, som inkluderer A5 og A3, gjør nettopp dette. Støv- og vannmotstand (IP68) gjør at du for eksempel kan streame videoer i badekaret eller ta en joggetur i regnet. En annen funksjon som mange brukere har etterspurt er muligheten til å utvide minnet på telefonen. Det er også mulig med de nye modellene, hvor du kan sette inn et minnekort (microSD - opp til 256 GB). De nye modellene har også et bedre kamera, skarpere skjerm og en mer sjenerøs batteritid. Designet i glass og metall er av høykvalitets materialer, som gir en luksuriøs følelse. Med Samsungs Always on-display behøver du ikke å åpne telefonen for å få med deg siste nytt, som sparer både tid og batteri.

I tillegg til disse innovasjonene, introduserer Samsung Quantum Dot Curved Display-skjermer for en mer fargerik og fengslende spill- og underholdningsopplevelse, en ny robotstøvsuger som gjør det enklere å få tilgang selv på trange steder, og det smarte kjøleskapet Family Hub kommer nå i en oppdatert versjon med flere modeller å velge mellom.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778