Gå videre til innhold
Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er tilgjengelig fra slutten av juni.
Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er tilgjengelig fra slutten av juni.

Pressemelding -

De nyeste medlemmene av Samsung Galaxy Tab-familien: Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite

Samsung lanserer i dag Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite, de siste tilskuddene til Samsungs nettbrett-portefølje. Samsung Galaxy Tab S7 FE samler de beste egenskapene fra Galaxy Tab S7+, som inkluderer en større skjerm for underholdning, arbeid og multitasking. Galaxy A7 Lite er et mer kompakt nettbrett som egner seg når du er på farten.

– Behovet for nettbrett fortsetter å vokse. I dag er det mer vanlig å benytte nettbrett for å kunne gjøre flere ting på en gang. For eksempel å se på ulike ting samtidig, men også for å studere og arbeide. Mobiliteten til nettbrett er avgjørende for de med behov for å enkelt kunne notere, delta i møter eller strømme serier på farten. Vi er glade for at vi kan tilby brukere avansert teknologi som gjør en forskjell i hverdagen. Både Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er utstyrt med mange smarte funksjoner og er tilpasset for å møte forbrukernes daglige behov, sier Fredrik Pantzar, Nordic Head of Division IM Connected Devices på Samsung Electronics Nordic.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE er en kombinasjon av funksjonene som brukere liker best, til en overkommelig pris. Galaxy Tab S7 FE er utstyrt med en 12,4 tommers1 skjerm som gir en bedre opplevelse for både underholdning og arbeid.

Galaxy Tab S7 FE kommer med S-pen, som gjør det lettere å få mest mulig ut av nettbrettet. Med Samsung Notes kan du raskt konvertere tekst skrevet med S-Pen til formatert tekst. Programmet gjør det også lettere å holde oversikt over notatene dine ved hjelp av automatiske tagger. Du kan benytte Intelligent Search for å finne frem blant notatene dine, enten det er skrevet med S-pennen eller med tastaturet. Galaxy Tab S7 FE og S-pen gjør det også mulig å la kreativiteten blomstre, og du kan utforske dine kunstneriske evner med programmet Clip Studio.

Galaxy Tab S7 FE har også Multi-Active Window som lar deg benytte opptil tre apper på skjerm samtidig. Dermed kan du ta notater, strømme eller surfe på nettet, på en og samme skjerm. App Pair lar brukeren lagre og starte kombinasjoner av apper sammen i Multi-Active Window.

Galaxy Tab S7 FE gjør det mulig å maksimere produktiviteten. Kombinert med Book Cover Keyboard2 og Samsung DeX, kan du bruke nettbrettet ditt som en bærbar PC der brukergrensesnittet blir likt som på en PC. I tillegg kan Galaxy Tab S7 FE brukes som skjerm nummer to for en PC gjennom funksjonen Second Screen3.

Galaxy Tab S7 FE har samme elegante finish som Tab S7 og kommer i to farger: Mystic Black og Mystic Pink. Til tross for den større skjermen er Galaxy S7 FE tynn og lett, men den har et kraftig batteri som tåler store mengder strømming og arbeid.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite er et rimelig nettbrett som passer perfekt til bruk på reise og på farten. Nettbrettet er utstyrt med en 8,7 tommers skjerm i et stilig og slitesterkt metallhus. Med smale rammer rundt skjermen og to kraftige høyttalere med Dolby Atmos, får du en virkelighetsnær opplevelse - uansett om du spiller eller strømmer favorittserien din.

Galaxy Tab A7 Lite har 32 GB intern lagring med mulighet for lagring på opptil 1TB med MicroSD-kort4. Galaxy Tab A7 Lite er også utstyrt med octa-core prosessor slik at opplevelsen din flyter jevnt. Batteriet støtter Adaptive Fast Charging5, som lar deg lade nettbrettet raskt for å kunne fortsette å bruke det. Tab A7 Lite er også omgitt av en slitesterk metallramme og kommer i fargene Gray og Silver.

Samsung Galaxys økosystem

Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite passer sømløst inn i ditt økosystem av Galaxy-enheter – fra din telefon til dine buds. Du kan ringe og sende SMS6 gjennom Samsung-kontoen din på nettbrettet, til tross for at smarttelefonen din ikke er i umiddelbar nærhet. Kopier og lim inn tekst eller bilder enkelt mellom enhetene. På samme måte er det enkelt å flytte surfing fra telefonen til Galaxy Tab S7 FE eller Galaxy Tab A7 Lite via Samsung Internet7. Hvis du ser på filmer eller serier på Galaxy Tab S7 FE eller Galaxy Tab A7 Lite og trenger å ringe, kan Galaxy Buds8 automatisk bytte til en annen enhet.

Tilgjengelighet og pris

Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er tilgjengelig fra slutten av juni. Veiledende pris for Galaxy Tab S7 FE 5G 64GB er 7290 NOK og 7790 NOK for 128GB. Galaxy Tab A7 Lite kommer i både Wi-Fi og LTE-versjon. Veiledende pris for Wi-Fi-versjonen er 1990 NOK og 2290 NOK for LTE-versjonen. For mer informasjon, besøk www.samsungmobilepress.com,news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/no.

1 Målt diagonalt som et rektangel uten å ta avrundede hjørner i betraktning. Det faktiske skjermområdet er mindre på grunn av de avrundede hjørnene.

2 Tilgjengelig gjennom separat kjøp.

3 WiDi (Wireless Display)-kapabel Windows 10 PC modeller og Windows 10 v.2004 eller senere kreves for å anvende Second Screen. Kompatibel med Galaxy Book-serien og Samsung Notebook Plus2, og Samsung Notebook Plus med Windows 10 OS.

4 MicroSD-kort selges separat.

5 En 15W hurtiglader selges separat.

6 Tilgjengeligheten av anrops- og sms-funksjonen på andre enheter varierer fra land til land og operatør.

7 Galaxy-smarttelefoner og Tab S7 FE og Tab A7 Lite må være logget på samme Samsung-konto, og Bluetooth-innstillinger må være slått på. Innstillingen "Fortsett apper på andre enheter" må være slått på begge enhetene. Kontinuitetsstøtte er tilgjengelig for Samsung Notes og Samsung Internet på Galaxy-smarttelefoner og nettbrett med One UI 3.1 eller nyere. Noen modeller støttes ikke, inkludert, men ikke begrenset til, enheter uten Wi-Fi 5GHZ & SAK, og Android GO-modeller.

8 Funksjonen støttes bare av Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds + og Galaxy Buds Live.

* All funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon inkludert, men ikke begrenset til, meritter, design, pris, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og funksjoner til produktene kan endres uten varsel.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale