Gå videre til innhold
NY PC FRA SAMSUNG: Nå lanseres Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 på det norske markedet.
NY PC FRA SAMSUNG: Nå lanseres Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 på det norske markedet.

Pressemelding -

Den nye Samsung Galaxy Book-serien er her: Mobile PC-er designet for en digital hverdag

Samsung Electronics lanserer i dag Galaxy Book, Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360. En ny generasjon kraftfulle PC-er som kombinerer DNA-et fra Samsung Galaxy smarttelefoner. Galaxy Book-serien er utstyrt med ulike innovative mobile teknologier, som AMOLED-skjerm, 5G og kompakt bærbart design. 

Målet er å skape en sømløs opplevelse på tvers av enheter – uavhengig om det er for å gjøre arbeidet enklere eller for underholdning. Samsung har derfor i tett samarbeid med Microsoft og Intel, skapt et bedre økosystem, hvor smarttelefoner og PC-er fungerer sømløst.

– Det siste tiåret har vi i Samsung skapt utallige banebrytende mobilopplevelser. Ny hardware, ny software, og nye måter å bevare kontakten. Den nye Galaxy Book Pro-serien er en mobil PC for en sammenkoblet verden – ultralett bærbar opplevelse, høy ytelse og ubegrenset tilkobling til resten av Galaxy sitt økosystem, sier Fredrik Pantzar, Nordic Head of Division IM Connected Devices i Samsung Electronics Nordic.

Mobilt design bygd for det moderne mennesket

Galaxy Book Pro 360 og Galaxy Book Pro er utviklet ut ifra behovene og oppførselen til den moderne mobilbrukeren. PC-ene er Samsungs mest mobile hittil og Galaxy Book Pro 13-tommer veier bare 870 g1, og måler 11,2 mm. PC-ene er bygget i en type aluminium som vanligvis brukes i flyindustrien. Med støtte for LTE2 og 5G3 kan du arbeide hvor som helst og helt uavbrutt. Galaxy Book 360 og Galaxy Book pro har dessuten støtte for Wi-Fi 6E4.

Galaxy Book Pro og Galaxy Book Pro 360 er utstyrt med lang batteritid. Og ved behov for lading har de støtte for 65W hurtiglading via USB-C.

Ny underholdningsopplevelser med Super AMOLED

Galaxy Pro-serien er Samsungs første PC med Super AMOLED5-skjerm. Skjermen er SGS Eye Care-sertifisert og produserer opptil 70 prosent mindre blått lys. Intelligent Color Engine vil automatisk finjustere fargen, avhengig av hva du holder på med6. Galaxy Book 360 13 og 15 er begge utstyrt med Super AMOLED-skjerm og Galaxy Book Pro 13 og 15 har AMOLED-skjerm. Samtlige Pro-modellene er utstyrt med AKG-høyttalere og har støtte for Dolby Atmos, for en enda sterkere opplevelse.

Økt produktivitet og færre forstyrrelser – med høy ytelse

Galaxy Book Pro-serien har en 11. generasjons Intel Core-prosessor og Intel Iris X-grafikk. Serien er sertifisert på Intel Evo-plattformen, som sikrer bransjeledende ytelse, fantastisk grafikk, tilkobling og lang batteritid7. Intelligent Performance Manager, tilpasser PC-ens posisjon, omgivelser og systembelastning og justerer automatisk viftestøy, temperatur og batteriforbruk.

Galaxy Book Pro-serien er også utstyrt med Pro Keyboard. Det oppdaterte tastaturet gir mindre støy enn tidligere.I tillegg er styreflaten 238 prosent større, som gir mer plass for å scrolle og zoome. Quick Search-funksjonen kan søke gjennom dokumenter via nøkkelord og oppdage fonetiske motsvar og søke gjennom alle filer for å hente frem relevante resultat.

Med Studio-mode kan du skape ideelle forhold for videomøter, og sammen med Intelligent Noise Cancelling eliminerer du støy fra omgivelsene, slik at du blir både sett og hørt tydeligere.

Galaxy Book Pro 360 leveres med en oppgradert S Pen9 i esken. Den er nå 2,2 ganger tykkere10 for en mer ekte skriveopplevelse. Med S Pen kan du enkelt ta notater under møte, eller være kreativ med Clip Studio Paint11.

Hjertet av ditt mobile økosystem

Galaxy Pro-serien fungerer sømløst med dine andre Galaxy-enheter for økt produktivitet og effektivitet. Second screen12 lar deg utvide skjermen til Galaxy Tab for å enkel multitasking og produktivitet med modusene «Duplikat» og «Forlengelse». Med integreringen Link to Windows og Microsoft Your Phone13 kan du svare på telefonsamtaler, sjekke varsler, få tilgang til bilder, meldinger og bruke opp til fem apper samtidig fra din smarttelefon direkte på din dataskjerm14. I tillegg kan du samle alle bilder fra dine ulike enheter på et sted. Ta Super Slow-mo eller vanlige bilder og filmer med din Galaxy-smarttelefon og se på de med større skjerm på din Galaxy Book Pro eller Galaxy Book Pro 360. Alt innhold på telefonen vil beholde det samme formatet uansett hvilken enhet du ser det på, også spesialeffekter.

Galaxy-enheter er mer sammenkoblet enn noen gang. Easy Bluetooth Connection15 kobler sammen dine Galaxy Buds til din Galaxy Pro-serie, uten at du trenger å endre Bluetooth-innstillingene frem og tilbake mellom enhetene. Med Galaxy Smart Switch16 kan du enkelt overføre favorittbilder, filmer, filer og apper, og til og med innstillinger fra din eksisterende Windows-PC til Galaxy Book pro-serien. Med Quick Share17 for Galaxy Book Pro-serien kan du dele innhold mellom Galaxy-enhetene dine eller med klassekamerater og kollegaer bare ved noen få tastetrykk. Dra og slipp filer og innhold mellom Galaxy Book og din Galaxy-smarttelefon. I tillegg kan benytte Samsung Notes til å notere ned ideer, og se dem fra hvilken som helst enhet med automatisk synkronisering.

Galaxy Book Pro-serien kan også brukes som den ultimate smart hjem-hubben, med sømløs SmartThings-integrering. Med SmartThings-appen på din Galaxy Book kan du slå av lys, endre temperatur og til og med starte kjøkkenmaskiner mens du sitter komfortabelt i sofaen. Med SmartThings Find, kan du raskt lokalisere din Bluetooth-tilkoblede Galaxy smarttelefon, nettbrett eller tilbehør. Med en komplett Samsung Galaxy økosystemintegrasjon, er Galaxy Book-serien den ultimate linken mellom dine enheter.

Tilgjengelighet

Galaxy Book Pro 360 vil være tilgjengelig i fargene Mystic Silver og Mystic Blue. Galaxy Book Pro vil være tilgjengelig i Mystic Silver18 og Mystic Blue. Galaxy Book Pro og Galaxy Pro 360 er tilgjengelig fra 14. mai hos utvalgte fohandlere og på Samsung.com. Anbefalt pris for Galaxy Book Pro er mellom 11 490 –15 990 kr, og Galaxy Book Pro 360 12 490 – 16 990 kr. For mer informasjon om tilgjengelighet, besøk https://www.samsung.com/no/ eller http://www.samsung.com/global/galaxy/event/unpacked/.

Galaxy Book

Samsung lanserer også Galaxy Book, en bærbar PC med høy ytelse, ultra-slim design og den nyeste teknologien I løpet av det siste året har PC blitt et viktig verktøy for kommunikasjon både privat og i arbeidslivet. Samsung Galaxy Book har 11. generasjons Intel Core-prosessor med høy hastighet og grafikk som gir en rask, jevn og god opplevelse. PC-en er også designet for en sømløs tilkobling på tvers av Samsung Galaxy-økosystemet.

– I en tid hvor kommunikasjon og komfort er avgjørende, ønsker Samsung å tilby brukerne en innovativ enhet som kombinerer den bærbare opplevelsen med kraft. Galaxy Book er en bærbar enhet som gir brukerne førsteklasses design, tilkobling og kraftig ytelse, til en overkommelig pris, sier sier Rikard Skogberg, Produktsjef i Samsung Electronics Nordic. 

Elegant design

Samsung Galaxy Book er 15,4 mm og veier 1,59 kg. En slank og lett PC som er perfekt på farten. Konstruksjonen i aluminium gir stabil og solid følelse, med en elegant og innbydende finish i Mystic Silver. I tillegg har PC-en en ramme på bare 5,4 mm ramme som gir en fantastisk utsikt når du spiller, streamer og surfer på internett

Fokus på komfort

For å møte behovene om lengre batteritid, leveres Samsung Galaxy Book med et 54Wh batteri som gir deg friheten til å spille, jobbe eller bare surfe uten bekymringer. I tillegg vil du kunne lade alle dine Galaxy-enheter med den samme 65W USB-C-laderen. Intelligent Noise Cancelling eliminerer omgivelsesstøy fra mikrofonen din. Samsung Galaxy Book tilbyr støtten du trenger for ethvert arbeidsmiljø, uansett når og hvor.

Galaxy Book er tilgjengelig fra og med den 14. mai med anbefalt pris mellom 6 990 og 9 490 kr. avhengig av konfigurasjoner.

1 Tilgjengelig på Galaxy Book Pro 13-tommers Wi-Fi-versjon. Vekten kan variere avhengig av enhetens komposisjon.

2 Tilgjengeligheten varierer etter region og krever et eget abonnement gjennom en leverandør. LTE-hastigheter kan variere avhengig av nettverksspesifikasjoner og tilkoblingsmiljø.

3 Tilgjengelig på 13-tommers Galaxy Book Pro 360. Krever optimal 5G-tilkobling og faktisk hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og brukermiljø.

4 Wi-Fi 6E-tilgang vil variere avhengig av flere faktorer. Wi-Fi 6E trådløs nettverksruter kreves og selges separat.

5 Tilgjengelig på Galaxy Book Pro 360.

6 Noen apper er ikke forhåndsoptimalisert for Intelligent Color Engine. Brukere har muligheten til å endre fargeprofilen manuelt i enhetsinnstillingene.

7 Batterilevetiden varierer avhengig av nettverksmiljø, funksjoner, bruk av apper, frekvens for samtaler og meldinger, hvor mange ganger enheten er ladet og andre faktorer.

8 23% større styreflate er tilgjengelig på Galaxy Book Pro 360 15-tommer og Galaxy Book Pro 15-tommer.

9 S Pen støttes bare på Galaxy Book Pro 360-modellene.

10 Sammenlignet med Galaxy Book Flex.

11 Clip Studio Paint er tilgjengelig for brukere av Galaxy Book Pro 360 til en nedsatt pris i en begrenset periode. Tilbudet kan variere avhengig av markedet.

12 Støttet av Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab S7 +.

13 Brukere må koble mobiltelefonen til Windows-PC-en via Link til Windows på telefonen og Your Phone-appen på PC-en og følge instruksjonene. I tillegg trenger de å være logget på den samme Microsoft-kontoen. Krever en telefon med Android 7.0+ og den nyeste Windows 10-oppdateringen på din PC. Noen mobilapper kan begrense innhold som kan deles på en annen skjerm eller kreve en berøringsskjerm å samhandle med. Appfunksjoner krever at Android-telefon og datamaskin er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket. Multi-app-opplevelsen din på telefonen krever støtte fra Samsung Galaxy-enheter med Android 11 og Windows 10. mai 2020-oppdatering eller nyere. Enheter som støtter appfunksjoner. Samtaler krever en datamaskin med minst Windows 10. mai 2019-oppdateringen eller nyere. Krever datamaskin med Windows 10 med Bluetooth-støtte. Krever Android-enheter med versjon 7.0 eller nyere med minst 1 GB RAM og den siste oppdateringen for Windows.

14 Merknader støttes ikke på enheter som har deaktivert varsel på grunn av arbeid eller andre retningslinjer.

15 Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds Live, Galaxy Buds Plus støttes. Bluetooth-tilkobling kreves.

16 Galaxy Book Smart Switch må være installert på begge enhetene før bruk.

17 Med Quick Share-funksjonen kan du dele bilder, filmer og filer mellom Samsung Galaxy-enheter. Quick Share er tilgjengelig på Galaxy Smartphones, Galaxy Tabs og Galaxy Books (fra mai 2021), på Android 10 og One UI2.1 eller nyere. Tilgjengelige enheter og funksjoner kan variere og endres. Krever BLE (Bluetooth Low Energy) og Wi-Fi Direct-tilkobling for å bruke Quick Share. Wi-Fi Direct må være slått på før bruk.

18 Tilgjengeligheten kan variere fra land til land og forhandler.

19 Nøyaktigheten i tallene kan variere avhengig av måleenhet. Høyden varierer avhengig av produksjonsprosessen.

20 Vekten varierer avhengig av produksjonsprosessen.

21 Tilgjengeligheten varierer avhengig av land og operatør. Opplevelser kan variere avhengig av enhet.

22 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

23 Den faktiske hastigheten kan variere avhengig av marked, operatør og brukermiljø.

24 Tilgjengeligheten av 5G varierer avhengig av enheter og operatør.

25 Wi-Fi 6E-tilgang vil variere avhengig av flere faktorer. Wi-Fi 6E-nettverksruter kreves og selges separat.

26 Tilgjengelige farger kan variere fra land til land og forhandler.

27 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

28 Tilgjengeligheten varierer etter enhet. Galaxy Book Pro 360 med 5G-støtte støtter opptil 512 GB, varierer fra enhet til enhet.

29 Tastaturoppsett kan variere etter marked.

30 Bluetooth er ikke tilgjengelig for S Pen.

31 Typiske verdier er testet i tredjepartsforhold. Den typiske verdien er estimert med tanke på variasjoner i batterikapasiteten til batteriprøver testet i henhold til IEC 61960-standarden. Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

32 Den faktiske hastigheten på USB kan variere avhengig av brukeromgivelser.

33 Nano SIM-port er valgfritt av enheter

34 Nøyaktigheten i tallene kan variere avhengig av måleenhet. Høyden varierer avhengig av produksjonsprosessen.

35 Vekten varierer avhengig av produksjonsprosessen.

36 Tilgjengeligheten varierer avhengig av region og krever et eget abonnement gjennom operatøren. LTE-hastigheter kan variere avhengig av nettverksspesifikasjoner og tilkoblingsmiljø.

37  Wi-Fi 6E-tilgang vil variere avhengig av flere faktorer. Wi-Fi 6E-nettverksruter kreves og selges separat.

38 Tilgjengelige farger kan variere fra land til land og forhandler.

39 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

40 Tilgjengeligheten kan variere. Galaxy Book Pro med LTE-støtte støtter opptil 512 GB.

41 Tastaturoppsett kan variere etter marked.

42 Typiske verdier er testet i tredjepartsforhold. Den typiske verdien er estimert med tanke på variasjoner i batterikapasiteten til batteriprøver testet i henhold til IEC 61960-standarden. Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

43 Den faktiske hastigheten på USB kan variere avhengig av brukermiljøet.

44 Nano SIM-port er valgfritt av enheter.

45 Nøyaktigheten i tallene kan variere avhengig av måleenhet. Høyden varierer avhengig av produksjonsprosessen.

46 Vekten varierer avhengig av produksjonsprosessen.

47 Tilgjengeligheten varierer avhengig av region og operatør. Opplevelser kan variere avhengig av enhet.

48 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

49 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

50Tilgjengeligheten varierer avhengig av region og krever et eget abonnement gjennom operatøren. LTE-hastigheter kan variere avhengig av nettverksspesifikasjoner og tilkoblingsomgivelser.

51 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.

52Tilgjengeligheten varierer etter enhet.

53Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

54 Den faktiske hastigheten på USB kan variere avhengig av brukermiljøet.

55 Nano SIM-port er valgfritt av enheter.

* All funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon som er gitt i dette dokumentet inkludert, men ikke begrenset til, fordelene, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og funksjoner ved produktet kan endres uten varsel.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale