Gå videre til innhold
En ny æra av Galaxy AI er på vei

Pressemelding -

En ny æra av Galaxy AI er på vei

Internett ved fingertuppene dine. Et kamera i lommen. Og så, kunstig intelligens som forbedrer hverdagen din.

Samsung Galaxy bidro til å fremme tilgang til internett og gjorde kameraer til et kommunikasjonsverktøy vi nå ikke kan leve uten. Selv om all oppmerksomhet er rettet mot AI, har noen av de beste fordelene ennå ikke kommet til mobilteknologien. Galaxy er i ferd med å endre på det.

Designet for å styrke alle, overalt, er Galaxy AI universell intelligens på telefonen din. På alle de stedene som betyr mest – fra barrierefri kommunikasjon, til forenklet produktivitet, til ubegrenset kreativitet – slipper vi løs nye muligheter.

Galaxy AI er en omfattende mobil AI-opplevelse, drevet av både AI utviklet av Samsung på selve enheten og skybasert AI muliggjort av vårt åpne samarbeid med likesinnede bransjeledere. Det vil forvandle din daglige mobile opplevelse med den tryggheten du forventer fra Galaxy-sikkerhet og personvern.

For å få et lite glimt av en fordel Galaxy AI vil muliggjøre, trenger du ikke se lenger enn det telefonene våre opprinnelig ble laget for å gjøre; å ringe hverandre. AI Live Translate Call1 vil snart gi brukere med den nyeste Galaxy AI-telefonen en personlig oversetter når de trenger det. Fordi den er integrert i den innebygde samtalefunksjonen, forsvinner bryderiet med å bruke tredjepartsapper. Lyd- og tekstoversettelser vil vises i sanntid mens du snakker, noe som gjør det å ringe noen som snakker et annet språk like enkelt som å slå på undertekster når du strømmer en serie. Og, fordi Galaxy AI er på selve enheten, kan du være trygg på at private samtaler forblir på telefonen din.

Tidlig neste år vil Galaxy AI bringe oss nærmere en verden der noen av de vanligste barrierene for sosial tilkobling forsvinner, og kommunikasjon blir enklere og mer produktiv enn noensinne.

Det er AI som endrer verden og livet ditt til det bedre.

– Mobilteknologi har en utrolig kraft til å muliggjøre tilkobling, produktivitet, kreativitet og mer for mennesker verden rundt, men hittil har vi ikke sett mobil AI gi nytt liv til dette på virkelig meningsfulle måter, sier Wonjoon Choi, EVP og leder for R&D, Mobile eXperience Business.

– Galaxy AI er den mest omfattende intelligens-løsningen fra Samsung til nå, og vil endre måten vi tenker på telefonene våre for alltid.

Banebrytende opplevelser som gir ekte tilkobling og åpner opp nye muligheter – rett fra telefonen din. Det er Galaxy sitt løfte.

Dette er bare et glimt av hva som kommer. Livet åpner seg med Galaxy, så gjør deg klar for en ny æra av mobil AI.

Se flere nyheter fra Samsung AI Forum 2023 på Samsung Global Newsroom.

1 Tilgjengeligheten av støtte for lokale språk og markeder kan variere.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244