Gå videre til innhold
UTENDØRS UNDERHOLDNING: Samsung The Terrace blir tilgjengelig for salg i Norge i slutten av april.
UTENDØRS UNDERHOLDNING: Samsung The Terrace blir tilgjengelig for salg i Norge i slutten av april.

Pressemelding -

Endelig lanseres Samsungs utendørs-TV The Terrace i Norge

Nå lanserer Samsung sin første utendørs-TV, The Terrace med tilhørende soundbar på det norske markedet. Med The Terrace utvider Samsung sin TV-portefølje innen livsstilsegmentet, og gjør at du nå kan oppleve QLED 4K bilde kvalitet utendørs.

Samsung utvider sin prisbelønte livsstilsportefølje for hjemmeunderholdning med The Terrace – den første 4K QLED TV-en for utendørsbruk med tilhørende soundbar. The Terrace er en Samsung Smart TV, som er spesielt designet for å flytte tv-opplevelsen utendørs.

The Terrace kommer i 55-, 65- og 75- tommer og leverer Samsungs bransjeledende QLED 4K- bildekvalitet og Smart TV-funksjoner. Skjermen til The Terrace er beskyttet mot regn og støv, og tåler temperaturer mellom cirka -30 og +50 grader Celsius. The Terrace TV (LST7T) og The Terrace Soundbar (HW- LST70T) selges separat.

– I dagens samfunn utvikles nye livsstilsvaner og trender seg raskere enn noen gang. Vi bruker skjermer for å jobbe hjemmefra, trene online, holde kontakten med våre nærmeste og mye mer. Skjermen bør derfor utvikles i tråd med disse livsstilsendringene. Vi er stolte av The Terrace, som nå flytter stuen utendørs og leverer tekniske prestasjoner og innholdsopplevelser som er unike for Samsung, sier Paal Anders Jansen, ansvarlig for TV og lyd i Samsung Norge.

TV-en har en lysstyrke opptil 2000 nit, som sikrer at brukeren kan konsumere innholdet i levende bildekvalitet, også i dagslys og sol*. QLED 4K-skjermen passer perfekt for sportsfans; med høy bildefrekvens og teknologi gir den en klar og virkelighetsnær bildekvalitet, som er perfekt for innhold med mye bevegelse. Skjermen er dekket med antirefleks og adaptiv bildeteknologi, som optimaliserer innholdet gjennom å analysere omgivelsene og kontinuerlig tilpasse lys og kontrast.

I tillegg har The Terrace høy motstandsdyktighet for vann og støv (IP55)**, slik at den fungerer godt i ulike miljø. Produktet tåler mye samtidig som den tilbyr et tynt og elegant design på bare 59,8mm.

The Terrace Soundbar skaper harmoni med TV-en

The Terrace og The Terrace Soundbar byr på dynamisk lyd som kan sammenlignes med kvaliteten i hjemmekinoanlegg. Soundbaren leverer lyd av høy kvalitet, og en dyp og tydelig basslyd fra de innebygde basshøyttalerne. TV-en er også utstyrt med Wi-Fi- og Bluetooth-tilkobling, slik at den enkelt kan kobles opp mot The Terrace Soundbar eller andre enheter, eksempelvis din mobil for å strømme musikk. The Terrace Soundbar er like beskyttet mot vær og vind som TV-en (IP55) og monteres under TV-en eller festes på veggen.

Samsung The Terrace kommer i tre ulike størrelser og prisklasser: 55 tommer – 39 999 NOK, 65 tommer – 49 999 NOK og 75 tommer – 64 999 NOK. The Terrace Soundbar koster 9 990 NOK. The Terrace blir tilgjengelig for salg i Norge i slutten av april.

Om The Terrace:

The Terrace er Samsungs første TV for utendørsbruk med tilhørende soundbar som tilbyr dynamisk lyd. Modellen kommer i 55-, 65- og 75 tommer og leverer Samsungs bransjeledende QLED 4K-bildekvalitet, samt Smart TV-funksjoner. TV-skjermen til The Terrace er beskyttet mot vann og støv, og tåler temperaturer mellom cirka -30 og +50 grader celsius. The Terrace TV (LST7T) og The Terrace Soundbar (HW- LST70T) selges separat. The Terrace- pris fra 39 999 NOK. The Terrace Soundbar – veiledende pris 9 990 NOK.

*The Terrace er designet for plassering i skyggefulle utemiljøer. TV-en kan være delvis utsatt for omgivende sollys, men direkte sollys bør unngås.

**Beskyttelse mot vann og støv basert på IP55-standarden (internasjonal kapslingsgrad) og tåler temperaturer mellom cirka -30 og 50 ℃.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale