Følg Samsung Electronics Nordic AB

Energieffektiv tørketrommel fra Samsung

Pressemelding   •   sep 26, 2013 13:00 CEST

Samsung lanserer nå en tørketrommel med varmepumpeteknologi. Tørketrommelen er skånsom både mot miljøet, klærne og lommeboken din.

Oslo 26. september 2013 – Samsung lanserer nå sin første tørketrommel med varmepumpeteknologi på det nordiske markedet.

Samsung DVXXF5EXHGW kan takket være den nye varmepumpeteknikken utnytte systemets egen varme og kulde for tørking og kondensering. På denne måten kan du halvere ditt energiforbruk, tørke klærne mer skånsomt og få et mer økonomisk vaskerom. Tørketrommelen passer uansett om du bor i hus eller leilighet fordi den har et eget ventilasjonssystem som også gjør den egnet for små rom.

Med den nye funksjonen Smart Check kan du skanne en eventuell feilkode i displayet på tørketrommelen med din smarttelefon, som da forteller om det er et problem du selv kan fikse eller om du behøver hjelp av en servicetekniker. Feilsøking og service har aldri vært enklere.

Samsungs nye tørketrommel DVXXF5EXHGW finnes nå i butikk med anbefalt utsalgspris 7000 kr. for 7 kg. tørkekapasitet, 7500 kr. for 8 kg. tørkekapasitet og 8 500 kr. for 9 kg. tørkekapasitet.


FAKTA
Samsung DVXXF5EXHGW er en kondenstrommel med varmepumpeteknologi og energiklasse A++. Finnes i tørkekapasitetene 7-9 kg. Grafisk LED-display, innvendig belysning, tørkestativ, vendbar dør. Tørketrommelen har funksjoner som Smart Check og Clean Alarm, og trommelen har designet Diamond Drum.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no