Gå videre til innhold
Erling Braut Haaland innleder samarbeid med Samsung Electronics i Norden

Pressemelding -

Erling Braut Haaland innleder samarbeid med Samsung Electronics i Norden

Erling Braut Haaland innleder samarbeid med Samsung Electronics i Norden. Landslagsspilleren blir dermed den første norske fotballspilleren som innleder en samarbeidsavtale med Samsung Nordics. Det skjer gjennom Go Capture It-kampanjen for den nye Galaxy-serien.

«Som de fleste 10 åringer drømte jeg om å bli fotballproff. Da jeg sprang rundt i innendørshallen på Jæren så jeg for meg hvordan det var å score foran tusenvis av mennesker. Samtidig fikk jeg beskjed om at en karriere som fotballproff ville bli vanskelig. Drømmen kunne ingen ta fra meg og gjennom hardt arbeid i mange år har jeg likevel klart det. Følelsen av å score foran over 80.000 galne fans er en helt vill opplevelse. Karrieren til nå er en historie om å gjøre det nesten umulige mulig. Denne mentaliteten deler jeg med Samsung. De leverer produkter i verdensklasse, det samme som jeg ønsker å gjøre. Det var denne driven som gjorde dette samarbeidet interessant», forteller den norske landslagsspissen Erling Braut Haaland om det ferske samarbeidet med Samsung Electronics Nordic.

Tidligere har store internasjonale fotballstjerner vært medvirkende i reklamekampanjer for Samsung Electronic i Norden. Braut Haaland er den første norske fotballspilleren som inngår et tilsvarende samarbeid med Samsung Nordics

«For oss i Samsung er Erling Braut Haaland selve beviset på vårt slagord «Do What You Can’t». Bestemmer du deg og legger det nødvendige arbeidet, så er alt mulig. Vi ønsker å jobbe med personer som hjelper oss å formidle denne mentaliteten og dette budskapet. Erling viser gjennom sitt harde arbeid at det umulige er mulig, på samme vis som vi i Samsung gjør gjennom å tøye grensene for innovasjon av nye produkter.», forteller Oscar Otteborn Head of IM på Samsung Electronics i Norden.

Go Capture It er en kampanje fra Samsung som setter fokus på å følge drømmer og gripe de mulighetene man får på veien. Samtidig spiller den på gode kameraet til selskapets nye mobiltelefon Samsung Galaxy S21. Med seg på laget har Samsung Nordics fått den svenske supermodellen Elsa Hosk, klesdesigneren Anine Bing og Byredo-parfumegründeren Ben Gorham, i tillegg til Erling Braut Haaland.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale