Gå videre til innhold
The Premieres skjerm er større enn en gjennomsnittlig TV, og kan projisere på en hvilken som helst tom veggflate.
The Premieres skjerm er større enn en gjennomsnittlig TV, og kan projisere på en hvilken som helst tom veggflate.

Pressemelding -

Få ekte sportsstemning hjemme med Samsungs laserprojektor The Premiere

Hjemmeunderholdning har fått en helt ny mening de siste årene. Sendinger av sport, strømmetjenester og sosiale medier har endret måten folk produserer og konsumerer sportsnyheter og annet innhold på. Dette skiftet har skapt et behov for underholdningsopplevelser som er tilgjengelige på TV-er og projektorer av høy kvalitet.

Med sportsbegivenheter som sakte begynner å gå tilbake til det normale, kan man igjen se sine lag spille hjemme fra sofaen. Men for å kunne matche opplevelsen fra arenaen hjemme, kreves et stort bilde av høy kvalitet. Samsungs The Premiere1 er en projektor som tilbyr høyoppløselig bildekvalitet med en oppslukende surround-lyd som gir følelsen av å være tilstede i arrangementet.

En 130-tommers skjerm er veien å gå

The Premieres skjerm er større enn en gjennomsnittlig TV, og kan projisere på en hvilken som helst tom veggflate. I motsetning til tradisjonelle projektorer som krever en avstand på tre til fire meter for optimal bildekvalitet, kan The Premiere plasseres på en benk rett ved veggen du vil projisere på med en bildestørrelse på opp til 130 tommer.

Projektoren krever heller ikke en komplisert installasjonsprosess. Brukeren kan enkelt koble til strømkabelen og projektoren opp mot et trådløst nettverk uten å måtte henge den i taket eller holde avstanden fra veggen. The Premiere har et kompakt design slik at brukerne enkelt kan flytte og håndtere projektoren etter behov.

Dynamisk 4K-oppløsning

Med mål om å skape en helt ny projektoropplevelse har Samsung inkorporert sin bransjeledende TV-teknologi i The Premiere, slik at brukerne kan nyte dynamisk 4K-oppløsning i stort format.

The Premiere tilbyr oppslukende underholdningsopplevelser på en krystallklar skjerm med høy oppløsning. Med Trippel laserteknologi sikrer The Premiere levende bildekvalitet og sylskarpe farger, i tillegg til at den avgir mindre varme og får lenger levetid.

Funksjonell bildekvalitet, uavhengig av tid på dagen

Bildekvaliteten til en projektor påvirkes mer av lys fra omgivelsene enn vanlige TV-skjermer, og det er derfor viktig at en projektor kan produsere lyse bilder.

Som verdens første HDR10+-projektor tilbyr The Premiere en maksimal lysstyrke på 2800 ANSI-lumen2. Seerne kan dermed nyte en bildekvalitet på nivå med kino, også på dagtid. The Premiere gir et kontrastforhold på 2.000.000: 1, som betyr at projektoren kan fremheve alle de subtile kontrastene og detaljene i mørkere bilder.

Høyttalere for den beste live-opplevelsen

For å oppnå en virkelighetsnær sportsopplevelse hjemme kreves god lyd.

The Premiere produserer tredimensjonal lyd, uten behov for ekstra høyttalere. Dette takket være det robuste lydsystemet innebygd i projektorens kompakte design. Projektoren er utstyrt med 4,2-kanal 40W innebygde høyttalere som projiserer lyd med spredning på høyde og bredde. Projektoren er også utstyrt med Samsungs egenutviklede Acoustic Beam-teknologi som maksimerer lyden fra alle vinkler og avgir lyd fra 44 hull på begge sider av projektoren.

Hold deg underholdt og koblet til smart-TV-funksjoner

The Premiere har Samsungs velkjente Smart Hub som gir brukerne et stort utvalg av apper, tilgang til store sportsplattformer og Samsung TV Plus.

The Premiere støtter også funksjonen 'Tap View'3 som muliggjør speiling fra brukerens smarttelefon til projektoren. Ved å tappe telefonen forsiktig på siden av The Premiere, kan brukeren enkelt overføre bilder eller videoer fra smarttelefonen sin.

1 Modellen som presenteres i denne artikkelen er The Premiere LSTP9.

2ANSI Lumen: Lysnivå basert på American National Standards Institute (ANSI) standard for å beskrive lysstyrken hos en projektor.

3 Tap view-tjenesten fungerer bare med Samsung Galaxy-smarttelefoner som har Android 8.1 og bare når både mobilskjermen og The Premiere er slått på.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale