Følg Samsung Electronics Nordic AB

Få med enda mer i bildet - nye kamerafunksjoner for Galaxy S10 og Galaxy Note10

Pressemelding   •   mar 25, 2020 08:00 CET

Nå kommer utvalgte kamerafunksjoner fra Samsung Galaxy S20 også til S10 og Note10. Med en programvareoppdatering som etter planen rulles ut i Norden ved månedsskiftet blir blant annet take-out funksjonen, smart galleri og enklere deling av bilder og video tilgjengelig for enda flere.

Oslo, 25. mars 2020 – Samsung tar nå nye og innovative kamerafunksjoner fra Galaxy 20-serien til Galaxy S10 og Note10 gjennom en programvareoppdatering[1]. Dette betyr at en bruker vil kunne fotografere og filme enda bedre innhold med den nyeste programvaren for kameraet, for eksempel den populære Single Take- funksjonen. Den registrerer automatisk flere stillbilder og levende bilder med de forskjellige kameraene på samme tid, slik at brukerne kan velge mellom flere alternativer av det samme øyeblikket. I tillegg vil brukerne få tilgang til en rekke andre programvareforbedringer, som et smart galleri og nye sømløse delingsmuligheter for bilder og video. Utover dette kommer brukerene til å få tilgang til mange andre programvareoppdateringer som vil gi enda bedre mobilopplevelser med Galaxy.

Slik vil de forskjellige Galaxy S20-funksjonene fungere på Galaxy S10 og Galaxy Note10.

Avansert foto- og videoteknologi

Programvareoppdateringen tar utvalgte foto- og videofunksjoner fra Galaxy S20 til Galaxy S10 og Galaxy Note10. Funksjonen Single Take bruker kameraets teknikk og AI for å fange flere bilder, både som stillbilder og i bevegelse samtidig. Og vil igjen anbefale det beste bildet til brukeren[2].

Med forbedret nattmodus til Galaxy S10-serien kommer det Night Hyperlapse på begge Galaxy S10- og Note10[3] serien slik at man kan ta enda bedre bilder og videoer, selv i mørke.

Når det perfekte bildet er tatt, så hjelper Custom Filter til med å lage et tilpasset filter, ved hjelp av et forhåndslagret favorittbilde som inspirasjon. Filteret som brukeren lager kan spares og brukes igjen ved en annen anledning.

For den håpefulle filmskaperen gir Pro Video- modus brukerne enda mer kontroll over innstillinger som ISO, lukkerhastighet og eksponeringsnivå. Du kan også bytte mellom kameraet foran og bak under opptak.


Smartere galleri

Oppdateringen inkluderer også flere nye gallerifunksjoner som hjelper brukere med å organisere innholdet i sin Galaxy. Med Clean View-innstillingen påslått grupperer bildegalleri-appen automatisk bilder med lignende motiv for et bedre organisert bildegalleri[4].Brukeren kan også enkelt gå gjennom bilder som ligner hverandre og velge ut et favorittbilde som definerer albumet. Når man ser gjennom bildene i galleriet kan man enkelt zoome inn på et bilde og trykke på Quick Crop, øverst i det venstre hjørnet, for å beskjære bildet til ønsket størrelse.

Når du ser et bilde i galleriet, kan du enkelt zoome inn på et bilde og trykke på Quick Crop, i øvre venstre hjørne for å beskjære bildet til ønsket størrelse. Hvis man har Clean View påskrudd, grupperer galleriet automatisk alle bildene med lignende motiv i et og samme album for et mer organisert bildegalleri. Dette gjør det også enklere for brukeren å gå gjennom bilder som ligner hverandre, og velge ut et favorittbilde som definerer albumet.

Enda enklere delingsmuligheter[5]

Nå kan brukere dele innhold lettere og raskere. Med Quick Share kan du se hvilke av kontaktene dine som er i nærheten og direkte dele bilder, videoer ja til og med med store filer med flere personer. Med Music Share kan du utvide Bluetooth-tilkoblingen din, noe som betyr at brukere kan dele sin Bluetooth-forbindelse til en annen enhet. Da behøver ikke brukeren koble fra om en venn ønsker å spille musikk gjennom deres høytaler eller bilstereo.

Programvareoppdateringen for Samsung Galaxy S10 er planlagt å bli rullet ut til enhetene i Norden i månedsskiftet mars/april og oppdateringen til Galaxy Note10 kommer kort tid etterpå.

For mer informasjon, besøk : news.samsung.com/galaxy , www.samsungmobilepress.com eller https://www.samsung.com/no/mobile/

[1]Utgivelsesdatoen for å oppdatering og hvilke funksjoner som er inkludert, vil variere avhengig av marked, operatør og mobilmodell.

[2]Single Take AI tar bilder og video opp til 10 sekunder

[3]Gjelder ikke for Note10 Lite

[4]Opp til 100 bilder tatt på en dag

[5]Tilgjengelig for tidligere Galaxy-serier ved oppdatering til Android 10 og funksjonen (Quick Share/Music Share) påslått.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument