Følg Samsung Electronics Nordic AB

Fabrikk-kalibrert fargegjengivelse i ny UHD-monitor fra Samsung

Pressemelding   •   sep 23, 2014 09:00 CEST

For kreative profesjonelle brukere innen film, fotografi og formgivning.

Oslo, 23. september 2014 – Med UD9740, Samsungs nyeste UHD*-monitor på 31,5 tommer, presenterer Samsung nå en ekstremt høyoppløst monitor for brukere som arbeider med grafikk, design og form, bevegelige bilder eller fotografi.

Tar fargegjengivelse til et nytt nivå
UD970 tar fargegjengivelse til et nytt nivå og gir kreative profesjonelle brukere en strålende bildeopplevelse i alle deler av den digitale arbeidsprosessen. Monitoren går gjennom en svært nøye kalibrering allerede ved produksjon, og den støtter maskinkalibrering i 25 soner. Det gir en myk og eksakt fargegradering, samt klare farger, også i gråskala og hvitbalanse. Sammen med støtte for Adobe RGB på 99,5 prosent oppnår denne UHD-monitoren en ekstremt god bildekvalitet.

Med en synsvinkel på 178 grader og muligheten til å stille skjermen i fire forskjellige ledd kan du enkelt finne en stilling som passer enhver arbeidsoppgave. Baksiden på UD970 er designet så enkel som mulig for å skape et stilrent utseende. Monitoren, som nylig ble vist under Photokina i Köln, har fått en bransjesertifisering for UHD-bildekvalitet av de ledende, internasjonale sertifiseringsorganisasjonene UL (Underwriters Laboratories), TÜV Rheinland og Forgra.

UD970 er tilgjengelig via Samsungs forhandlere og partnere fra november, og anbefalt utsalgspris er 16 900 kroner.

* UHD står for Ultra HD og innebærer fire ganger så høy oppløsning (3840x2160) som Full HD.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Samsung har 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. Vårt mål er å tilby nye muligheter til mennesker overalt. For mer informasjon besøk www.samsung.no