Følg Samsung Electronics Nordic AB

Facebooks nye video-app blir tilgjengelig på Samsungs TVer

Pressemelding   •   feb 28, 2017 10:50 CET

Samsungs smarte TVer er blant de første TVene som har appen tilgjengelig ved lansering.

SEOUL, Korea – 28. februar 2017 – Samsung annonserer at Facebook sin nye video-app for TV er tilgjengelig på deres Smart-TVer med operativsystemet Tizen, på alle Smart TV-modeller fra 2015, 2016 og 2017 og inkludert årets QLED-modeller. Samsung blir den eneste TV-produsenten som støtter applikasjonen ved lansering.

– Det er en glede å kunne tilby verdens største sosiale nettverk til våre Smart TV-kunder, i tillegg til å fortsette å øke verdien av vår Smart TV-plattform, sier Sangsook Han, Vice President for Visual Display Business i Samsung Electronics.

– Vi vil fortsette utviklingen på ulike fronter, inkludert innenfor teknologi og partnerskap, for å sørge for at våre kunder kan nyte et bredere utvalg av tjenester, sier Han videre.

Den nye Facebook video-appen for TV introduserer en helt ny måte å se Facebook-videoer på – på en større skjerm. I appen kan brukere se videoer som er delt av venner og på Facebook-sider de følger, de kan se på de mest populære videoene rundt om i verden og de kan anbefale videoer basert på sine egne interesser.

For å få tilgang til appen på 2017-modeller kan brukere enkelt logge seg inn på deres Samsung Smart Hub og laste ned programmet. Etter en rask engangspålogging på Facebook, kan de begynne å se på og oppdage nytt innhold.

Tidligere i år annonserte Samsung sitt oppgraderte Smart TV-tilbud, som fokuserer på en enhetlig og enkel brukeropplevelse, skreddersydd for å løse spesifikke utfordringer for forbrukere. Med de nye funksjonene vil brukerne kunne kontrollere alle enheter som er koblet til TV-en via én kilde; Samsung One Remote. I tillegg kan brukere nå se på sine direktesendte favorittprogrammer og video-on-demand-tjenester direkte på TVen med et enkelt klikk på Smart View-appen på mobilen.

Den forbedrede Smart Hub-plattformen ble lansert under presentasjonen av selskapets nye QLED serie på CES-messen 2017. Blant dets mange fremragende funksjoner, har QLED TV dramatisk forbedret fargeytelse. I tillegg var dette den første teknologien i verden som ble verifisert av en av Europas største teknisk-vitenskapelige foreninger, Verband der Elektro (VDE), for 100 prosent fargegjengivelse.

For mer informasjon om Samsungs QLED TV og smart innovasjon, gå inn på http://news.samsung.com.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com