Følg Samsung Electronics Nordic AB

Forbedret ytelse med nye minnekort fra Samsung

Pressemelding   •   apr 22, 2014 10:00 CEST

Oppbevar store mengder data på en sikker måte med SD og micro-SD. Nå i nytt design

Oslo, 22. April 2014 – Samsung lanserer en ny serie SD- og Micro SD-minnekort til kompaktkameraer, systemkameraer og andre mobile enheter som for eksempel tablets og smarttelefoner. Minnekortene er tilgjengelige i kategoriene PRO, EVO og Standard, og alle er tilpasset ulike behov og bruksområder. Serien tilbyr lagringskapasitet fra 4 GB til 64 GB.

Den nye serien har flere oppgraderinger. Blant annet har de fått nytt design og forskjellige farger. PRO-serien er sølv, EVO er oransje og standard er blå. På hvert minnekort er lagringskapasiteten tydelig merket med store hvite tall.

Opp mot 90MB per sekund
Samsungs nye minnekort møter brukernes høye krav til kapasitet, ytelse og sikkerhet. Både PRO og EVO støtter UHS-I klasse 1 (Ultra High Speed) og har overføringshastigheter opp mot 90MB/s. Med seriens topprodukt, minnekortet med 64GB i PRO-serien, kan brukeren spille inn 670 minutter med video i full HD-oppløsning (30fps), uten å måtte bytte ut eller slette innhold på minnekortet.

Lagre minnene dine på en sikker måte
For at brukeren ikke skal miste bilder, filmer eller dokumenter er de nye minnekortene utviklet for å tåle vann og fukt, høye og lave temperaturer samt stråling fra magnetiske felt og røntgenmaskiner. Alle minnekortene i serien takler opp mot 24 timer i vann, samt temperaturer fra -25°C til 85°C når de er i bruk. Når de ikke er i bruk tåler de temperaturer mellom -40 °C og 85 °C. Data lagret på minnekortet påvirkes ikke av røntgenstråling, for eksempel ved sikkerhetskontroller på flyplasser. I tillegg klarer SD-kortene tyngden fra et kjøretøy på 1,9 tonn, uten å gå i stykker.

Den nye serien minnekort er tilgjengelig i butikk fra og med mai.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no