Gå videre til innhold
Galaxy Buds2 Pro utvider LE Audio-funksjoner – Presenterer Auracast til Samsung Smart TV

Pressemelding -

Galaxy Buds2 Pro utvider LE Audio-funksjoner – Presenterer Auracast til Samsung Smart TV

Samsung utvider LE Audio-funksjonene, inkludert mer oppslukende lydopptak på smarttelefoner, klarere lydopplevelser på PC-er, og å kunne dele TV-lyden med enda flere

Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjorde i dag nye programvareoppdateringer til Galaxy Buds2 Pro og Samsung Smart TV-er1, som omformer lydopplevelsene på tvers av enda flere tilkoblede enheter. De nye oppdateringene utvider LE Audio-funksjonene på Samsung TV-er med Auracast, som muliggjør rik og kompleks lydoverføring til Bluetooth-enheter i nærheten.

LE Audio er en avansert Bluetooth-lydstandard, som utvider spekteret av lydopplevelser ved å levere mer kompleks og rikere lyd. Ikke bare får den musikken til å høres bedre ut, men den lar også brukere dele lytteropplevelsen sin med andre. Som en pioner innen innovative teknologier har Samsung utnyttet nye LE Audio-baserte funksjoner som løfter lydopplevelsene ytterligere, inkludert 360 Audio Recording. Det gjør det mulig for Samsung Galaxy-smarttelefonbrukere å fange lyd på video akkurat slik de hører den – uten behov for profesjonelt utstyr. Dessuten får utvalgte Galaxy Book3-enheter2 en krystallklar lytteopplevelse med minimal latency – perfekt for oppslukende spillopplevelser og multimedieforbruk.

Og nå, med Auracast kringkastingsteknologi for Galaxy Buds2 Pro og Samsung 2023 Neo QLED 8K og 2023 MICRO LED som rulles ut via programvareoppdateringer fra og med september3, løfter og utvider Samsung igjen tilkoblede opplevelser utover mobile enheter til husholdningsapparater. Med Auracast kan brukere gjøre enheten sin om til en delt radiostasjon som kan kringkastes på tvers av tilkoblede enheter. Ved å utnytte nye LE Audio, kan man nå koble flere sett med Galaxy Buds2 Pro til en TV4 mens man tidligere kun kunne koble til maksimalt to enheter. Auracast åpner også opp for flere potensielle bruksområder og nye muligheter. Fra utvidet eller assistert lytting for de som vil høre bedre i en teater- eller forelesningssal, til å dele en spilleliste fra smarttelefonen din mens du er på løpetur med venner, eller å sende oversettelser på ulike språk via separate kanaler uten å trenge egne oversettelsesenheter.

“Som en innovatør på tvers av et bredt spekter av elektroniske enheter – fra smarttelefoner til wearables, og fra TV-er til hvitevarer – er vi i Samsung i en unik posisjon til å kunne levere mer sømløse og utvidede opplevelser,” sa Junho Park, VP and Head of Galaxy Ecosystem Product Planning Team, MX Business i Samsung Electronics. “LE Audio er et perfekt eksempel på det som viser vårt engasjement for tilkoblede opplevelser på tvers av hele rekken av enheter, og hvordan Samsung introduserer nye funksjoner og teknologier som bringer dem alle sammen.”

Den nye Auracast-funksjonen er bare ett eksempel på hvordan Samsung kobler sammen enheter og tjenester og tilbyr nye opplevelser til brukere. Følg med for flere spennende kunngjøringer om Samsungs tilkoblede opplevelser som deles på årets IFA-messe, som arrangeres 1.–5. september i Berlin.

1 Tilgjengelig på 2023 Neo QLED 8K og 2023 MICRO LED lansert i 2023.
2 Støttes på Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro, Book3 Pro 360 og Book3 360.
3 Krever programvareoppdateringer på både Galaxy Buds2 Pro og en sammenkoblet Samsung-TV. Tilgjengeligheten kan variere etter marked og modell .
4 Antallet Galaxy Buds2 Pro-brukere kan koble til kan variere avhengig av omstendighetene rundt, som avstand og hindringer.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778