Følg Samsung Electronics Nordic AB

Galaxy K zoom – en smarttelefon med et kamera utenom det vanlige

Pressemelding   •   apr 29, 2014 09:00 CEST

Smarttelefon og kompaktkamera i ett, som hjelper deg å ta den perfekte selfien

Oslo, 29. april 2014 – Samsung lanserer i dag en ny smarttelefon med et kraftig kamera, Samsung Galaxy K zoom. Telefonen lar deg ta bilder med et profesjonelt resultat.

– Med Galaxy K zoom viser vi enda en gang at vi brenner for å lage produkter som passer alle forbrukere, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge. Den nye telefonen er laget for fotointeresserte personer som forventer profesjonell fotokvalitet og samtidig en fullverdig smarttelefon-opplevelse.

Telefonens kamera fungerer som et profesjonelt kamera, med 10x optisk zoom. Med 20,7 megapiksler BSI CMOS-sensor kan du få detaljrike bilder, selv under svake lysforhold, og OIS-funksjonen (optisk bildestabilisering) gir skarpe bilder på tross av minimale håndbevegelser. Kameraet kan også spille inn video i full-HD, og kommer med Xenonblitz.

Galaxy K zooms kamera har flere funksjoner som hjelper deg å fange de beste bildene, blant annet AF/AE-seperasjon (separert autofokus og lysmetning) for å skape perfekt balanse mellom lys og skarphet. Telefonen har også neste generasjons «Pro Suggest» som inneholder fem ulike filtrer. «Selfie Alarm» som hjelper deg å ta selvutløsende selfies på en enkel måte. Samt «Object Tracking» som sørger for at bildene blir skarpe selv når motivet rører på seg.

Galaxy K zoom har i tillegg alle funksjonene fra den siste generasjonen av Galaxy-telefoner, som blant annet ultra-energisparemodus som sikrer lengre batteritid, S Health som hjelper deg å holde oversikt over treningen din, og appen «Pro Studio» for redigering av foto og video.

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200


Fakta: Samsung Galaxy K zoom er utrustet med Hexa Core: 1,3GHz Quad-Core + 1,7GHz Dual-Core prosessor og 4,8 tommers HD Super AMOLED-skjerm. Operativsystem Android 4.4 (Kitkat). Utrustet med BT 4.0 BLE, WiFi: 802.11 a/b/g/n 2,4+5GHz, HT40, USB 2.0, NFC. RAM-minne på 2GB og 8GB internminne + støtte for micro-SD på opp til 32GB. Batteri 2,430mAh. Galaxy K zoom er tilgjengelig i butikken i midten av juni. Veiledende pris er kr 4 395.
*Brukerminnet kan være mindre enn det totale internminnet på grunn av systemfiler


Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen teknologi og skaper nye muligheter for mennesker over hele verden. Gjennom kontinuerlig innovasjon utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, tablets, PC-er, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, LTE-systemer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286 000 medarbeidere i 80 land med en omsetning på 216,7 milliarder dollar i 2013. For mer informasjon besøk www.samsung.no