Følg Samsung Electronics Nordic AB

Galaxy S20-serien er nå i butikk - Samsungs beste mobilkamera noensinne

Pressemelding   •   mar 13, 2020 08:00 CET

I dag kommer Samsung-telefonene Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra i butikk. Galaxy S20-serien har blitt utstyrt med Samsungs beste kameraet noensinne, og er de første telefonene i det norske markedet som er utarbeidet for 5G-nett.

Oslo 13. mars 2020 - Det nyeste tilskuddet i Galaxy-familien, S20-serien, er endelig i butikk. De nye telefonene S20, S20+ og S20 Ultra har et oppgradert kamera som gir opptil 100x zoom og 108 megapiksler for å kunne fange krystallklare bilder under alle lysforhold. Kameraet bruker AI-teknologi for å gjøre det enklere enn noen gang å fange det perfekte øyeblikket på telefonen. I tillegg kommer S20-serien med blant annet Samsungs raskeste og mest kraftfulle prosessor hittil, har bedre batterikapasitet og 120 HZ-skjerm. Telefonene er også de første på det norske markedet klare for å kunne ta i bruk 5G.

Bli en profesjonell fotograf med det beste mobilkameraet fra Samsung noensinne

Folk tar flere og flere bilder med mobilen for å dokumentere livet sitt. Derfor er et godt kamera en av de viktigste faktorene ved valg av ny mobil. Under utviklingen av S20-serien, har man fokusert på å lage et kamera for å gi bedre bilder og videoer en noen gang før. Dette gjør det enklere for forbrukerne å ta gode bilder av svært høy kvalitet.

  • Større bildesensor for økt lysstyrke og bedre bilder i mørket: Galaxy S20 og S20+ har et 64MP-kamera og S20 Ultra har 108MP som gir høyere oppløsning. I tillegg gir en større bildesensor høyere bildekvalitet under dårligere lysforhold. I tillegg har Galaxy S20 Ultra nona-binning som under dårlige lysforhold smelter sammen ni piksler til én for å gi maksimalt opptak av lys. Dette gjør at den gjengir nesten tre ganger så mye lys som forgjengeren.
  • Zoom opp til x100: S20-serien bruker digital zoom med AI-drevet Space Zoom- teknologi. Galaxy S20 og S20+ kan zoome opp til 30x og S20 Ultra opp til 100x.
  • Fang det perfekte øyeblikket hver gang: Kameraet på S20-serien tar i hjelp AI-teknologi og kan ta bilder med alle objektiver på samme tid for å lage en samling av bilder med en enkel knapp - for eksempel live focus, beskjæring, ultra-vidvinkel og mer.
  • Stødig 8K video, selv når du er i bevegelse: Med Galaxy S20 serien tar man opp video i 8K. Brukere kan også lage skarpe og stabile videoer gjennom Super Steady 2.0, som med anti-rolling-stabilisering og AI-drevet bevegelsesanalyse gjør at de mest skjelvende videoene føles som om de ble filmet med profesjonelt kamerautstyr.

Topp prestasjoner

Galaxy S20- serien kommer med Samsungs nye brukergrensesnitt One UI og har Samsungs kraftigste og raskeste prosessor noensinne. Telefonene har128 GB lagringsplass og S20 Ultra har et batteri med fremragende 5000 mAh som er over 20% større enn Galaxy S10+. Hver Galaxy S20 har også en 120 Hz oppdateringsfrekvens, som gir en raskere skjerm som lar brukeren bla gjennom sider og apper raskere. Galaxy S20 er også de første telefonene i Norge som er klar for å koble på 5G-nettet.

Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra er nå tilgjengelig i butikk, de finnes i en rekke fargealternativer og til prisene gjengitt under:

Galaxy S20 (4G): 9 490 NOK i fargene Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink

Galaxy S20 (5G Ready): 10 490 NOK i fargene Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink

Galaxy S20+ (5G Ready): 11 490NOK i fargene Cosmic Grey , Cloud Blue , Cosmic Black

Galaxy S20 Ultra (5G Ready): 14 490NOK i fargene Cosmic Grey, Cosmic Black

For mer informasjon om Samsung Galaxy S20-serien , besøk : news.samsung.com/galaxy ,

www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-s20/

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument