Følg Samsung Electronics Nordic AB

Galaxy Tab Active2 gjør hardt arbeid lett

Pressemelding   •   nov 14, 2017 10:03 CET

Et nettbrett for varierende arbeidsmiljøer med et tøffere ytre og smartere indre. Utstyrt med funksjoner som S-Pen, Pogo-pin, Samsung KNOX, fingeravtrykksensor og ansiktsgjenkjenning.

Oslo, 14 November 2017 – Samsung lanserer Galaxy Tab Active2, et nettbrett som kombinerer brukervennlighet og ytelse. Tab Active2 er IP68-klassifisert som betyr at den er vann- og støvbestandig* med et støtsikkert ytre* *. Dette er et produkt som gjør jobben lettere i en krevende arbeidshverdag. Det tynne og kompakte designet gjør at den er liten nok til å ta med seg, samtidig som utformingen av de fysiske knappene og S-Pen gjør at den er enkel i bruk i ulike situasjoner.

Galaxy Tab Active2 er utviklet for bedrifter som opererer i varierende omgivelser og værforhold. Med funksjoner som «Glove Mode» er det mulig å bruke nettbrettet selv med hansker på, og takket være S-Pen er det enkelt å navigere i menyer og apper, samt signere direkte på skjermen. S-Pen trenger ikke lades og festes enkelt på nettbrettet. Med Pogo-pin blir opplading, dataoverføring og tilkobling til eksternt tastatur enklere enn noensinne. Tab Active2 har Samsungs sikkerhetsløsning KNOX for høy datasikkerhet, flerskjermfunksjon for økt effektivitet, og et SDK (Software Development Kit) som tilgjengeliggjør app-integrasjon, som betyr at bedrifter kan legge til egen programvare som vil fungere med S-Pen og flerskjermfunksjonen.

- Enten du arbeider innen transport, logistikk, detaljhandel eller offentlig sektor er Tab Active2 et verktøy som er utviklet for å forenkle digitale oppgaver i ulike arbeidsmiljøer. Den kraftige ytelsen i kombinasjon med holdbart design og sikkerhetsløsningen KNOX, gjør dette nettbrettet til en pålitelig partner, sierArdelan Sohrevardi, produktsjef for nettbrett og wearables for Samsung i Norden.

Økt brukervennlighet, prestasjonsevne og sikkerhet. Fingeravtrykksensor og ansiktsgjenkjenning for rask og sikker biometrisk identifikasjon. Tab Active2 er på banen med Augmented Reality (utvidet virkelighet), som eksempelvis kan brukes til å innhente informasjon, visualisere hvordan man reparerer en maskin, illustrere byggeprosjekter, se informasjon om varme og gass eller gi opplæring til ansatte. Det er flere funksjoner i Tab Active2 som gjør den klar for tredjepartsløsninger innen Augmented Reality: Forbedret kamera, kraftfull Octa-core-prosessor, ekstra RAM, akselerometer, gyroskop, geomagnetisk sensor og GPS.

Galaxy Tab Active2 – mange bruksområder for ulike bransjer

  • Transport – Sjåfører kan enkelt montere Tab Active2 i kjøretøyet (med eller uten et eksternt tastatur) og få tilgang til reiseruter eller fraktkvittering. Pogo-pin gjør det enkelt å løsne nettbrettet for skanning av strekkoder eller registrere signaturer.
  • Produksjon - Ansatte kan enkelt kontrollere varelageret og kan bruke Augmented Reality for å forbedre service og kameraet for dokumentasjon. Tab Active2 kan også brukes som en veggmontert enhet.
  • Logistikk - Ansatte kan administrere varelageret ved å skanne strekkoder og få tilgang til ordre og skiftskjema.
  • Statlig virksomhet - Personalet kan få rapporter signert med S-Pen. Sykepleiere kan få tilgang til helsedata. Tilsynsmenn, inspektører ogbeslutningstakere kan få raske svar fra databaser, ta bilder og skrive rapporter.
  • Detaljhandel - Selgere kan demonstrere produkter i butikk og kontrollere levering av varer uten å bekymre seg for om nettbrettet er tilstrekkelig robust.

Samsung Galaxy Tab Active2 er tilgjengelig i Norge med en anbefalt pris på 5390 NOK.

* Tåler 1,5 meters dyp i 30 minutter

** Tåler fall på opp til 1,2 meter med beskyttelse

Fakta: Samsung Galaxy Tab Active2 er utstyrt med 1.6GHz Octa-core-processor og 3GB RAM-minne, 16GB ROM-minne samt rom for 256GB med microSD. Har en 8’’ 1280x800 (WXGA) TFT LCD-skjerm,

480 nit. Batteri på 4,450 mAh. 127.6 x 214.7 x 9.9mm, vekt 419g. Kamera front: 5.0 MP, bakre kamera: 8.0 MP (Auto Focus). Operativsystem: Android 7.1. Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4+5GHz), Bluetooth v4.2, USB 2.0 Type-C, NFC, GPS + Glonass + Beidou. IP68 sertifisering. Sensorer: Accelerometer, Fingeravtrykk, Ansiktsgjenkjenning, Gyro, Proximity, Hall, Geomagnetic, RGB Light.

Pressekontakt

Hanna Brenner / + 46 70 666 53 95 / H.brenner@samsung.com

Test av produkter
Binta Kristin Hammerich, Geelmuyden Kiese AS / + 47 41600763 / binta.hammerich@gknordic.com

Følg Samsung på MyNewsdesk: https://www.mynewsdesk.com/no/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com