Gå videre til innhold
Galaxy Watch FE gir enda flere brukere tilgang til Samsungs avanserte helsesporings-teknologi

Pressemelding -

Galaxy Watch FE gir enda flere brukere tilgang til Samsungs avanserte helsesporings-teknologi

Galaxy Watch FE tilbyr omfattende helseinnsikt og en helhetlig Samsung Galaxy-opplevelse med stilfullt design

Samsung Electronics Co., Ltd. annonserte i dag lanseringen av Samsung Galaxy Watch FE1, et nytt tilskudd i Samsungs smartklokke-serie, og er designet for å gi enda flere Samsung-brukere avanserte og sømløse opplevelser. Med imponerende maskinvareytelse og komplekse helse- og treningsfunksjoner2, kombinerer Galaxy Watch FE stil og holdbarhet i samme design. Den nye smartklokken er perfekt for de som ønsker å ha omfattende innsikt rundt helsen sin, på veien mot en bedre livsstil.

– I Samsung jobber vi hardt for å tilby helse- og treningsfunksjoner til så mange som mulig, og hjelpe dem med å nå sine mål og forbedre hverdagen sin. Vi er stolte av å introdusere Galaxy Watch FE i vårt utvalg av bærbare produkter og gi flere tilgang til personlig helseinnsikt som kan motivere dem til å holde seg sunne, både dag og natt, sier Junho Park, visepresident og leder for Galaxy Ecosystem Product Planning Team, Mobile eXperience Business hos Samsung Electronics.

Stil og holdbarhet som bidrar til en bedre hverdag

Galaxy Watch FE er tilgjengelig i 40 mm og har et stilrent utrykk basert på det klassiske designet til Galaxy Watch-serien. Den kommer i tre farger – Black, Pink Gold og Silver – med nye remmer3 i distinkt blå og oransje søm som gjør det til et tilbehør som passer mange anledninger. I tillegg har Galaxy Watch FE nye urskiver som er mulig å bytte og remmen kan tas av ved et klikk. På den måten kan brukeren tilpasse og matche klokken slik det passer dem. Klokken har Sapphire Crystal-glass som beskytter mot riper i hverdagen.

Helse og motivasjon gjort enklere

Galaxy Watch FE er utstyrt med avanserte BioActive-sensor og gir et stort utvalg av trenings- og helsefunksjoner, som gir personlig innsikt og tips døgnet rundt. For bedre søvn hver natt, tilbyr Galaxy Watch FE flere søvnfunksjoner4, fra søvnmonitorering til søvn-coaching5 og hjelper til med å skape et godt søvnmiljø6. Brukere kan også få oversikt over sin hjertehelse med en rekke funksjoner, inkluderte HR Alert som oppdager unormalt høye eller lave hjerterytmer, og Irregular Heart Rythm Notification (IHRN)7 som overvåker hjerterytmer som kan tyde på arterieflimmer (Afib). I tillegg kan brukerne få innsikt i sin hjertehelse ved å overvåke blodtrykk8 og EKG9.

Brukere kan spore mer enn 100 forskjellige treningsøkter og følge fremgangen rett fra håndleddet. For løpere hjelper avansert løpsanalyse brukerne med å analysere den totale ytelsen for å maksimere effektiviteten. Samtidig gir den innsikt og veiledning for å hjelpe til med å forebygge skader, slik at de kan fortsette å nå sine mål. For en mer optimal løpe-opplevelse hjelper Personalized Heart Rate Zone10 brukerne med å sette sine egne mål basert på deres fysiske kapasitet.

Galaxy Watch FE hjelper brukerne å nå sine helse- og treningsmål og holde seg motivert. Funksjonen Body Composition11 gir omfattende kropp- og treningsdata som viser fremgangen. I tillegg kan brukerne motta motiverende meldinger underveis.

Opplevelse drevet av Galaxy-økosystemet12

Som med alle Galaxy Watch-serier, tilbyr FE sømløse opplevelser mellom Samsung Galaxy-enheter. Brukerne kan enkelt finne telefonen når den er frakoblet fra klokken med Find My Phone13. Fjernstyr Samsung-smarttelefonkameraet med Camera Controller14 for å bytte modus, endre vinkel eller zoome rett fra håndleddet. Galaxy Watch FE støtter Samsung Wallet15, slik at brukerne kan betale for kjøp og få tilgang til ID-kort som førerkort eller student-ID på smartklokken for en alt-i-ett digital lommebok.

Tilgjengelighet16

Galaxy Watch FE vil være tilgjengelig i Norden fra 17. juni, med en veiledende startpris på 2 490 NOK.

For mer informasjon om Galaxy Watch FE, besøk samsungmobilepress.com, news.samsung.com/global eller samsung.com/galaxy-watch.

Galaxy Watch FE produktspesifikasjoner

1 Tilgjengelighet kan variere avhengig av marked, modell og den tilkoblede smarttelefonen. All funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon gitt i dette dokumentet, inkludert, men ikke begrenset til, fordeler, design, prising, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og kapasiteter til produktet, kan endres uten varsel.
2 Beregnet kun for generelle velvære- og treningsformål. Ikke beregnet for bruk til å oppdage, diagnostisere, behandle, overvåke eller håndtere noen medisinsk tilstand eller sykdom. Helseinformasjon som er tilgjengelig via enheten og/eller applikasjonen skal ikke betraktes som medisinsk rådgivning. Brukere bør søke medisinsk rådgivning fra lege. Enkelte funksjoner kan variere avhengig av marked, operatør eller tilkoblet enhet.
3 Solgt separat. Tilgjengelighet varierer basert på marked eller leverandør.
4 Søvnfunksjonene er kun ment for generelle velvære- og treningsformål. Målingene er kun til personlig referanse. Vennligst kontakt en medisinsk fagperson for råd.
5 Krever søvndata for minst 7 dager, inkludert 2 fridager.
6 Tilgjengelig på smartenheter som er registrert i SmartThings. Krever nyeste versjon av Samsung Clock og SmartThings mobil-apper.
7 IHRN-funksjonen er kun tilgjengelig i utvalgte markeder. Tilgjengelig på Wear OS-enheter versjon 4.0 eller senere. Den er ikke ment å gi varsel om hver episode av uregelmessig rytme som kan tyde på AFib, og fraværet av et varsel er ikke ment å indikere at det ikke er noen sykdomsprosess til stede. Den er ikke ment for brukere med andre kjente arytmier. Funksjonene støttes via Samsung Health Monitor-appen. Tilgjengelighet kan variere avhengig av marked eller enhet. På grunn av markedsrestriksjoner for å oppnå godkjenning/registrering som programvare som et medisinsk utstyr (SaMD), fungerer den kun på klokker og smarttelefoner kjøpt i markeder hvor tjenesten er tilgjengelig (tjenesten kan imidlertid være begrenset når brukere reiser til markeder uten tjeneste). Denne appen kan kun brukes til målinger for personer fra 22 år og eldre.
8 Blodtrykksfunksjonen er kun tilgjengelig i utvalgte markeder. For å sikre nøyaktighet bør brukere kalibrere enheten hver fjerde uke med en tradisjonell blodtrykksmansjett. Blodtrykksfunksjonen kan ikke diagnostisere hypertensjon, andre tilstander eller sjekke for tegn på hjerteinfarkt. Den er ikke ment å erstatte tradisjonelle metoder for diagnose eller behandling av et kvalifisert helsepersonell.
9 EKG-funksjonen er kun tilgjengelig i utvalgte markeder. Den er ikke ment å erstatte tradisjonelle metoder for diagnose eller behandling. Funksjonen er ikke ment for brukere med kjente arytmier andre enn AFib. Brukere bør ikke tolke eller ta kliniske beslutninger basert på enhetens resultater uten å konsultere med kvalifisert helsepersonell.
10 For å oppdatere intervallene for hver HR-sone for løping basert på hjerte-lunge-kapasiteter, kreves det at man løper utendørs i mer enn 10 minutter med en jevn hastighet på 4 km/t eller raskere.
11 Kroppssammensetning bør ikke brukes hvis du har en implantert pacemaker eller andre implanterte medisinske enheter, eller hvis du er gravid. Måleresultatene kan være unøyaktige hvis du er under 20 år. Beregnet kun for generelle velvære- og treningsformål.
12 Tilgjengeligheten av enkelte apper/funksjoner kan variere avhengig av marked, operatør eller tilkoblet enhet.
13 Funksjonen krever at brukerens klokke er paret med telefonen og at de er logget inn på samme Samsung-konto. Tilgjengeligheten kan variere avhengig av marked og tilkoblet enhet.
14 Kamerakontroller støttes på Galaxy Watch4 og senere utgitte Galaxy Watch-modeller når de er paret med Galaxy S9-serien og nyere. Zoom-funksjonen i Kamerakontroller er tilgjengelig på Galaxy Watch4-serien og senere utgitte Galaxy Watch-modeller som er paret med en smarttelefon fra Galaxy S-serie, Galaxy Note-serie og Galaxy Z-serie som kjører One UI 5.1 eller høyere med støtte for Kamerakontroller.
15 Tilgjengeligheten av Samsung Wallet og dens funksjoner kan variere avhengig av marked og tilkoblet smarttelefon.
16 Tilgjengelighet kan variere avhengig av marked eller operatør. Støttede modeller, farger, størrelser og reimer kan variere avhengig av marked eller operatør.
17 Farge kan variere avhengig av marked.
18 Målt uten helsesensorer.
19 Målt uten merke.
20 Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksmiljø, brukermønster og andre faktorer.
21 Wear OS drevet av Samsung fungerer med telefoner som kjører den nyeste versjonen av Android (unntatt Go-utgaven og telefoner uten Google Play Store). Støttede funksjoner kan variere mellom plattformer og markeder, og kompatibilitet kan endres.
22 Galaxy Watch FE er vanntett ned til 50 meters dyp i opptil 10 minutter med en 5ATM-klassifisering. Den er ikke egnet for dykking eller aktiviteter med høyt vanntrykk. Hvis enheten eller hendene dine er våte, må de tørkes grundig før bruk. Galaxy Watch FE har inntrengningsbeskyttelse (IP68) mot støv og ferskvann opp til en maksimal dybde på 1,5 meter i opptil 30 minutter. Se brukerhåndboken for mer informasjon, inkludert instruksjoner om pleie og bruk.
23 Aktivering av enheten er kun tilgjengelig etter tilkobling til en smarttelefon som støtter Google Mobile Services. Kompatible enheter kan variere avhengig av marked, operatør eller enhetsmerke.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329