Gå videre til innhold
Gira på utekontor? Her er teknologien som gjør det mulig

Pressemelding -

Gira på utekontor? Her er teknologien som gjør det mulig

Aldri har så mange nordmenn jobbet hjemmefra, og når solen skinner og været tillater det, er det fristende å gjøre jobben under åpen himmel. Men hvor lett er det egentlig når du må myse mot skjermen og batteriet blir utladet igjen? Samsung Galaxy Book-serien lanserer nå - bærbare datamaskiner hvor stilig design, imponerende batterilevetid og QLED-skjerm hjelper deg med å skape det optimale utekontoret.

Oslo, 16. juni 2020 – Nå er Samsung endelig tilbake med tre bærbare datamaskiner i Norge. Galaxy Book Flex og Galaxy Book Ion er utstyrt med Samsungs berømte QLED-skjerm, som gir perfekt skarphet, kraftig lysstyrke og unik fargegjengivelse - selv i sommersolen. Med eksepsjonell batteritid opptil hele 22 timer er datamaskinene perfekte for både intensive arbeidsdager på balkongen så vel som seriemaraton på kvelden.

Galaxy Book Flex er en brettbar datamaskin, som lar deg enkelt gjøre den om til et flipboard for å vise eller se på film uten at tastaturet forstyrrer. Med den medfølgende styluspennen S Pen kan du også ta notater eller tegne direkte på skjermen - perfekt for det kreative utekontoret.

Kraftig Galaxy Book Ion er et stilsikkert valg der modellen med 13-tommers skjerm veier i underkant av et kilo. Det intuitive grensesnittet gjør det mulig å jobbe sømløst mellom forskjellige enheter og raskt synkronisere innholdet med mobiltelefonen din.

Er du ofte på farten? Da kan det tredje medlemmet av Galaxy Book-familien være et alternativ - Galaxy Book S. Med sin ultratynne og slanke design er den lett å ha med seg hvor som helst. Akkurat som på en mobiltelefon er skjermen berøringsvennlig, og du kan både scrolle og zoome direkte med fingrene.

Slik lager du det perfekte utekontoret

Å jobbe utendørs kan senke stressnivået og gjøre oss sunnere, lykkeligere og piggere. Nå slipper du å gå på akkord med verken vitamin D-inntak eller produktivitet - her er sjekklisten over alt du trenger for en fantastisk arbeidsdag i solen.

  • Sikre tilgang til Wi-Fi. I dag kan folk sjeldent utføre jobben sin offline, så sørg for at du har en stabil forbindelse. Sett deg ned på en rolig uteservering som tilbyr Wi-Fi, mobil internett eller arbeid fra balkongen eller uteplassen.
  • Tenk på ergonomi. Visst er det fint å ligge på et teppe i gresset, men pass på å variere holdningen din for å unngå stivhet og ryggsmerter. En parkbenk kan fungere som en kontorstol og et strykebrett kan fungere som et stående skrivebord i hagen eller på balkongen.
  • Pakk matboksen. For å oppnå en sammenhengende, effektiv arbeidsdag, kan det være fint å slippe å gå bort for å kjøpe lunsj. Pakk med matboks, termos og snacks for påfyll av energi i det grønne.
  • Ikke glem solskjerming/solkrem. Selv om du ikke steker på stranden, må du beskytte deg mot solstrålene. Ta med SPF og smør jevnlig i løpet av dagen. En hatt eller caps beskytter øynene dine slik at du ikke trenger å myse.
  • Drikk godt med vann!Et must for en lang og effektiv arbeidsdag i solen.
  • Må du lade telefonen? Ikke noe problem! Trådløs batterilading lar alle datamaskiner i Galaxy Book-serien lade batteriet til dine andre mobile enheter. Bare legg mobiltelefonen, smartklokken eller Buds-hodetelefonene dine direkte på datamaskinens berøringsflate.
  • Har du glemt hodetelefonene dine? Ikke bekymre deg. Alle datamaskiner i Galaxy Book-serien er utstyrt med to innebygde stereohøyttalere med AKG-lydteknologi.
  • Ta en pause. Utearbeid krever også avkobling. Strekk bena, legg deg ned en stund, eller ta en kort spasertur.


Spesifikasjoner: For mer information om Galaxy Book Laptops, vennligst besøk: https://www.samsung.com/no/laptops/

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778