Følg Samsung Electronics Nordic AB

Harry Redknapp trener Englands dårligste lag ved hjelp av kunstig virkelighet (VR)

Pressemelding   •   jun 01, 2016 13:55 CEST

New Mills AFC

Fotballaget New Mills AFC spiller for øyeblikket i «Evo-Stik League Northern Premier», og årets sesong (15/16) har vært mildt sagt tøff. For å være mer konkret: ikke én eneste seier og en måldifferanse på -130. Før en av sesongens siste kamper fikk de en motivasjonstale av fotball-legenden Harry Redknapp. Hele laget var utstyrt med Samsung Gear VR-briller, og ved hjelp av kunstig virkelighet kunne Harry snakke direkte til spillerne og motivere dem til å entre banen for å kjempe om alle tre poengene.

- Det er en enorm styrke i VR-teknologien som vi kontinuerlig utforsker for å finne nye måter å hjelpe mennesker å utvikle seg på innen flere ulike områder. Vårt fotball-eksperiment er et godt eksempel på, hvor vi ved hjelp fra trener-legenden Harry Redknapp, tester en metode for å motivere et lag og får dem til å føle seg som vinnere allerede før avspark, sier Adam Fors, nordisk markedsdirektør i Samsung.

New Mills AFC er kanskje kjent for å være Englands dårligste fotballag, men de har selv sagt at de følte seg som helter da de entret banen.

«Å bli gjort om til en profesjonell fotballspiller i fem minutter var helt fantastisk»

- Michael Boateng, spiller for New Mills AFC.

«Det var virkelig inspirerende, adrenalinet som pumpet rundt i hele kroppen. Det fikk meg i gang, og fikk meg til å føle at det var den viktigste kampen jeg noensinne ville spille»

- Adam Blackburn, Spiller for New Mills AFC

Men hvordan endte egentlig kampen? Du kan se resultatet her: https://youtu.be/ghubypXFegU

Ønsker du å følge New Mills AFCs «prestasjoner» kan du finne de her: http://www.pitchero.com/clubs/newmillsafc

Pressekontakt

Claes Nyströmer, PR Officer +46 70 341 46 49 c.nystromer@samsung.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Testprodukter

PR-byrået Geelmuyden Kiese / +47 93 05 77 92/

ulrikke.wiik@gknordic.com

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.

Vedlagte filer

PDF-dokument