Følg Samsung Electronics Nordic AB

Hør på musikk offline på Spotify med Gear S2 og Gear S3

Pressemelding   •   jun 21, 2017 16:42 CEST

Med Samsung Gear S2 og Gear S3 kan du høre på musikk både med og uten internettilgang.

Oslo, 19. juni 2017 – Fra og med 19. juni er betaversjonen av Spotifys offline-tjeneste tilgjengelig for Samsung Gear S2 og Gear S3. For brukere betyr det at man nå kan spille musikk på appen uten hverken internett eller telefon tilgjengelig.

I den tidligere versjonen kunne brukerne streame Spotify på smartklokkene over WiFi uten at det var nødvendig å ha telefonen i nærheten. I betaversjonen i offline-modus kan man nå laste ned og lagre spillelister direkte på klokken, og deretter spille dem uten tilgang til hverken WiFi eller telefonen. Man kan lytte til musikk enten gjennom den innebygde høyttaleren i Gear S3, koble til et par trådløse hodetelefoner eller koble til trådløse høyttalere og nyte musikk på stranden, i parken eller i bilen.

– Vi vet at musikk er en veldig viktig del av hverdagen til våre brukere, og det å kunne høre på musikk offline er noe som mange av våre kunder har ønsket seg. Vi er derfor ekstra glade for at vi sammen med Spotify kan gjøre det mulig for alle Gear S2 og Gear S3-brukere å ta med seg sin favorittmusikk hvor enn de er, uten å behøve å ha med seg telefonen sin eller uroe seg for musikkavbrudd, sier Ardelan Sohrevardi, produktsjef for Tablet & Wearables i Samsung Norden.

Spotify-appen for Samsung Gear S2 og Gear S3 finnes tilgjengelig for Android- og iOS-kompatible telefoner globalt og kan lastes ned fra Samsung Galaxy Apps. Offline-funksjonen er en beta-versjon. Akkurat som andre apper i Samsung Galaxy Apps vil funksjoner, tilgang og innhold fra tjenesteleverandører kunne variere over tid.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com