Følg Samsung Electronics Nordic AB

Husfred med barnevennlige Samsung Galaxy Tab 3 Kids

Pressemelding   •   nov 26, 2013 09:00 CET

Nå får du ha ditt eget nettbrett i fred

Oslo 26. november 2013 – I perfekt tid før jul ankommer Samsung Galaxy Tab 3 Kids Norge. Dette er et barnevennlig familienettbrett som med et enkelt tastetrykk forvandles til en fargerik leke som har noe morsomt å tilby til barn i alle aldre. I vanlig modus har nettbrettet et grensesnitt du kjenner igjen fra androidbaserte produkter.  

Nettbrettet kommer med mange morsomme apper og pedagogiske spill som er forhåndsinnstallert, og flere apper laster du enkelt ned fra Google Play Butikk.

Galaxy Tab 3 Kids har en egen funksjon som gjør det enkelt å sette en tidsbegrensning på hvor lenge barna får leke med nettbrettet. Gir du dem lov til å bruke det én time låses det automatisk etter angitt tid, og du trenger et passord for å låse opp skjermen igjen. Og da kan de voksne leke med nettbrettet dersom de vil det.

Med Galaxy Tab 3 Kids kan du være sikker på at alt innhold er barnevennlig. Det er nemlig du som bestemmer hva som er tilgjengelig i Kids-modus. For eksempel er ikke bilder so blir tatt med nettbrettets innebygde kamera i normalmodus tilgjengelig i barnas bildegalleri. Men bildene som barna dine tar dukker også opp i hovedgalleriet. Det samme gjelder video og filmer som lagres på nettbrettet.

”Barn har tatt til seg nettbrettet som konsept, da det er intuitivt og lett å bruke. Det betyr også at de ofte legger beslag på foreldrenes nettbrett,” sier Erik Borgvall, produktsjef for nettbrett i Samsung i Norden. ”Galaxy Tab 3 Kids er egnet for hele familien, men blir med sin lekne utforming lett barnas favorittnettbrett. Og et beskyttende cover er viktig når barn skal bruke et nettbrett, det tror jeg mange foreldre er enige i.»

I det fargerike beskyttende coveret som følger med Galaxy Tab 3 Kids finner du tilbehøret C Pen. Med den kan barna tegne direkte på skjermen, noe som oppmuntrer til både å lære og skape innhold, samtidig som man trener finmotorikken.  

Fakta: Galaxy Tab 3 Kids har en 1.2 GHz Dual Core-prosessor og en syv tommer stor WSVGA TFT-skjerm (1024x600, 170ppi). Operativsystem Android 4.1. Utrustet med WiFi a/b/g/n (2.4/5GHz) og Bluetooth 3.0. 8 GB minne*, støtte for microSD på opp til 32GB, 1 GB ram. 4,000 mAh batteri. Finnes i butikk fra uke 50 med anbefalt utsalgspris 1 900 kr.
*Brukerminnet kan være mindre enn den totale minneplassen på grund av systemfiler

PRESSEKONTAKT:
Er du interessert i pressemateriell og testprodukter fra Samsung?
Kontakt Hanne Kjærnes, PR-operatørene, hk@pr-o.no, 997 41 263/476 20 200

Samsung Electronics Co Ltd, Korea er en global leder innen hjemmeelektronikk og dens komponenter. Gjennom kontinuerlig innovasjon og nye trender utvikler vi SMART-TV, smarte telefoner, PC, skrivere, kameraer, kjøkken- og hvitevarer, medisinsk utstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270 000 medarbeidere i 79 land med en årlig omsetning på 187,8 milliarder dollar. Vårt mål er å åpne nye muligheter for mennesker over alt. For mer informasjon besøk www.samsung.no