Følg Samsung Electronics Nordic AB

I dag kommer Samsung Galaxy Buds+ i butikk - Lenger batteritid og enda bedre lyd- og samtalekvalitet

Pressemelding   •   mar 13, 2020 08:30 CET

Oppfølgeren i Samsungs familie av true-wireless hodetelefoner, Samsung Galaxy Buds+, har i dag ankommet butikk. Kombinasjonen av høyere lyd- og samtalekvalitet samt bedre tilpasningsmuligheter i et lite format, gjør Galaxy Buds+ til de perfekte hodetelefonene for den aktive brukeren.

Oslo13. mars 2020 - I dag er det lansering av Samsungs nye trådløse hodetelefoner Galaxy Buds+. Galaxy Buds+ kommer i samme smidige format som forgjengerne, men har blitt utstyrt med funksjoner som gir klarere lyd under samtaler, høyere lydkvalitet generelt og batterier som varer i hele 22 timer.

- Med Galaxy Buds+ har vi fått bedre lyd, bedre mikrofon til samtaler og enda bedre batterikapasitet uten at det går utover størrelse eller design. Den opprinnelige versjonen av Galaxy Buds ble godt mottatt i fjor, og vi ser frem til å lansere oppgraderingen da Galaxy Buds+ er bedre på alle områder, sier Richard Skogberg, produktsjef i Samsung Norden.

Oppgradert lyd og lettere å tilpasse passformen

Med lyd fra AKG og dynamiske toveis høyttalere gir Galaxy Buds+ en god og nyansert lyd til både musikk og podcaster. Samtalefunksjonen er oppgradert med tre mikrofoner som plukker opp lyd både utenfra og via øret, noe som gir høyere stemme- og lydkvalitet enn noen gang før - selv i folketette og bråkete miljøer. Galaxy Buds+ leveres med et oppgraderte batterier som gir 11 timers spilletid med ytterligere 11 timers lading i ladeetuiet. Den kommer også med trådløs lading, og brukerne kan lade sine Galaxy Buds+ på sin Galaxy S20-telefon eller med andre enheter som støtter trådløs lading. Galaxy Buds+ har utskiftbare silikonpropper og plugger som er enkelt å tilpasse hver enkelt, slik at de sitter trygt og komfortabelt på alle.

Enkel kontroll for en aktiv livsstil

Takket være Galaxy Buds+ innebygde akselerometer og IR-sensor kjenner den selv når de settes i ørene, og kobler seg automatisk sammen med enheten man spiller fra. Når begge øreproppene er i, spilles musikken i stereo, og har man bare i den ene øreproppen spilles musikken i mono. Tar man ut begge øreproppene pauses musikken automatisk. Galaxy Buds+ har en intuitiv touchkontroll som enkelt lar deg pause, gå tilbake, bytte sang eller styre lyden. Holder brukeren på begge øreproppene samtidig, slipper de inn lyd utenfra. Man kan også stille inn andre funksjoner hvis man holder på begge øreproppene samtidig, for eksempel starte Spotify automatisk for å begynne å spille musikk. Galaxy Buds+ fungerer med andre bluetooth-enheter og kan brukes som høretelefoner på alt fra telefon, PC, nettbrett, smartklokke og andre operativsystemer.

I dag, 13. mars, er Samsung Galaxy Buds+ i butikkene med fargealternativene svart, hvit og blå og koster 1790 NOK.

For mer informasjon om GalaxyBuds +, besøk: www.samsungmobilepress.comnews.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument