Følg Samsung Electronics Nordic AB

I Purple You – Nå slipper Samsung BTS Edition i Norden

Pressemelding   •   jul 06, 2020 10:00 CEST

Samsung slipper nå en begrenset spesialutgave av Galaxy S20+ 5G med den tilhørende Galaxy Buds+ i samarbeid med den populære popgruppen BTS. Produktene kommer i en lilla design med BTS-inspirerte temaer og communityplattformen Weverse forhåndsinstallert på telefonen. Eksklusive idolbilder og klistremerker er også inkludert.

Oslo, 6. juli 2020 – Samsung, i samarbeid med den globale popsensasjonen BTS, er i dag glade for å kunngjøre at BTS Edition, et sett som består av en spesialutgave av Galaxy S20+ 5G og Galaxy Buds+, kommer til det norske markedet. Produktene kommer i BTS sin karakteristiske lillafarge og er dekorert med både bandets logo og lilla stjerner. Totalt vil det være 100 enheter av utgaven til salgs i Norden, via Samsungs nettbutikk.

Den nye telefonen har BTS-inspirerte temaer og communityplattformen Weverse forhåndsinstallert. Boksen inneholder også klistremerker som lar telefonen pyntes på en enda mer personlig måte. Unike idolbilder av bandmedlemmene er også inkludert. Telefonen har all kamerakvalitet som brukere av Galaxy 20+ er vant til, og tilbyr nye måter for fans å dele innhold og samhandle med bandet og hverandre.

Med Galaxy Buds+ BTS Edition kommer fansen nærmere bandet og musikken, ikke bare gjennom designen, men også på grunn av lyden i topp kvalitet. Takket være lyd fra AKG og dynamiske toveis høyttalere har Galaxy Buds+ en nyansert lyd som lar fans oppleve BTS-musikk i topp kvalitet.

- Fra begynnelsen var det ikke aktuelt å lansere BTS Edition på det nordiske markedet. Det har imidlertid vist seg at BTS har en veldig stor fanbase i Norden også, og mange forbrukere er ivrige etter å kjøpe. Vi har derfor lyktes med å bringe en rekke enheter til markedet vårt, noe som er veldig moro. Men du må være rask hvis du vil legge hendene på et eksemplar, sier Andreas Bergqvist, produktsjef i Samsung.

Settet med Galaxy S20+ 5G BTS Edition og Galaxy Buds+ BTS Edition har salgsstart i Norden 9. juli 2020 via Samsung.com til en circapris på 13 490 NOK. Totalt vil det være 100 enheter av utgaven for det nordiske markedet.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument