Gå videre til innhold
IFA 2022: Samsung deler sin visjon for et smartere liv og en mer bærekraftig fremtid

Pressemelding -

IFA 2022: Samsung deler sin visjon for et smartere liv og en mer bærekraftig fremtid

Under elektronikkmessen IFA i Berlin presenterer Samsung produkter innen hvitevarer, TV-er, skjermer, mobiler og smartklokker som vil bli lansert i Europa. Tilgjengelighet, tjenester og funksjoner kan imidlertid variere fra region til region.

BERLIN, Tyskland – 1. September, 2022 – Samsung Electronics Co., Ltd. I forbindelse med dagens pressekonferanse på IFA 2022, presenterte Samsung selskapets visjon for et smartere liv og ønsket om en mer bærekraftig fremtid. I sentrum var Samsungs fornyede SmartThings-plattform, som åpner nye muligheter for tilkobling, tilpassing og bærekraft i Samsungs ulike produktkategorier.

Samsung presenterte også siste utvikling innen hvitevarer, TV, skjermer, mobiler og smartklokker, som til sammen former et økosystem av sammenkoblede smarte enheter.

Tilkoblet liv med SmartThings
Samsung har integrert SmartThings i flertallte av sine produkter[1]. SmartThings gjør det mulig for forbrukere å skreddersy sine enheter for å få mer ut av Samsung-enehete sine.

– Gjennom våre siste innovasjoner tilbyr Samsung mer åpne, tilkoblede og smartere opplevelser for alle. Vi fortsetter å utvikle løsninger som støtter brukernes livsstil og tilbyr nye måter å bli underholdt på. Dette samtidig som vi gjør det mulig for våre kunder å bli med energieffektive, sier Even Amdal, Norgessjef i Samsung.

Ønsket om å hjelpe forbrukerne å leve mer bærekraftig
Kundene kan i større grad ta egne beslutninger rundt sitt energiforbruk ved hjelp av funksjonen SmartThings Energy i SmartThings-appen, som viser bruksmønstre og gir sanntidsdata. Innen 2023 vil 100 % av Samsungs stor-husholdningsapparater være aktivert med Wi-Fi.

Ved å bruke løsningene som anbefales av SmartThings Energy sammen med AI Energy Mode[2], kan brukere automatisk bytte kompatible smarte apparater[3], til energisparingsmodus. Ved å bruke løsningene som anbefales av SmartThings Energy sammen med AI Energy Mode, kan brukere automatisk bytte kompatible smarte apparater til energisparingsmodus.

Bespoke AI™ vaskemaskin leveres med AI Ecobubble-funksjonen™, en funksjon som konverterer vaskemidler til bobler. Funksjonen gir samme renhetsnivå samtidig som energibruken reduseres med opptil 70 prosent[4]. Brukere kan også redusere energibruken med AI Wash Cycle, som optimaliserer nivåene av vann og vaskemiddel for deretter å justere bløtleggings-, skylle- og sentrifugeringstiden.

I tillegg er den digitale invertermotoren i Bespoke AI™ vaskemaskinen og tørketrommelen, samt digitale inverterkompressorer i kjøleskap dekket i 20[5] år av den mest omfattende garantien Samsung noen gang har tilbudt. Dette for å forsikre kundene om at utstyret ikke trenger å skiftes[6] ut med det første.

Samsung har også introdusert SolarCell Remote, som lader ved eksponering fra lys og radiofrekvenser fra enheter som Wi-Fi-rutere[7]. Samsung anslår at selskapet over syv år kan forhindre at mer enn 200 millioner batterier kommer inn på søppelfyllinger. I år åpner Samsung lisensen for dette designet for publikum, slik at andre produsenter også kan være mer bærekraftige.

Samsung bidrar også til et renere miljø ved å gjenbruke havbundet plast[8]. Selskapet gjenbruker kasserte fiskegarn, og bruker dem til å lage et nytt materiale for bruk i mobile produkter som Galaxy Z Flip4, Z Fold4 og Buds2 Pro.

Funksjoner for et fleksibelt liv
Samsungs dedikasjon til en sunn livsstil gjenspeiles i det brede utvalget av enheter som fokuserer på velvære. SmartThings tilbyr mange måter å ta vare på helsen foralle i hjemmet ditt. många sätt att ta hand om hälsan för alla i ditt hem. Fra luftkvalitetskontroll til sunnere matlaging, og til og med husdyrsstell.

SmartThings Home Life samler alle eksisterende SmartThings-tjenester, inkludert SmartThings Cooking, Clothing Care, Pet Care, Air Care og Energy, til en tilgjengelig hub på smarttelefoner. Dette gir deg muligheten til å styre og ta ta vare hjemmet ditt fra hvor som helst. Men SmartThings er mer enn hvitevarer. Den inkluderer også Samsung Galaxy-enheter, for eksempel den nyeste Galaxy Watch5-serien.

Med Samsungs banebrytende BioActive-sensor overvåker bærbare Samsung Galaxy-entere flere aspekter av kroppen din for å gi deg en helhetlig forståelse av helsen din, enten du jobber eller trener. Brukere kan også spore søvnkvaliteten og få skreddersydd søvnveiledning. Og med SmartThings kan de automatisk justere enhetsinnstillingene for en tilpasset opplevelse, for eksempel før sengetid for et bedre søvnmiljø.

Personlig underholdning og spill for alle
Samsung åpner skjerm- og spillalternativer og muliggjør nye måter å bli underholdt på. Blant annet den veggstore MICRO LED-skjermen Neo QLED 8K og den bærbare projektoren Freestyle. Nytt for 2022 er Samsungs The Frame with Matte Display-teknologi, som forbedrer seeropplevelsen med reduserte refleksjoner og leverer realistisk bildekvalitet selv når den er lys.

Også gamere får mange valgmuligheter. Odyssey Ark tilbyr en oppslukende spillopplevelse, takket være en skjerm som omslutter brukernes synsfelt. Selv den nye Odyssey Neo G8 er velegnet til spilling, mens Smart Monitor gir fleksibilitet for de som ønsker å bruke en enkelt skjerm for arbeid, underholdning og spill. I tillegg tilbyr den nylig lanserte Samsung Galaxy Z Fold4 spillerne dobbel skjermstørrelse, et godt valg for spill mens du er på farten.

I tillegg tilbyr Samsung fra september de nyeste innovasjonene til enda flere brukere, med den nye programvaren på Z Fold4, Flip4 og Watch5 som utvides til tidligere generasjoner.

Større opplevelser gjennom åpent samarbeid
Åpenhet og samarbeid er sentrale elementer i Samsungs filosofi, og selskapet har samarbeidet med noen av de største navnene innen teknologi og underholdning for å gi kundene en unik opplevelse. I år lanserte Samsung Gaming Hub, som tilbyr en alt-i-ett-plattform og spill på Xbox Game Pass, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia og Utomik.


[1] SmartThings Energy fungerer for tiden med omtrent 40 Samsung-husholdningsapparater som er SmartThings-aktiverte. Disse inkluderer vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner, klimaanlegg, luftrensere, støvsugere, ovner, vifter, kokeplater, mikrobølgeovner, TV-er (modeller lansert etter juni 2022) og energimålere.

[2] Tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Wi-Fi-tilkobling og en Samsung-konto kreves.

[3] Kun tilgjengelig for smarte apparater som er kompatible med AI Energy-modus.

[4] Testet i samsvar med IEC 60456-2010 / 4 kg vaskelast / Super Eco Wash kalt (WF80F5E5U4W) sammenlignet med Cotton 40°C uten Ecobubble (WF0702WKU). Individuelle resultater kan variere.

[5] 20-årsgarantien gjelder bare for digitale vekselrettermotorer i skiver og tørketrommel og kjøleskapskompressorer, som selges i EU fra og med juli i tillegg til digitale vekselrettermotorer som er tilgjengelige i skiver som selges i USA. Det er begrenset til produkter produsert av Samsung og underleverandører og gjelder ikke for noen outsourcede produkter.

[6] Samsung arbeider innenfor WEEE-regelverket (Waste of Electrical and Electronic Equipment) for miljøsikker innsamling, behandling, resirkulering og avhending av utstyr.

[7] Se https://solarcellremote.samsun... for mer informasjon.

[8] Da Samsung lanserte Galaxy S22-serien i år, tok de i bruk en ny type resirkulert plast i sine mobilprodukter: havplast laget av kasserte fiskegarn. Samsung planlegger å inkludere denne typen resirkulert plast som et av materialene i sine fremtidige mobilprodukter.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778