Følg Samsung Electronics Nordic AB

Samsung lanserer oppdaterte retningslinjer for Samsung Galaxy Note7-kunder

Pressemelding   •   sep 10, 2016 16:05 CEST

For litt over en uke siden lanserte Samsung et globalt program for å bytte ut Galaxy Note7 for å være føre var grunnet forhold knyttet til battericellen. Etter dette har vi arbeidet hardt for at kundene raskt skal få erstatningsprodukter, og vi har jobbet for å redusere ulempene for kundene.

I løpet av forrige uke har vi opplevd at kundene fremdeles er bekymret, og vi ønsker derfor å understreke viktigheten av å bytte produktet.

- Kundenes sikkerhet er vår første prioritet. Vi oppfordrer kundene våre til å skru av sine Galaxy Note7 produkter, og bytte dem så raskt som mulig, sier DJ KH, lederen av Samsung Electronics mobil virksomhet. Vi sender ut erstatningsprodukter slik at produktene kan erstattes så raskt som mulig og med minst mulig ubeleilighet for kunden og i tråd med gjeldende lovgivning. Vi sender en stor takk til våre kunder for deres forståelse og tålmodighet.

Selv om det har vært rapportert svært få hendelser, er Samsung svært opptatt av å gi kundene nødvendig støtte. Samsung har identifisert delene det gjelder og stanset salg og transport av de aktuelle produktene. Galaxy Note7 kundene i Europa oppfordres til å skru av produktet, og returnere det til forhandler så raskt som mulig.

Galaxy Note7 kundene oppfordres til å kontakte Samsung kundeservice på 81556480 (Åpen mandag–fredag: kl. 08:00–19:00, lørdag 10:00–15:00), eller besøke http://www.samsung.com/no/note7exchange/ for nærmere informasjon.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.