Gå videre til innhold
Introduserer Galaxy Book4-serien:  Den mest intelligente og kraftfulle Galaxy Book til nå

Pressemelding -

Introduserer Galaxy Book4-serien: Den mest intelligente og kraftfulle Galaxy Book til nå

Galaxy Book4-serien kombinerer et ultra-bærbart design, forbedret ytelse og grenseløs tilkobling for å omforme Samsung PC-opplevelsen og styrke brukerne

Samsung Electronics Co., Ltd. kunngjorde i dag utgivelsen av sin mest intelligente PC-serie til nå: Galaxy Book4 Ultra, Book4 Pro og Book4 Pro 360.

Den nye serien kommer med en ny intelligent prosessor, en mer levende og interaktiv skjerm1 og et robust sikkerhetssystem — som starter en ny æra for våre AI-PC-er som tilbyr ypperlig produktivitet, mobilitet og tilkoblingsmuligheter. Disse forbedringene forbedrer ikke bare enheten selv, men hever også hele Samsung Galaxy-økosystemet, avanserer Samsungs PC-kategori og akselererer Samsungs visjon om AI-innovasjon — for både i dag og i morgen.

– Vi i Samsung ønsker alltid å tilby nye løsninger som forbedrer og forenkler våre kunders hverdag. Galaxys økosystem har en funksjon som muliggjør åpent samarbeid mellom våre og andre merkers elektronikkprodukter. Et godt eksempel på det er den nye Galaxy Book4-serien, som kan koble til alle typer datamaskiner, telefoner, nettbrett og mye mer. Denne teknologien gir brukerne en smidigere og mer integrert PC-opplevelse, sier Anders Elmby, Nordisk MX Director hos Samsung Electronics.

Intelligent produktivitet hevet av sikker ytelse

Galaxy Book4-serien er utstyrt med en intelligent prosessor for kraftig ytelse som maksimerer produktiviteten. Den nye serien kommer med en ny Intel® Core™ Ultra 9-prosessor som kombinerer en raskere sentral prosesseringsenhet (CPU), en høy-ytelses grafisk prosesseringsenhet (GPU) og en nytilføyd nevral prosesseringsenhet (NPU) i en enkelt pakke2. Sammen med Intels AI PC-akselerasjonsprogram — som inkluderer mer enn 100 uavhengige programvare-leverandører (ISV), muliggjør den nye prosessoren spennende nye AI-egenskaper og hjelper til med å øke produktiviteten på Galaxy Book4-serien.

I tillegg tar NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Laptop GPU3 brukeropplevelsen til neste nivå. Kreativiteten er superladet med raske, generativ AI-baserte kreativitetsverktøy støttet av NVIDIA Studio-teknologi — for eksempel kan du skape fantastiske bilder med enkel tekst på sekunder med RTX-optimalisert Stable Diffusion. Galaxy Book4 Ultra-brukere kan også være fullstendig oppslukt i spill med NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS)-teknologi som skaper bilder av høyere kvalitet for over 500 populære strålesporede spill og applikasjoner.

Den intelligente produktiviteten er fullt støttet av forbedret maskinvareytelse, så enheten kan operere på sitt maksimale potensiale. Galaxy Book4 Ultra reduserer varme og viftestøy med et nytt optimalt kjølesystem, inkludert et 11 prosent bredere dampkammer og en dobbel vifte med ujevn avstand mellom bladene4. Du kan bruke enheten din lenger på en enkelt lading takket være økt strømeffektivitet5. Galaxy Book4 Ultra-brukere kan også raskt fylle på 55 prosent ekstra batteriliv på bare 30 minutter6 ved bruk av en 140 W adapter4 som er 1,4 ganger større enn sin forgjenger.

Personvern og datasikkerhet har blitt stadig mer essensielt ettersom enheter har blitt mer intelligente og tilkoblede. Derfor bygger Samsung på arven av sikkerhet etablert gjennom flere Samsung Galaxy-enheter med Samsung Knox, ved å forbedre sikkerhetstiltak på brikkesettnivå for Galaxy Book-serien for første gang. Alle tre modellene har en ny diskret Samsung Knox sikkerhetsbrikke som sikrer kritiske systemdata separat, i tillegg til eksisterende flerlags sikkerhetstiltak med Intel og Microsoft.

Forbløffende skjerm og tilkobling på neste nivå for å prestere når som helst, hvor som helst

Galaxy Book4-seriens oppgraderte skjerm gir deg et klart bilde, slik at du kan forbli produktiv mens du er på farten. Serien kan skryte av en utrolig visningsopplevelse med en Dynamic AMOLED 2X-skjerm som tilbyr klar kontrast og levende farger, både innendørs og utendørs. Vision Booster bruker en intelligent utendørs-algoritme for å automatisk forbedre synlighet og fargegjengivelse i lyse forhold, mens antireflekterende teknologi7 reduserer distraherende refleksjoner. Nå med berøringsskjerm på alle tre modellene, leverer ikke bare Galaxy Book4-serien en klar seeropplevelse, men er også helt interaktiv — den tilbyr et optimalisert og kjent berøringsbasert brukergrensesnitt, akkurat som opplevelsen på din smarttelefon eller nettbrett.

Mens en god visuell opplevelse er avgjørende, er avansert lyd like viktig for en helhetlig PC-opplevelse. AKG Quad høyttalere med Dolby Atmos® leverer høye oktaver og rik bass for klar og god lyd. Studio-kvalitets doble mikrofoner med toveis AI støykansellering fanger opp stemmen din klart under videosamtaler, selv i støyende utendørs miljøer. Når tilkoblet Galaxy Buds2 Pro, muliggjør LE Audio8 — en avansert Bluetooth-lydstandard — realistiske lyder med redusert forsinkelse for å gjøre opplevelser som spilling mer oppslukende.

Auto Switch9 lar deg sømløst koble dine Buds til flere Samsung-enheter — fra din smarttelefon, nettbrett og klokke til din TV og nå PC — slik at du kan nyte å lytte til dine enheter uten manuell inngripen. En stor berøringsplate og et bredt utvalg av porter — inkludert en ny HDMI 2.1-port — er også designet for å forbedre brukervennligheten til Galaxy Book4-serien. Alle disse funksjonene er pakket inn i et slankt og lett design som åpner kraftfulle muligheter på farten.

Sammen med Samsung Galaxy smarttelefoner og nettbrett, kan brukere av Galaxy Book4-serien dra nytte av enda videre forbedret produktivitet og kreativitet. Designet for å hjelpe alle å være en kreatør, lar Samsung Studio10, et nytt videoproduksjonsverktøy tilgjengelig på tvers av Samsung Galaxy-enheter, deg fortsette redigering av videoer laget på din telefon eller nettbrett i mer detalj på PC-en din.

Photo Remaster, nå tilgjengelig på Samsung Gallery for PC, lar deg raskt korrigere bilder og automatisk slette uønskede skygger og refleksjoner med AI-aktivert optimalisering for et perfekt bilde. Second Screen11 betyr at du kan bruke ditt nettbrett som en skjerm for din Book4 og hever produktiviteten din med en rekke moduser som Duplicate, Extension og nå Rotation.

Tilgjengelighet12

Galaxy Book4-serien vil gradvis bli gjort tilgjengelig i utvalgte markeder, og starter med Korea i januar 2024.

Priser og tilgjengelig for Norge vil bli annonsert tidlig i 2024.

Galaxy Book4 Ultra vil være tilgjengelig i 16" i Moonstone Grey, Galaxy Book4 Pro vil være tilgjengelig i 14" og 16" med fargealternativene Moonstone Grey og Platinum Silver, og Galaxy Book4 Pro 360 vil være tilgjengelig i 16", også i Moonstone Grey og Platinum Silver13.

For mer informasjon om Galaxy Book4-serien, vennligst besøk samsung.com/galaxy-book.

Produktspesifikasjoner

1 Sammenlignet med tidligere serier.
2 Spesifikasjoner kan variere avhengig av modell eller marked. Sammenlignet med tidligere serier.
3 Spesifikasjoner kan variere avhengig av modell eller marked. Støttes kun på Galaxy Book4 Ultra.
4 Støttes kun på Galaxy Book4 Ultra. Sammenlignet med Galaxy Book3 Ultra.
5 Basert på resultater fra interne laboratorietester for lokal videoavspillingstid utført av Samsung. Testet med resultater fra en forhåndsversjon av enheten ved bruk av medfølgende 140 W lader under innstillinger (1080p videoavspilling fra videofiler lagret på enhetens lokale lagring, avspiller-videoer og TV med fullskjerm, lysstyrke-150 nits, kablet øretelefon med standardvolum, flymodus på, bakgrunnsbelysning av tastaturet av) uten tilkobling til Wi-Fi eller mobilnettverk, og måler tiden til enheten er utladet til 2 %. Batterilevetiden varierer betydelig avhengig av innstillinger, nettverksmiljø, bruksmønstre og andre faktorer.
6 Basert på batteriladingsresultater fra interne Samsung laboratorietester, utført med en 140 W lader mens den har 2 % strøm igjen, med alle tjenester, funksjoner og skjerm slått av. Faktisk ladehastighet kan også variere avhengig av faktisk bruk, ladeforhold og andre faktorer.
7 Corning® Gorilla® Glass med DX utfyller den legendariske tøffheten til Corning® Gorilla® Glass for å levere både anti-reflekterende optikk og forbedret slitestyrke. Cornings glasskompositt forbedrer skjermens lesbarhet gjennom en 75 % forbedring i frontflatenes refleksjon, sammenlignet med standard glass, og øker skjermens kontrastforhold med 50 % med samme lysstyrke på skjermen.
8 Tilgjengelig på Galaxy Buds2 Pro oppdatert til siste fastvareversjon.
9 Tilgjengelig på Galaxy Buds2 Pro oppdatert til siste fastvareversjon. Galaxy-smarttelefoner og nettbrett med One UI 3.1 eller nyere, Galaxy Watch4-serien eller nyere og Samsung TV-er lansert februar 2022 eller senere etter å ha fått en fastvareoppdatering fra juli 2022. Auto Switch med TV er kun tilgjengelig for å ringe og motta telefonsamtaler.
10 Bruk av Samsung Studio PC-app kan kreve en appoppdatering fra Microsoft Store.
11 Begge enhetene må være logget på samme Samsung-konto. Krever Galaxy Tab S7-serien eller nyere, og Tab Active4 Pro med One UI 3.1 eller nyere.
12 Tilgjengeligheten kan variere fra marked til marked. Støttede modeller, farger og størrelser kan variere avhengig av markedet.
13 Skjermstørrelsen måles diagonalt som et helt rektangel uten å ta hensyn til de avrundede hjørnene. Det faktiske synlige området er mindre på grunn av de avrundede hjørnene.
14 Nøyaktigheten til tallene kan variere avhengig av målene som brukes. Høyden kan variere avhengig av produksjonsprosessen.
15 Vekten kan variere avhengig av produksjonsprosessen.
16 Tilgjengeligheten kan variere fra enhet til enhet.
17 400nits (Typ), 500nits (HDR) –VESA HDR 500 autentisering, kun HDR-innhold.
18 Spesifikasjoner kan variere avhengig av modell eller marked.
19 Faktisk hastighet kan variere avhengig av marked, operatør og brukermiljø. Tilgjengeligheten til Wi-Fi 6E kan variere på grunn av OS-versjon, marked, plassering, nettverksforhold og andre faktorer. Wi-Fi 6E trådløse nettverksrutere kreves og selges separat.
20 Tastaturoppsettet kan variere fra marked til marked.
21 Typisk verdi for batterikapasitet testet under tredjeparts laboratorieforhold. Typisk verdi er den estimerte gjennomsnittsverdien tatt i betraktning avviket i batterikapasitet blant batteriprøvene testet i henhold til IEC 61960-standarden. Nominell (minimum) kapasitet er 73,8 Wh.
22 Medfølgende lader og datakabel er USB Type-C.
23 Faktisk hastighet på USB kan variere avhengig av brukermiljøet.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold