Følg Samsung Electronics Nordic AB

IOC presidenten besøkte åpningen av Samsungs Galaxy-studio

Pressemelding   •   feb 16, 2016 08:42 CET

I forbindelse med de olympiske ungdomslekene åpnet Samsung tre Galaxy studioer på Lillehammer. Besøkende vil, ved hjelp av VR-teknologi, få oppslukende opplevelse og ikke minst bli inspirert av innovativ teknologi og Galaxy smarttelefoner.

Den 11.februar besøkte IOC President Thomas Bach studioet, og kommenterte at “Samsung er en dedikert partner for den Olympiske bevegelsen og støtter IOC i arbeidet for å engasjere ungdom over hele verden med deres banebrytende mobilteknologi og lidenskap for idrett. Det er en fornøyelse å besøke Samsungs Galaxy Studio her i Lillehammer og å få oppleve den virtuelle virkeligheten (VR) på nært hold. Dette er noe som også kan brukes i fremtidige olympiske leker.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi, omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, profesjonelle skjermer, ssd, minnekort, medisinsk utstyr, nettverkssystem, halvledere og LED-løsninger. Vi er også ledende innen tingenes internett gjennom, blant annet våre digitale helse- og smarte hjem-initiativ. Samsung har 307 000 medarbeidere i 84 land, og en årlig omsetning på nesten 1500 milliarder. For mer informasjon besøk www.samsung.no eller den offisielle bloggen news.samsung.com.

Vedlagte filer

Word-dokument