Gå videre til innhold
ISE 2024: Samsung viser frem avansert sammenkobling med SmartThings for B2B-skjermer

Pressemelding -

ISE 2024: Samsung viser frem avansert sammenkobling med SmartThings for B2B-skjermer

Bruker konferansen til å demonstrere sine nye, hypertilkoblede skjermer for arbeidslivet. I tillegg viser Samsung frem sin nye Google EDLA-sertifiserte, interaktive læringsskjerm, 'WAD'.

På årets ISE-konferanse (Integrated Systems Europe) i Barcelona, viser Samsung i dag hvordan SmartThings vil forbedre deres B2B-skjermer, og forme fremtidens tilkoblede arbeidsliv.

Samsungs "SmartThings for Business"-utstilling setter fokus på de nyeste fremskrittene som deres tingenes internett-plattform vil by på. Samtidig viser den Samsungs ambisjon om å levere en mer sammenkoblet og lettstyrt digital skilting på tvers av bransjer.

- I en kommersiell skjerm-industri der operasjonell effektivitet er nøkkelen, utnytter Samsungs digitale skilting SmartThings for å levere neste generasjons tilkobling og funksjoner for organisasjoner i alle størrelser, sier SW Yong, President og Head of Visual Display Business i Samsung Electronics.

- Denne ytterligere utvidelsen av SmartThings-økosystemet vil forbedre opplevelsen for kunder og partnere i et vidt spenn av bransjer, legger han til.

Slik kan bedrifter utnytte sammenkoblet teknologi gjennom SmartThings – fra smarte butikker til smarte kontorer

På arrangementet viser Samsung hvordan SmartThings gjør det mulig for bedrifter å bruke sin digitale skilting til å sammenkoble og få mer kontroll over de smarte enhetene sine, på tvers av ulike landskap. Ved å tilby SmartThings i kommersielle skjermprodukter som Smart Signage og hotell-TV-er, kan folk nå oppleve fordelene med hypertilkobling også på jobb. SmartThings-utvidelsen vil også inkludere andre smarte Samsung-enheter, så vel som andre enheter som støtter bransjens nyeste IoT-spesifikasjoner, Matter og HCA (Home Connectivity Alliance).

Ved å ta i bruk SmartThings i ulike forretningsmiljøer, bidrar Samsung til mer effektiv forvaltning av plass og energi, ved å transformere ordinære forretningssteder til sammenkoblede, smarte steder. Disse utvidede tilkoblingene er designet for å være til nytte for alle typer bedriftskunder, fra små og mellomstore bedrifter, til store konsern. På Samsungs stand vil man finne en smart butikk, et smart kontor og et smart hotell – som alle er eksempler på den typen smarte steder som SmartThings muliggjør.

Ved hjelp av den nye funksjonen Rutiner, blir det mulig å skape ønskede miljøer ved å stille inn optimal belysning, temperatur, fuktighet og luftkvalitet på forhånd, og enkelt vedlikeholde dette over tid. For eksempel kan en smartbutikk automatisk slå strømforsyningen av og på, og samkjøre informasjonstavler og belysningen med butikkens åpningstider.

Videre vil SmartThings AI Energy Mode hjelpe bedrifter å redusere energiforbruket, gjennom effektiv forvaltning og avansert overvåking, for eksempel å slå av tilkoblede enheter eller dimme lysene i løpet av dagen, avhengig av strømforbruk, belegg og tid.

For å imøtekomme ulike behov hos B2B-kunder, har Samsung utvidet sin SmartThings Enterprise API1 for bedriftseiere. Ved å utnytte API-en kan kunder enkelt koble SmartThings til sitt eget styringssystem og lage en tilpasset løsning optimalisert for ulike scenarier eller dashbord med informasjonen de ønsker. Det tilpasningsbare økosystemet sikrer sømløs tilkobling på tvers av et bredt spekter av enheter og forbedrer systemets pålitelighet. En egen applikasjon for installatører gjør også installasjonsprosessen enkel, og tar hensyn til de unike behovene hos B2B-kunder der enhetene har ulike eiere.

Et eksempel kan være et hotell- eller konferanserom, der den som eier en enhet ikke er samme person som bruker den. Eieren av enheten kan da opprette en nettadresse for å dele SmartThings-funksjoner med sluttbrukerne. På denne måten kan hotellgjester og brukere av konferanserom enkelt nyte SmartThings-opplevelsen uten å måtte installere en ekstra app. Den som setter opp nettadressen kan også spesifisere bruken av autorisasjon og varighet for den tilkoblede enheten.

SmartThings for Business markerer et betydelig skritt fremover innen tilkoblet teknologi for bedrifter, og er satt til å være globalt tilgjengelig i løpet av første halvdel av 2024. Plattformen vil åpne nye muligheter for effektiv, smart administrasjon av ulike smartenheter på tvers av alle bransjer, og tilby skreddersydde og intelligente løsninger for de unike behovene til ulike forretningsmiljøer.

Ny, interaktiv læringsskjerm fra Samsung-skjerm - med tilgang til Google Play-apper og Google-tjenester

Under ISE kunngjør Samsung også sin første Google Enterprise Devices Licensing Agreement (EDLA)-sertifiserte2 interaktive skjerm (med navnet WAD). Den forventes å lanseres i første halvdel av 2024. WAD-serien er drevet av Android™ 13, og gir en sømløs og intuitiv læringsopplevelse for både lærere og elever. Skjermen blir tilgjengelig i 65-, 75- og 86-tommers modeller.

WAD-serien tilbyr en interaktiv klasseromsopplevelse med en rekke pedagogiske verktøy. Den gir tilgang til et stort utvalg pedagogiske apper gjennom Google Play, samtidig som den kan brukes med ulike Google-tjenester, som Google Classroom og Google Drive. Den interaktive skjermen har utseendet og følelsen av et stort nettbrett med et kjent og intuitivt brukergrensesnitt (UI).

- Vi er begeistret for å lansere flere Android EDLA-sertifiserte enheter gjennom partnerskapet vårt med Samsung Electronics, og utvide Androids nedslagsfelt til også å inkludere skoler og bedrifter, sier Scott Porter, Managing Director, Android Chrome Enterprise Partnerships hos Google.

- Vi ser frem til et fortsatt samarbeid med Samsung for å tilby innovative skjermløsninger for klasserom og andre aktuelle steder.

Videre vil tjenesten Device Management Solution (DMS) muliggjøre fjernovervåking og kontroll av klasseromsskjermer, selv når uforutsette omstendigheter oppstår. Med Advanced Messaging kan skjermene umiddelbart sende viktige meldinger på tvers av campus, klasserom og offentlige rom. Viktig informasjon som haster kan også vises på interaktive tavler, slik at studenter og annet personell blir varslet i sanntid. I tillegg inkluderer serien en Wi-Fi®-modul som kan fjernes, og imøtekommer derfor avanserte sikkerhetskrav for ulike sektorer.

WAD-serien er designet med læringsoptimalisering som hovedprioritet. Den tilbyr en naturlig skriveopplevelse med infrarød (IR) berøring og støtter opptil 40 samtidige berøringspunkter. Den slanke utformingen gjør det mer praktisk for lærere og flytte den, og funksjoner som Multi Window-modus lar dem administrere flere vinduer i grensesnittet. Det er også en 3-i-1 USB-C-port som forenkler tilkoblingen og lar tilkoblede enheter lades med opptil 65W, pluss en HDMI-utgang som muliggjør enkel innholdsdeling. For økt bekvemmelighet kommer serien også med en stereohøyttaler i front, penneholder og håndtak.

Inngår samarbeid med Cisco, og avduker 105" 5K Smart Signage skjerm - optimalisert for hybride arbeidsplasser

Samsung kunngjorde i dag også et utvidet partnerskap med Cisco for å levere bedre samarbeidsopplevelser for hybridarbeidere. Som en del av dette nye partnerskapet avduket Samsung sin nye 105-tommers 21:9 Smart Signage QPD-5K-modell. Den er kompatibel med Cisco Room Kit EQ, som er sertifisert for Microsoft Teams.

Samsungs nylig utgitte 105" QPD-5K-modell kommer med 5K-oppløsning3 og et 21:9-sideforhold. Det gir en intuitiv, men likevel naturlig videokonferanseopplevelse, ideell for hybride arbeidsplasser. QPD-5K er kompatibel med Cisco Room Bar og Room Kit-serien, og skaper et effektivt møtemiljø ved å integrere kamera, lyd og alle andre funksjoner som kreves for videokonferanser.

- Vi har gått inn i en ny æra der hybridarbeid er en integrert del av arbeidslivet. Ansatte må rett og slett kunne ha full funksjonalitet selv om de jobber nettbasert, sier Hoon Chung, Executive Vice President of the Visual Display Business i Samsung Electronics.

- Vårt partnerskap med Cisco gir brukerne et tilgjengelig arbeidsmiljø, og i sentrum av det er vår 105-tommers QPD-5K-skjerm som gir brukerne følelsen av at de sitter i samme rom som kollegene.

Når du kobler til videokonferanseenheter sertifisert for Microsoft Teams, for eksempel Ciscos RoomOS-drevne systemer4, vil alle deltakere føle seg like til stede og engasjert i diskusjonen. Det er takket være Front Row-funksjonaliteten, som optimaliserer QPD-5K-modellens 21:9 sideforhold.

- I dag, når hybridarbeid har blitt så vanlig, er det viktig at arbeidsområder designes på nytt for å muliggjøre godt samarbeid. Det innebærer å utstyre konferanserom med intelligente videosystemer som gir inkluderende opplevelser alle deltakere, uavhengig av hvor de befinner seg, sier Jeetu Patel, EVP og General Manager, Security & Collaboration i Cisco.

- Gjennom vårt partnerskap med disse bransjelederne, leverer vi noe vi kaller Distance Zero, og eliminerer andreklasses opplevelser uansett hvor du jobber.

QPD-5K-skjermen gir panoramautsikt og en hyperrealistisk og oppslukende visuell opplevelse i kontrollrom og klasserom, så vel som i møterom.

Brukere kan også dra nytte av muligheten for videokonferanse med to skjermer, ved å koble to Samsung 4K UHD Smart Signage-skjermer med Ciscos nyeste løsning, Cisco Room Kit EQX. Denne funksjonen er tilgjengelig med QHC-, QMC- og QBC-modeller som varierer i størrelse fra 65 til 75 tommer. Samlet sett gir partnerskapet med Cisco en opplevelse for fullt skalerbare, håndterbare og sikre løsninger for alle møteplasser på fremtidens kontor.

Samsung lanserer 'Transparent Micro LED' i Europa

På arrangementet presenterte Samsung Transparent MICRO LED i Europa, en ukonvensjonell skjerm-innovasjon som først ble avduket globalt på CES 2024. Denne banebrytende teknologien utvikler det kommersielle skjermmarkedet med sin eksepsjonelle bildegjengivelse og klarhet. Den har en ekstremt liten MICRO LED-brikke og presis produksjonsprosess som reduserer sømmer og lysbrytning. Den gjennomsiktige MICRO LED-skjermen kan tilpasses til enhver størrelse eller forhold, og tilbyr et annet nivå av tilpasning til kundens ønsker.

Denne teknologien er skapt med tanke på å utvikle detaljhandelen og utstillingslokaler. MICRO LED-skjermen kan vise viktig informasjon, samtidig som den viser faktiske produkter, eller skaper en unik atmosfære med sin gjennomsiktige overflate. Skjermen demonstrerer nye bruksområder, og utvider nok en gang grensene for hva en skjermopplevelse kan innebære.

Siden debuten av The Wall i 2018 – en modulbasert, kommersiell skjerm med MICRO LED-teknologi som ikke er begrenset av størrelse, oppløsning eller form – har Samsung vært en av lederne innen LED-skjermteknologi. Selskapet har et uovertruffent lederskap innen dette håndverket, tydeliggjort ved ultrafin pikselbredde og spesialiserte applikasjoner innen virtuell produksjon, og fortsetter nå å utforske de uendelige mulighetene til denne toppmoderne skjermteknologien.

1 Et API (application programming interface) er et programvaremellomledd som lar applikasjoner kommunisere med hverandre.
2 Enterprise Devices Licensing Agreement (EDLA) er et Google-sertifiseringsprogram for Android-enheter. Målet er å hjelpe produsenter med å tilby enheter med innebygde Google Mobile Services, sikre enhetskompatibilitet med Googles tjenester og applikasjoner, og forbedre sikkerhetsfunksjonene til Android-enheter.
3 5 120 x 2 160 bildepunkter.
4 RoomOS er operativsystemet som driver Ciscos samarbeidsenheter.
※ Google, Android, Google Play og Google Drive er merkevarer tilhørende Google LLC.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778