Gå videre til innhold
Kjente kunstverk: Nå kan du få tilgang til 40 kjente kunstverk fra Louvre-museet på din Frame TV.
Kjente kunstverk: Nå kan du få tilgang til 40 kjente kunstverk fra Louvre-museet på din Frame TV.

Pressemelding -

Kunstverk fra Louvre rett hjem i stua med Samsung The Frame

Samsung inngår et samarbeid med det ikoniske Louvre-museet i Paris. Dette betyr at Samsungs eget kunstgalleri i The Frame TV-en blir utvidet med kjente kunstverk fra museet.

The Frame sin Art Store har en kunstsamling på over 1500 kunstverk fra 42 ulike land. Disse kunstverkene kommer fra museer og gallerier rundt om i verden, blant annet fra Prado-museet i Madrid, Albertina-museet i Wien, Tate Modern i London, Van Gogh-museet i Amsterdam, Hermitage State Museum i St. Petersbrug og LUMAS. Med et års- eller månedsabonnement får du tilgang på hele utvalget i Art Store.

– I Norden er vi svært bevisste når det kommer til innredning og design. Vi setter pris på personlig stil og vakre ting, noe som kunsten hjelper oss med å forme. Med Samsung The Frame ønsker vi å tilby mer enn bare en TV – en TV som inviterer kunst i hjemmet, og hjelper folk i Norden med å skape sin egen personlige stil. Katalogen i Art Store inneholder verk fra hundretalls kunstnere som strekker seg over ulike perioder, fra antikken til moderne kunst, noe som gjør at alle kan finne sin personlige favoritt, sier Magnus Nilsson, teknisk produktekspert i Samsung Electronics i Norden.

Louvre mesterverk i ditt hjem

Gjennom partnerskapet med Louvre-museet[1] tilbyr Samsung alle The Frame-eiere en sjanse til å utforske det mest besøkte museet i verden ved å gjøre 40 kunstverk og fotografier tilgjengelig. Utvalget inkluderer mesterverk som Mona Lisa og Bryllupet i Kana, samt bilder av Louvre-museet sin egen arkitektur, for eksempel Louvre-pyramiden og Jardin des Tuleries. Hvert kunstverk inneholder også en kort beskrivelse som gir et innblikk i dets bakgrunn og historie.

– Louvre-museet er et spektakulært miljø for kunstneriske mesterverk. At man nå kan beundre verkene hjemmefra, sammen med utsikten over bygningen, galleriene og hagene, er en fantastisk måte å se og forstå alt det vakre som finnes i dette museet, sier Yann Le Touher, utviklingssjef for merkevare og partnerskap hos Louvre-museet.

                                                                                                              

Om The Frame

The Frame er designet for å være en TV når den er slått på, og et kunstverk når den er avslått. Til 2021- versjonen av The Frame finnes to ulike rammer som kjøpes separat: En moderne variant som finnes i fargene hvit, teak og brun, i tillegg til en skråkantet variant som finnes i hvit og mursteinrød2.

The Frame kan henges på veggen med et enkelt feste, og kobles til en One Connect-eske via en nesten gjennomsiktig3 kabel som integrerer alle TV-kontakter, inkludert strømkilden. The Frame kan også plasseres på ben med Studio Stand4.

The Frame gir et levende 4K5 QLED-bilde, drevet av Quantum Dot-teknologi som tillater 100% fargevolum, og tilbyr en verden av sterke og realistiske farger.

For mer informasjon om Samsungs tilbud av livsstils-TVer, besøk www.samsung.com.


Om
Musée du Louvre

Louvre-museet er tidligere et kongelig palass som omfavnet Frankrikes historie i åtte århundrer. Louvre- museets samlinger har vært tilgjengelig for allmennheten siden 1793, og er blant de fremste i verden. Kolleksjonene omfatter flere årtusener av kunst, fra Amerika til Asia. Fordelt på åtte avdelinger inneholder samlingen verk som er beundret over hele verden, blant annet Mona Lisa, Nike fra Samothrake og Venus fra Milo.

Louvre-museet ble bygget etter den franske revolusjonen som en plass hvor kunstnere kunne beundre de store mesterne og søke inspirasjon. I dag er Louvre-museet fortsatt en plass for inspirasjon for de største samtidskunstnerne, arkitektene, malerne, skulptørene, danserne og musikerne.

Mer informasjon på www.louvre.fr.

[1] Partnerskapet varer frem til 30. juni 2023.
[2] For 55’’- og 65’’-modeller.
[3] Leveres med en 5-meters kabel; 15 meter kabel kan kjøpes separat. Finnes for modellene 43’’, 50’’, 55’’, 65’’ og 75’’.
[4] Selges separat for 50-, 55- og 65-tommers modeller.
[5] 32’’-modellen kommer i QLED Full HD.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778