Gå videre til innhold
Med den brettbare Galaxy Z Flip 5G smarttelefonen kombinerer Samsung innovativ design med hastigheten på 5G

Pressemelding -

Med den brettbare Galaxy Z Flip 5G smarttelefonen kombinerer Samsung innovativ design med hastigheten på 5G

Samsung gir 5G et nytt uttrykk ved å implementere neste generasjons ytelse og tilkobling til den nyeste brettbare enheten.

Nå introduserer Samsung Galaxy Z Flip 5G, en enhet som kombinerer nyskapende og stilig design med hastigheten som finnes i 5G for å fortsette å inspirere folk gjennom helt nye mobile opplevelser. Når 5G-nettverket utvides over hele verden, kan folk nå glede seg over fordelene som 5G skaper for mobilopplevelsen[1]. Dette lar brukerne dele mer, spille mer og gjøre mer, mye raskere.

Vi i Samsung fortsetter å sette kraften som kommer fra 5G i hendene på millioner av forbrukere. Vi viser kontinuerlig vårt engasjement for å gjøre 5G mer tilgjengelig for flere mennesker, sier Sebastian Wirhed, produktsjef hos Samsung i Norden. Vi er glade for å ta neste generasjons hastighet og tilkobling til Galaxy Z Flip, som vil være et nytt tillegg til Samsungs portefølje av 5G-enheter. Med dette håper vi å muliggjøre mer meningsfylte opplevelser for våre forbrukere.

Neste generasjons ytelse

Med Galaxy Z Flip introduserte Samsung en nyskapende, stilig og kompakt formfaktor i tråd med sin forpliktelse til å utvide det brettbare utvalget av smarttelefoner. Denne ambisjonen er stadig tilstede hos Samsung og ved å implementere 5G med Galaxy Z Flip, kombinerer du raskere hastighet med smidighet og tydelig uttrykk for en brettbar enhet, noe som gjør det enklere enn noen gang å holde kontakten med følgere, venner og familie.

Galaxy Z Flip 5G er den første enheten i Samsungs Galaxy-serie med Qualcomm® Snapdragon ™ 865 Plus 5G mobilplattform. Den nye plattformen maksimerer kraften til 5G med forbedret ytelse for å levere raskere og mer effektiv datahåndtering på enheten, så vel som skarpere bilder gjennom forbedret grafisk gjengivelse.

Slående og stilig design

Med sin brettbarhet og iøynefallende design blir Galaxy Z Flip 5G en av de mest elegante og kompakte 5G-enhetene som finnes i dag. Samsung har lagt til komponentene som trengs for å opprette en 5G-forbindelse med enheten, samtidig som Galaxy Z Flips dristige formfaktor opprettholdes der enheten kan brettes til størrelsen på en mindre lommebok. Galaxy Z Flip 5G kommer i to nye premiumfarger, Mystic Grey og Mystic Bronze. Enhetene er lukket i glass med en tåkefarget, matt overflate som også minimerer fingeravtrykk.

En forbedret bretteopplevelse

Siden Galaxy Z Flip ble lansert første gang i februar 2020, har forbrukerne hatt glede av å bruke enhetens revolusjonerende formfaktor for å uttrykke seg på nye, fantasifulle måter gjennom større muligheter for handsfree. Siden den gang har Samsung kontinuerlig oppdatert og foredlet opplevelsen for å gjøre det lettere for brukere å fange, se, kommunisere og dele innhold med venner, nære og kjære. Nå kan forbrukere også få det beste ut av Galaxy Z Flip-opplevelsen med oppgraderte funksjoner i Galaxy Z Flip 5G.

  • Flex-modus – Du kan enkelt se og administrere innhold med den tilpassede brukeropplevelsen av Galaxy Z Flips, som bruker sin unike brettbare formfaktor. Når enheten er frittstående, deler skjermen seg automatisk opp i to 4-tommers skjermer, slik at du kan se innhold på den øverste halvdelen av skjermen og gjøre andre ting på den nederste halvdelen samtidig.[2].
    • YouTube med Flex-modus – Ved å bruke Flex-modus kan du glede deg over å se på YouTube, handsfree. Mens du streamer på den øverste halvdelen av enheten din, kan du bla gjennom, lese beskrivelser og kommentere den nederste halvdelen. I tillegg får du fire måneders YouTube Premium med Galaxy Z Flip 5G.[3]
    • Kameraoppdatering for Flex-modus - Nå er det enda lettere å ta bilder fra høyere og lavere vinkler med Galaxy Z Flip. Enten du vil ta action-videoer eller livlige bilder, bare dobbeltklikk i Flex-modus for å bytte forhåndsvisningsvindu for kameraet fra toppen til den nedre halvdelen av enheten.
  • Multitasking – Større muligheter for multitasking takket være Multi-Active Window og Multi-Window Tray-funksjonen for å dra og slippe appene du vil bruke.[4]
    • App Pair – Åpne sømløst og få tilgang til to apper samtidig med App Pair i Multi-Window Tray, så når du er klar til å dele bilder med en venn, åpnes Galleri- og Chat-appene samtidig.
    • Multi-window Tray – Multi-window Tray er nå del av en mer robust kantpanelintegrasjon for ekstra bekvemmelighet, noe som gir tilgang til flere apper.

Tilgjengelighet

Galaxy Z Flip 5G vil være tilgjengelig i fargene Mystic Grey og Mystic Bronze i utvalgte markeder fra og med 7. august 2020. Veiledende pris: 18 290 NOK.

For mer informasjon om Galaxy Z Flip 5G, vennligst besøk news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.


PRODUKTSPESIFIKASJONER


[1]Krever optimal 5G-tilkobling. Den faktiske hastigheten kan variere avhengig av land, operatør og brukermiljø. 5G-tjenester støttes bare på 5G-nettverksaktiverte nettsteder i 5G-klare land. 5G Ready betyr at produktet er forberedt på å støtte 5G-nettverk. Kontakt operatøren for mer informasjon om lansering, tilgjengelighet og støtte for modellen.

[2]Flex-modus fungerer fra 75 til 115 grader; et bredere spekter av vinkler kan være tilgjengelige for brukere avhengig av miljø og brukere. Noen apper støttes ikke når de brettes ut.

[3]Gjelder bare gyldige kjøp og nye brukere (ikke noe tidligere prøveabonnement på YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red eller Google Play Music). Dra nytte av tilbudet i Youtube-applikasjonen på den kjøpte Galaxy Z Flip 5G mellom 14. februar 2020 og 5. mars 2021 kl. Til 23:59. Henviser til 4 måneders gratis prøveperiode på YouTube for YouTube (verdi 476 kr). En gyldig betalingsmåte kreves ved registrering, men du vil ikke bli belastet før prøveperioden er utløpt. Hvis abonnementet ikke blir kansellert før prøveperioden er utløpt, blir du automatisk belastet 119 kr/måned. Du kan avbryte prøveabonnementet når som helst i prøveperioden. Tilbakebetaling av påbegynt måned utføres ikke. Bruk av tilbudet krever en Google-konto.

[4]Multi Active Window fungerer med utvalgte applikasjoner; kompatible apper er utviklet av tredjepartsutviklere. Noen apper støttes ikke i Multi Active Window-modus.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778