Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nå er Galaxy Z Flip i butikk – opplev Samsungs nyeste innovasjon med brettbar glasskjerm

Pressemelding   •   feb 21, 2020 08:00 CET

Samsungs nyeste, banebrytende brettbare telefon er nå tilgjengelig i norske butikker. Med Galaxy Z Flip flytter Samsung grensene og skaper helt nye opplevelser og muligheter for brukere.

Oslo, 21. februar 2020 - I dag slippes Samsungs nye brettbare telefon Galaxy Z Flip i butikk. Galaxy Z Flip har en 6,7 tommers brettbar glasskjerm i tillegg til den nyeste Hideaway Hinge-teknologien. Sammen med et nytt tilpasset grensesnitt åpner Samsung for helt nye opplevelser og muligheter for brukere. Galaxy Z Flip vil også være den første telefonen i Samsungs Z-serie, en helt ny serie brettbare telefoner som viser Samsungs satsing på produktkategorien.

Galaxy Z Flip har et kompakt og stilig design utviklet for de uttrykksfulle, kreative og sosiale som ser teknologien som en åpenbar del av hverdagen. Med velvalgte fargepaletter, avrundede hjørner og en brettbar skjerm som lukkes med et særegent klikk, vil Galaxy Z Flip tiltrekke seg mange nysgjerrige blikk. Den nye Infinity Flex-skjermen har Samsungs revolusjonerende sammenleggbare Ultra Thin Glass (UTG) som gjør telefonen smalere og gir en luksuriøs finish og preg. Når telefonen er brettet tilsvarer den størrelsen på en mindre lommebok og passer lett i lommen eller vesken. Galaxy Z Flip presenterer også den nye innovasjonen Hideaway Hinge, som er en hengselfunksjon utviklet for å sikre at hver åpning og folding er jevn og stabil. Galaxy Z Flip kan holde seg åpen i flere vinkler, mellom 70° og 110°, slik som en bærbar PC.

Mange nye brettbare funksjoner

Samsung Galaxy Z Flip har en rekke nye funksjoner som utnytter den brettbare designen og skaper muligheter som ikke har eksistert i mobilmarkedet før.

  • Flex-modus – Brukergrensesnittet One UI med Flex-modus er utviklet i samarbeid med Google og gjør det mulig å dele skjermen i to 4-tommers store skjermer. På denne måten kan for eksempel brukere se bilder eller videoer på øvre halvdel og kontrollere eller kommentere innhold på nedre halvdel.
  • Nye kameramuligheter – Galaxy Z Flips banebrytende brettbare design gjør at den kan stå av seg selv. Dette gjør det enklere enn noen gang å lage innhold for sosiale medier fra perfekte vinkler uten behov for ekstra utstyr for å plassere og håndtere kameraet. I lukket modus kan du også enkelt ta selfies med hovedkameraet med en hånd, uten å brette opp telefonen. Sett på nattmodus som ikke trenger blits for å kunne ta virkelig gode bilder og videoer i mørket.
  • Varsler og samtaler i både åpnet og lukket posisjon – Enten Galaxy Z Flip er åpen eller lukket, er det lett å se varsler. Når den er lukket vises dato, tid og batteri på den eksterne skjermen, og du kan enkelt svare på anrop.
  • Multi-Active Window – Funksjonen Multi-Active Window lar deg bruke flere apper samtidig og multitaske. For eksempel kan brukere se et YouTube-klipp på øvre halvdel mens de kommenterer klippet på nedre halvdel.

Som en del av Galaxy-familien holder Galaxy Z Flip det høye kvalitetsnivået brukere er vant til. Det inkluderer kamera, skjerm, batteri, trådløs batterikabling, sikkerhet og til og med tjenester som Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox og mer. Alle som kjøper en Galaxy Z Flip vil også ha tilgang til Samsung Care+ i ett år, forutsatt at de registrerer seg innen 30 dager.

Samsung Galaxy Z Flip kommer i fargene Mirror Purple og Mirror Black. Veiledende pris er 16 000 NOK.

For mer informasjon om Samsung Galaxy Z Flip, vennligst besøk: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument