Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nå er Samsung Galaxy Tab S6 i butikk – kreativ og produktiv kraft i lett format

Pressemelding   •   aug 22, 2019 13:00 CEST

Den 23. august kommer Galaxy Tab S6 i butikk. Med oppgradert S Pen med bevegelsessensor, optimalisert ytelse for kreativitet, film eller spill, og en forbedret Daily Board blir Galaxy Tab S6 det perfekte multiverktøyet for å skape og underholde hjemme eller på farten.

Oslo, 22 august 2019– Fra og med fredag 23. august er Samsungs nyeste tilskudd av avanserte tablets, Galaxy Tab S6, å finne i butikk. Galaxy Tab S6 er en innovativ videreutvikling

av forgjengerne, med en rekke forbedringer i ytelse så vel som i pennen S Pen. Galaxy Tab S6 er Samsungs første tablet med 7nm prosessor som gir kraftig ytelse, fingeravtrykkleser i skjermen, to hovedkameraer og signaturverkøyet S Pen utstyrt med Bluetooth som gir 10 timer med batteritid[1]og bevegelsessensor.

Brukeregenskapene gjør Galaxy Tab S6 til et nettbrett som skaper den best mulige opplevelsen for brukeren, uansett hvor du er. I tillegg til glass- og metalldesign er Galaxy Tab S6 også designet for å veksle mellom opptil åtte forskjellige brukerprofiler via samme enhet, noe som gir flere brukere større muligheter til å jobbe, uttrykke sin kreativitet og glede seg over underholdning når de vil.

  • La kreativiteten flyte med en oppdatert versjon av det kreative signaturverktøyet S PenGalaxy Tab S6 er utstyrt med en ny versjon av Samsungs signaturverktøy S Pen, et allsidig verktøy for kreativitet og produktivitet. S Pen til Galaxy Tab S6 har nå bevegelsessensor og fjernkontrollfunksjoner for å utføre kommandoer som å ta bilde, starte et videoopptak eller bla gjennom bilder uten å ha Galaxy Tab S6 i hånden.

  • Topp ytelse for flere applikasjonerSamsung introduserer sitt første dobbeltkamera med ultravidvinkelobjektiv for nettbrett med Galaxy Tab S6, som lar brukere fange motivet akkurat slik de ser det gjennom 123-graders synsfelt. Avansert teknologi justerer effekter og innstillinger automatisk slik at brukere kan ta profesjonelle bilder. For den beste spill- og filmopplevelsen har Galaxy Tab S6 en 10,5 ”Super AMOLED-skjerm, nå med støtte for HDR10 +, kombinert med fire høyttalere kalibrert av AKG med Dolby Atmos. Intelligent maskinvare og programvare gir jevnere og morsommere spillopplevelser med blant annet optimal FPS, minimal skjermforsinkelse og kortere ladetid.

  • Hjemmets midtpunkt har fått nye funksjoner – Daily Board blir familiens oppslagstavleGjennom Daily Board kan familien se på fotoalbum, dagens vær, administrere notater, kontrollere musikk og se kalenderen - alt på samme sted. Sammen med det skreddersydde landingsstedet blir Galaxy Tab S6 en del av hjemmet i form av et stående oppslagstavle - alltid ladet og alltid på.

Galaxy Tab S6 lanseres fredag 23. august og kommer i fargene Mountain Grey, Cloud Blue og Rose Blush med en anbefalt pris på 7 490 SEK for WiFi-versjon og 7 990 SEK for 4G-versjon.

For mer informasjon om Samsung Galaxy Tab S6, besøk: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy

[1]S Pen batteritid varer opptil 10 timer i ventemodus. Den faktiske batteritiden påvirkes av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com