Gå videre til innhold
Nye Odyssey Neo G8 har et bredt utvalg av innovative funksjoner som forbedrer spillopplevelsen.
Nye Odyssey Neo G8 har et bredt utvalg av innovative funksjoner som forbedrer spillopplevelsen.

Pressemelding -

Nå er Samsungs nye Odyssey gaming-monitor serie tilgjengelig i Norden

Samsung Nordic lanserer Odyssey Neo G7 og Odyssey Neo G8 – to nye produkter i Odyssey-serien.

Nå slipper Samsung Electronics 2022-modellene av Odyssey Neo G7 og Odyssey Neo G8 i Norden. Nye Odyssey Neo G8 styrker Samsungs bransjeledende posisjon når det gjelder virkelighetsnære spillopplevelser. G85NB er den første gaming-monitoren som er utstyrt med 240Hz 4K. Og den kommer i 32 tommer, med realistisk bildekvalitet, rask oppdateringsfrekvens og høy ytelse.

– Vi er glade for å presentere våre nye Odyssey-skjermer. Blant annet er den nye 4K-gamingmonitoren et spennende tilskudd som leverer både innovasjon og flere muligheter for våre brukere. Odyssey innehar fantastiske funksjoner og virkelighetsnær bildekvalitet som skaper en helt ny spillopplevelse, sier Thomas Råge, salgssjef for IT-produkter hos Samsung Electronics Norge.

Odyssey Neo G8 (G85NB)
Den nye 32 tommers Odyssey Neo G8 er verdens første og raskeste bildeskjerm som kombinerer 4K (3,840 x 2,160) 1000R buet VA-panel med Quantum Matrix-teknologi. 4K-oppløsningen støttes også av en fargeskala på opp til 95 prosent av DCI-P3-fargeskala. Monitorens design er inspirert av den ikoniske stilen hos Odyssey Neo G9, som tilbyr et enkelt eksteriør som er pakket med premium funksjoner for en sterk spillytelse.

Sammen med AMD FreeSync Premium Pro tillater gaming-monitoren en oppdateringsfrekvens på opp til 240Hz og en responstid på kun 1ms, noe som kan maksimere potensialet og gir muligheter for å spille på høyeste nivå i ulike miljøer. Noe G8 bruker også Quantum Mini Led-teknologi, som gir en fin og nøyaktig kontroll av lysdiodene. Dette sikrer at spillerne ser både mørke og lyse scener tydelig.

Odyssey Neo G8 har også et bredt utvalg av innovative funksjoner som forbedrer spillopplevelsen. Skjermen er blant annet utstyrt med den nye skjermteknologien Matte Display. Teknologien gir antirefleksbeskyttelse som kan minimere distraksjoner. I tillegg har bildeskjermen et justerbart stativ for høyde (HAS), rotasjon- og vippe-funksjon, og VESA-kompatibel montering. Brukere kan altså tilpasse sitt rom for en bedre komfort.

Odyssey Neo G7 fikk nylig oppmerksomhet for sin innovative teknologi og ble kåret som vinner på CES 2022 i kategorien Best of Innovation og Innovation Award Honoree.

Odyssey Neo G7 (G75NB)
Samsung utvidere også tilbudet med nye Odyssey Neo G7. Monitoren har en 32 tommers 4K (3,840 x 2,160) bildeskjerm med et 1000R bøyd VA-panel, med oppdateringsfrekvens på opp til 165 Hz og en responstid på 1 ms som gir veldig bra gamingytelse.

G7 har mange av de samme funksjonene som Odyssey Neo G8-modellen har, inkludert AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED-teknologi og Quantum HDR 2000 med 2 000 nit topp lysstyrke og et virkelighetsnært kontrastforhold.

Stativet reduserer friksjon under bruk for god ytelse, produktivitet og komfort. Spillere kan også komme til sitt innhold kjapt, uten å måtte bla gjennom flere innganger. Gjennom å enkelt slå på pc-en vil monitoren umiddelbart kjenne igjen innholdet og veksle mellom inngangene.

Odyssey G4 (G40B)
G40B er et godt alternativ for spillere som leter etter en bildeskjerm med de aller viktigste spillfunksjonene kombinert med et futuristisk design. Odyssey G4 er tilgjengelig i 25 og 27 tommer med full HD-oppløsning (1 920 x 1 090). Modellen tilbyr rask oppdateringsfrekvens på opp til 240Hz, responstid på 1 ms, IPS-panel med bred betraktningsvinkel og HDR10-støtte for spill på høyt nivå. Dette forsterkes ytterligere av AMD FreeSync Premium og G-SYNC kompatibilitet for smidig gaming. Brukere kan også finne den mest komfortable spillposisjonen med hjelp av funksjoner som justerbart stativ for høyde, som man kan snu og vippe.

For mer informasjon om Samsung Odyssey besøk: www.samsung.com/no

Veiledende priser:

  • Odyssey Neo G8– 15 699 kr
  • Odyssey Neo G7– 13 699 kr
  • Odyssey G4 27”– 4 099 kr
  • Odyssey G4 25”– 3 599 kr

Om Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet redefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, SSD, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244
For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397
For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende monitor, minne og hvitevarer, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Tobias Gausemel Backe Gjelder journalister +47 975 47 778

Relatert innhold