Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nå finnes nye Samsung Galaxy Note9 i butikk

Pressemelding   •   aug 23, 2018 14:43 CEST

Galaxy Note9

Oslo, 23. august 2018 – I morgen 24. august kommer Samsungs kraftigste smarttelefon noensinne, Galaxy Note9, til butikker i Norge. Med bedre ytelse, en ny og oppgradert S Pen med Bluetooth-tilkobling og med Samsungs smarteste kamera hittil, får Note9-brukere det beste til både jobb og fritid.

– Det er veldig gøy å se hvor godt Galaxy Note9 har blitt mottatt siden lanseringen, og vi er glade for at den allerede nå kommer ut i butikk her i Norge. Vi vet at våre trofaste Note-brukere har lengtet etter dette produktet, og jeg er overbevist om at mange flere kommer til å få glede av vår mest kraftfulle smarttelefon noensinne, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telekom i Samsung Norge.

Samsung Galaxy Note9 har en 6.4” stor Super AMOLED-skjerm, det største batteriet noensinne i en Samsung-telefon samt et RAM minne på 8GB (512GB-versjone). Dette blir kombinert med lagringsmuligheter på opp til 1TB sammen med et microSD-kort, alt for at brukeropplevelsen skal være basert på muligheter og ikke begrensninger.

S Pen – mer enn bare en penn
Samsungs brukerundersøkelser viser at flere enn halvparten (60 prosent) av Note-brukere tar i bruk S Pen flere ganger om dagen, og omtrent 70 prosent synes enkelheten og de praktiske funksjonene er de beste fordelene. Galaxy Note9 kommer med en oppgradert S Pen som nå er tilkoblet enheten via Bluetooth. Det innebærer helt nye funksjoner og bruksområder som aldri før har vært mulig.

Bluetooth-tilkoblingen gjør det blant annet mulig å bruke knappen for S Pen for å:

  • Klikke seg frem og tilbake i presentasjoner.
  • Ta bilder med S Pen som fjernkontroll. Perfekt når man selv vil være med i bildet.
  • Aktivere ulike funksjoner i din Note9 gjennom å holde nede pennknappen. Lær din S Pen ulike kommandoer og tilpass den etter dine egne behov.

Et intelligent kamera og det ultimate arbeidsverktøyet

Kameraet i Note9 er det smarteste fra Samsung noensinne. Funksjoner som Scene Optimizer leser av hvilke type motiv du vil fotografere og optimerer bildet utifra dette, og Flaw Detection gjør brukeren oppmerksom på om bildet er uskarpt eller hvis linsen er skitten. Dessuten tilbyr den avansert teknologi for støyreduksjon og Dual Aperture-linse[1], som tilpasser seg til lyset på samme måte som det menneskelige øyet – for at dine bilder og filmer skal bli så bra som mulig.

Men Galaxy Note9 handler ikke bare om underholdning. Den kraftige ytelsen gjør Galaxy Note9 til et pålitelig hjelpemiddel på jobb. Med støtte for DeX via en HDMI- adapter[2] får brukeren en PC-lignende opplevelse og man kan enkelt koble til telefonen til en større skjerm, tastatur eller mus for å kunne jobbe enda mer effektivt – eller styre dine presentasjoner med S Pen. Selvsagt tilbyr Galaxy Note9 også populære funksjoner som rask trådløs lading, vann- og støvbestandighet (IP68) og tjenester som Samsung Health og Samsungs sikkerhetsløsning Knox.

Samsung Galaxy Note9 har salgsstart på fredag 24. august i fargene Midnight Black samt Ocean Blue med en gul S Pen. Veiledende pris for Galaxy Note9 er 12 490 NOK for versjon med 512GB og 9 990 NOK for versjon med 128GB.

For mer informasjon om Galaxy Note9, besøk http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

[1]Dual Aperture støtter F1.5-modus och F2.4-modus. Dual Aperture er installert på det bakre vidvinkelkameraet.

[2]Samsungs HDMI-adapter inkluderer HDMI Adapter (EE-HG950), Multi Port Adapter (EE-P5000) og DeX Cable (EE-I1300).

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com