Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nå kommer den holdbare Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition til Norge

Pressemelding   •   jul 02, 2019 08:00 CEST

Denne uken lanseres Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition i Norge. En oppgradering innen den holdbare XCover-serien. Med Enterprise Edition inngår omfattende og kontinuerlige sikkerhetsoppdateringer, samt smidige og sikre konfigureringsløsninger for bedrifter. Gjennom smart ytelse og flere ekstrafunksjoner tilpasset bedrifter blir den holdbare XCover 4S det perfekte verktøyet i tøffe arbeidsforhold.

Oslo, 2. juli 2019– Galaxy XCover-serien er Samsungs holdbare telefoner for bruk i tøffe forhold. XCover 4S er en robust mobil med stor HD-skjerm, funksjonell tynt design som er komfortabel å holde i, med et bra grep og fysiske knapper for bruk med hansker. Den er IP68-klassifisert, som innebærer at den kan være under vann på 1,5 meter dybde i 30 minutter. I tillegg er den sertifisert av USMilitary Standard MIL-STD 810G som beskriver støtmotstand og holdbarhet i ulike temperaturer, vær og vind. XCover 4S er en oppgradering fra den tidligere modellen XCover 4, som innebærer en raskere prosessor, et skarpere kamera og større minnekapasitet.

Galaxy XCover 4S kommer i Enterprise Edition, som innebærer at den er spesielt tilpasset bedrifter og deres behov for høy sikkerhet og enhetshåndtering. Blant annet gjennom fire års kontinuerlig sikkerhetsoppdateringer[1], Knox Configure og E-FOTA on MDM[2].

– Kombinasjonen av ytelse, holdbarhet og smarte bedriftsfunksjoner gjør XCover 4S vanskelig å slå når det kommer til allsidige og skikkede arbeidstelefoner i tøffe forhold. Den har også et utbyttbart batteri for lange arbeidsskift, som innebærer at man enkelt kan sette inn et nyladet batteri, sier Christian Kyllerman, Nordisk Produktsjef for Mobile B2B hos Samsung.

Høy sikkerthet og enkel bruk

Samsungs sikkerhetsplattform Knox tilbyr høy sikkerhet og i kombinasjon med fire år kontinuerlig og omfattende sikkerhetsoppdateringer, samt de seneste programoppdateringene for Samsung Knox, holdes bedriftens data trygt. Samsung Knox fikk flest «Strong Ratings» når Gartner sammenlignet mobile sikkerhetsplattformer i mai 2019[3]

Galaxy XCover 4S Enterprise Edition kommer i fargen svart og har en veiledende pris på 2790 NOK.

Produktspesifikasjoner Samsung Galaxy XCover 4S Enterprise Edition

Galaxy XCover 4S
Display 5.0” HD TFT * Skjermen måles diagonalt som et komplett rektangel uten hensyn til avrundede hjørner.
Kamera Hoved/Bakre: 16MP, F1.7Front: 5MP F2.2
Størrelse 145.9 x 73.1 x 9.7 mm
Prosessor 1.6GHz Octa-Core
Minne 3 GB RAM32 GB intern lagring
Micro SD Opp til 512GB * Micro SD-kort selges separat
Batteri 2,800mAh utbyttbart* Typisk verdi testet i et tredjeparts laboratoriemiljø. Estimert (minimum) kapasitet er mindre. For mer informasjon, vennligst besøk www.samsung.com.
OS Android 9.0 (Pie)

*Alle funksjoner, tjenester, spesifikasjoner og annen produktinformasjon i dette dokumentet inklusive, men ikke begrenset til, produktfordeler, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og muligheter med produktene kan endres uten varsel.

[1]Fire år fra global lansering.

[2]De medfølgende lisensene fra Knox Configure og E-FOTA on MDM er begrenset per enhets levetid.

[3]Gartner: Mobile OSs and Device Security: A Comparison of Platforms, 6. mai 2019: https://www.gartner.com/en/documents/3913286/mobile-oss-and-device-security-a-comparison-of-platforms

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com