Følg Samsung Electronics Nordic AB

​Nå kommer Samsung Galaxy Watch Active i butikk

Pressemelding   •   mar 22, 2019 08:00 CET

I dag kommer endelig den nye smartklokken Galaxy Watch Active i butikk. Galaxy Watch Active er det seneste tilskuddet i Samsungs familie av wearables og er utviklet for å motivere flere til å nå sine helsemål på en enkel, morsom og stilfull måte.

Oslo, 22 mars 2019 – I dag, fredag 22 mars, er det salgsstart for neste generasjons smartklokker fra Samsung. Galaxy Watch Active kombinerer det beste innen trening og velvære fra tidligere Galaxy Watch med nye forfinede funksjoner. Den har stilren design i metall med en smidig størrelse på 40mm og kommer i fargene Sølv, Svart og Rose Gold. Urskiven er av Gorilla® Glass klasse 3 og møter kravet til kvalitet og holdbarhet. Galaxy Watch Active har en helhetlig tilnærming til de viktigste delene som utgjør en god helse. Ved å måle trening, søvn, stress og velvære blir klokken blir klokken også en personlig livsstilstrener.

- Flere og flere er opptatt av egen helse når de tar valg i hverdagen, og nettopp derfor finnes det også et behov for produkter som forenkler og hjelper en til å oppnå en aktiv og sunn hverdag. Galaxy Watch Active er tilpasset de moderne brukernes ulike og unike livsstiler og vi håper at den vil inspirere og hjelpe mange å nå sine helsemål, sier Ardelan Sohrevardi, produktjsef for Tablet & Wearables hos Samsung i Norden.

Treningsklokken med personlig coaching

Med Galaxy Watch Active måles brukerens aktivitet og puls automatisk og analyseres fortløpende. Men treningsklokken går et skritt videre ved å gi personlig coaching og råd tilpasset brukens livsstil. Galaxy Watch Active er kompatibel med Android og iOS og har både pulsmåler og GPS. Den rapporterer i sanntid og har 39 målbare aktiviteter, både innendørs- og utendørsaktiviteter. Galaxy Watch har også treningsapplikasjoner fra Under Armour og Strava som hjelper brukeren å måle og følge opp sine favorittaktiviteter.

Fokus på velvære

Hverdagshelse innebærer mer enn mosjon og trening. Galaxy Watch Active holder derfor ikke bare styr på fysisk aktivitet, men hjelper også brukeren å holde oversikt over helsen i løpet av dagen, blant annet gjennom muligheten til å holde styr på kostholdet. Funksjonen Stress Tracker hjelper også brukeren å enklere måle og oppdage stress. Med Breath Session kan brukeren få hjelp med pusteøvelser for å finne tilbake til en mer balansert hverdag. Galaxy Watch måler også ulike typer søvn, eksempelvis REM-søvn, og måler søvnkvaliteten slik at brukeren får en bedre oversikt over restitusjonen. Å håndtere stress skal ikke skape mer stress.

Kom i gang på en enkel og stilfull måte

Galaxy Watch Active har en lett design med en skjerm som gjør det enkelt å holde oversikt over tempo og progresjon. Klokken kommer i tre farger med mulighet til å endre urskivens utseende for å matche brukerens personlige stil eller hva man vil måle, om det gjelder en treningsøkt eller en sosial sammenkomst. Med standardmålet 20mm er det også mulig å enkelt bytte ut klokkeremmen med standardremmer som finnes i vanlige klokkebutikker. Med Spotify Offline i klokken har man alltid musikk tilgjengelig, selv uten telefon. Galaxy Watch Active kommer med talestyring, og ved hjelp av Bixby er det mulig å både ringe og skrive meldinger uten å måtte ta frem telefonen.

Galaxy Watch Active kommer i butikker den 22 mars med en veiledende pris på 2 490 NOK. Klokkene kommer i fargene Sølv, Svart og Rose Gold med en veiledende pris på 2 490 NOK.

For produktspesifikasjoner og mer informasjon om Samsung Galaxy Watch Active, besøk:

https://www.samsung.com/no/wearables/galaxy-watch-active/

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com