Gå videre til innhold
Nå kommer Samsung Music Frame – en smart høyttaler forkledd som et maleri

Pressemelding -

Nå kommer Samsung Music Frame – en smart høyttaler forkledd som et maleri

Samsung har de siste årene lansert smart hjemmeelektronikk som smelter inn i hjemmet og blir en del av innredningen, ikke minst med den populære TV-en The Frame som kan forvandles til et kunstverk. Det nyeste tilskuddet i familien blir høyttalerversjonen Music Frame, som med sin tilpasningsdyktige design gjør at lyden ser like bra ut som den høres. I motsetning til The Frame er høyttaleren fylt med fysiske foto og print, akkurat som enhver annen ramme.

Music Frame ble presentert globalt under CES 2024, og kommer nå endelig til Norge. Den norske anbefalte prisen er 4 990 NOK, og den kan bestilles nå på Samsung.com/no.

Høyttaleren er tilgjengelig i svart, og senere i år vil det bli lansert separate rammer i hvitt som kan festes på Music Frame. Rammen gjør at høyttaleren i større grad kan gli inn i hjemmet og passe inn i ulike miljøer.

Slik fungerer den musikalske bilderammen

Music Frame er like mye en bilderamme som en høyttaler, og fungerer både alene eller som et supplement til ditt hjemmekinosystem. Kobles den sammen med en Samsung-TV og lydplanke forsterker den surroundlyden og forbedrer bassen for en maksimert opplevelse.

Valgmulighetene slutter ikke der, ettersom høyttalerrammen kommer med både veggfeste og stativ. Du kan også koble sammen flere Music Frames for å fylle hele hjemmet med musikk. Musikk streamer du enkelt og trådløst direkte fra mobilen, via Wi-Fi eller Bluetooth.

Hvordan bytter du bilde? Det gjøres enkelt ved å løfte den avtagbare forsiden, som har et rom der du kan plassere ditt eget utskrevne foto eller annet ønsket motiv. Den medfølgende passepartouten rommer et bilde på 18,1x18,1 cm.

Høykvalitets lydbilde med Dolby Atmos - som tilpasser seg rommet

Music Frame imponerer like mye med sitt kamuflerte ytre som med sitt teknisk avanserte indre. Med to 3-veis høyttalere og en patentert waveguide fyller høyttaleren rommet med en fyldig, velbalansert stereolyd. Music Frame analyserer også rommet den er i med SpaceFit Sound Pro, som finjusterer lyden etter akustikken.

Som prikken over i-en kommer Music Frame med Dolby Atmos, som legger til lag og dimensjoner som plasserer brukeren i sentrum av musikken eller filmen. Kobler du sammen høyttaleren med en Samsung-TV og lydplanke med Q-Symphony1, synkroniseres alle enhetenes høyttalere med hverandre for et nytt nivå av finjustert hjemmekino.

1 Music Frame fungerer i dag med Q Symphony-kompatible TV- og lydplanke-modeller fra 2024. En oppdatering for 2023-modeller er planlagt til sommeren 2024.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397