Gå videre til innhold
Årets nyheter består av evolusjonære fremskritt og forbedringer i lyd- og bildekvalitet for et bredt spekter av modeller.
Årets nyheter består av evolusjonære fremskritt og forbedringer i lyd- og bildekvalitet for et bredt spekter av modeller.

Pressemelding -

Nå kommer Samsungs 2023 TV-lineup til Norge

– Skarpere utvalg av Neo QLED 8K, 4K og OLED-modeller

I dag lanserer Samsung årets nyheter innenfor sitt TV-sortiment på det nordiske markedet. Nyhetene for 2023 består av evolusjonære fremskritt og forbedringer i lyd- og bildekvalitet for et bredt spekter av modeller. De nye QLED- og OLED-modellene er fylt med neste generasjons innovasjon, med større fokus på forbedringer av tilkoblede og personlig tilpassede opplevelser for TV-elskeren.

Nedenfor har vi samlet årets største nyheter innenfor Neo QLED 8K, 4K og OLED. Priser og tilgjengelighet for alle modellene, som også inkluderer UHD-modeller og produkter innenfor Samsungs Lifestyle TV-er, finner du på samsung.com/no.

Samsungs beste TV noensinne – nye Neo QLED 8K QN900C
Blant årets Neo QLED 8K-sortiment finner vi det som Samsung kaller sin beste TV noensinne, nemlig QN900C. Den kommer med en ny, kraftig Neural Quantum Processor 8K, som bruker data generert fra opptil 64 nevrale nettverk for å gjenskape de fineste detaljene i bildet, og skaper Samsungs beste oppskaleringsytelse. QN900C har et slankt design og bilde som fyller opp til 99 prosent av skjermområdet. I år har de også utviklet et nytt design for stativet, som elegant kan holde den slanke One Connect-boksen på plass. QN900C har et 90W lydsystem som kan samarbeide med Samsung soundbars¹ med den nyeste Q-Symphony 3.0-teknologien, hvor TV-ens høyttalere og soundbaren sammen skaper en økt opplevelse av oppslukende surroundlyd når du ser på favorittfilmene og -seriene dine.

  • Pris: 57 999 - 109 999 NOK
  • Størrelser: 65”, 75”, 85”

QN95C gir en 4K QLED-opplevelse i toppklasse
Samsungs QN95C er toppmodellen for Neo QLED 4K som kommer i et nytt supertynt Infinity One-design med integrert tilkobling. Med en tykkelse på kun 20 mm er det Samsungs tynneste helintegrerte TV, ettersom alle tilkoblinger nå er innebygd i skjermen. QN95C har finjustert Quantum Matrix MiniLED-teknologi for fantastisk HDR-ytelse og støtte for 4K-oppløsning med opp til 144 bilder per sekund på alle de fire HDMI-portene. For gaming bruker årets Neo QLED en ny AI-teknologi for å analysere scene-for-scene og bruker sanntids High Dynamic Range (HDR)-effekter på Standard Dynamic Range (SDR)-innhold. Dette betyr at når du spiller på TV-en blir SDR-innhold nå lysere og mer naturtro enn før.

  • Pris: 32 999 - 71 999 NOK
  • Størrelser: 55”, 65”, 75”, 85”

Samsung tar neste steg i sin OLED-teknologi med skarpere lys og flere valgmuligheter
OLED S95C er Samsungs mest lyssterke OLED-TV hittil. Den nye Quantum Dot-drevne OLED-skjermen skaper levende farger, selv i de lyseste sekvensene, og er nå tilgjengelig for første gang i tre størrelser, opp til 77 tommer. Selve skjermen er bare 11 mm tynn og rommer fortsatt et kraftig 70W 4.2.2ch høyttalersystem. Alle tilkoblinger gjøres til en egen tynn One Connect Box som enten kan festes på baksiden av stativet når den plasseres på stativet, eller skjules ved hjelp av en 2,5 m kabel når TV-en er veggmontert².

  • Pris: 31 999 - 60 999 NOK
  • Størrelser: 55”, 65”, 77

Nyheter innenfor Smart TV, Connectivity og gaming-opplevelsen
I år tar Samsung nye skritt i reisen for å forenkle hverdagen med sømløs integrasjon av flere enheter på tvers av hele Samsungs økosystem. Årets TV-sortiment, fra Q60C og oppover, kommer med innebygd SmartThings-hub med støtte for Matter. Samsung har også utviklet tilbudet av opplevelser og underholdning i TV-en. Ved kjøp av de nye Samsung Smart TV-modellene følger det med en Smart Start-pakke³ som gir brukeren tilgang til en rekke populære strømmetjenester direkte på TV-en, og TV Plus-tjenesten har fått et større kanalutvalg.

For gaming støtter flere av modellene 4K@144Hz, og Mini Map Zoom-funksjonen er oppdatert for å støtte 16:9 konsollspill. Det er også mulig å dele det zoomede bildet til en annen enhet, som en skjerm eller nettbrett. Alle FreeSync Premium Pro-kompatible modeller inkluderer HDMI 2.1 HFR-støtte (4K120) for alle de fire HDMI-portene.

Mer informasjon om årets TV-lineup og kommende nyheter fra Samsung i 2023 finner du på Samsungs nyhetsrom: https://news.samsung.com/no.


¹ Soundbars selges separat.

² Veggfeste selges separat.

³ Gjelder ved kjøp av utvalgte 2023-modeller av Samsung TV og prosjektorer på samsung.com, og hos utvalgte forhandlere mellom 16. april til 31. desember 2023. Begrensninger forekommer, og streamingtjenestetilbudene som inngår kan varierer gjennom kampanjen. Krever at kunden oppretter konto hos aktuell streamingtjeneste. Tilgjengelighet av apper kan variere etter tid og region.


Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende TV og lyd, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Sandra Dvergastein Gjelder journalister +47 468 44 397