Gå videre til innhold
Modellene passer utmerket for forbrukere med kjæledyr, allergier og de som setter pris på rask og enkel rengjøring
Modellene passer utmerket for forbrukere med kjæledyr, allergier og de som setter pris på rask og enkel rengjøring

Pressemelding -

Nå lanseres to nye støvsugere i Samsungs Jet-familie

Samsung Electronics introduserer to nye støvsugere i Norden, Samsung Jet 60 og Samsung Jet 75. De ledningsfrie støvsugerne kommer med munnstykker designet for ulike behov og for å effektivisere rengjøringen. Med Clean Station kan du enkelt tømme støvbeholderen på en komfortabel og hygienisk måte, uten fare for at støv og smuss faller ut.

I fjor lanserte Samsung for første gang to ledningsfrie støvsugere. Samsung Jet 90 Multi og Samsung Jet 70 Pet. Nå utvides sortimentet med to nye produkter, Jet 60 og Jet 75. De nye produktene er forenklede varianter av forgjengerne. Jet 75 tilsvarer Jet 90, hvor den nye modellen kommer med en enklere ladestasjon og uten teleskoprør. Jet 60 er en enklere variant av Jet 70 og kommer uten LCD-skjerm.

Produktene er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør rengjøringen mer effektiv. For alle modeller har man mulighet til å kjøpe et munnstykke med to roterende våte puter som mopper gulvet etter støvsuging. Alle produktene har høy sugekraft, som lett fanger støvpartikler via maskinens støvfiltreringssystem. Dette er bra for både allergikere1, dyreeiere og de som setter pris på et virkelig rent hjem.

Jet 60 og 75 er utstyrt med et ekstra munnstykke, som er designet for å komme til omtrent hvor som helst i hjemmet, for eksempel under sengen, sofaen og mellom puter. Det ekstra lange skaftet med et smalt munnstykke gjør rengjøringen mer ergonomisk. Samtidig vil det være enkelt å komme til i trange og høye mellomrom, som ellers lett blir glemt.

– Med to nye modeller i Jet-familien finnes det nå et produkt for alle. Med et gjennomgående stilrent design passer støvsugerne perfekt inn i våre nordiske hjem. I tillegg til designet, legger de til rette for effektiv rengjøring. Modellene passer utmerket for forbrukere med kjæledyr, allergier og de som setter pris på rask og enkel rengjøring, sier Rikard Fornbäck, opplærings- og kommunikasjonsspesialist hos Samsung i Norden.

Tilbehøret Clean Station gjør det enda enklere for brukeren. Ved å plassere støvsugerbeholderen i dokkingstasjon tømmes den i et lukket system, som er utstyrt med et avansert støvfiltreringssystem slik at man unngår flygende støv. Ved hjelp av Air Pulse Technology pulserer luften i beholderen for å riste vekk støvansamlinger. Støvet samles deretter opp i en støvsugerpose inne i maskinen, som enkelt kan byttes ut ved behov.

Støvsugerne og Clean Station vil være tilgjengelig fra og med juni. Veiledende pris: Samsung Jet 60 fra 4 499 NOK, Samsung Jet 75 fra 6 499 NOK og Clean Station 1 999 NOK.

1 Sertifisert av British Allergy Foundation, Allergy UK Seal of Approval

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med innovative ideer og teknologi. Selskapet omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer, ssd, minnekort, halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale