Følg Samsung Electronics Nordic AB

Nordisk salgsstart for Samsungs 4K Laser Projektor: The Premiere

Pressemelding   •   nov 19, 2020 09:00 CET

The Premiere, LSP9T og LSP7T, leverer bildekvalitet i 4K og smarte funksjoner for en ekte hjemmekinoopplevelse.

Oslo – 19. november, 2020 – I dag kunngjør Samsung sin nordiske salgsstart for The Premiere. En ny 4K Ultra Short Throw Laser-projektor som gir en enda større bildeopplevelse hjemme - uten skjerm. Europa og de nordiske landene er to av de første markedene der produktet introduseres.

The Premiere er tilgjengelig i to modeller, LSP9T og LSP7T. Modellen LSP9T kan projisere 4K på opptil 130 tommer. Modellen er verdens første HDR10+ sertifiserte projektor med trippel laserteknologi, noe som betyr et enormt fargespekter og en maksimal lysstyrke på 2,800 ANSI lumen. Brukeren får en bedre opplevelse takket være at detaljer kan projiseres med imponerende kontrast uansett om scenene er mørke eller lyse. Modellen LSP7T kan projisere 4K på opptil 120 tommer. I likhet med sin søskenmodell, tilbyr den bildeinnstillingen Filmmaker Mode, som lar brukeren oppleve filmer eller serier på den måten regissøren skapte den originale versjonen.

Begge modellene er utstyrt med Samsungs Smart TV-plattform, i tillegg til Tap View-funksjonene og muligheten til å speile innhold fra mobilen direkte til projektoren. Med en kompakt og stilren design, passer The Premiere inn i de fleste rom. Takket være ultra-short-throw-teknologien, kan produktet plasseres nærmere veggen, noe som betyr at det tar mindre plass. I tillegg til bildekvalitet i 4K, er The Premiere også utstyrt med kraftige høyttalere, og LSP9T har også Acoustic Beam Surround-lyd, som gir ekstra liv til sport og film. Det reduserer også behovet for flere og større lydenheter.

- I løpet av det siste året har vi av åpenbare grunner sett flere forbrukere bruke mer tid hjemme. TV har blitt en sentral del av hvordan folk tar del i underholdning, trening, søker etter nyheter, ser på sport, filmer og serier. The Premiere tilbyr våre forbrukere en helt ny type kinoopplevelse hjemme gjennom en kompakt design, bildekvalitet i 4K og flott lyd, sier Magnus Nilsson, Technical Product Manager for TV/AV hos Samsung i Norden.

The Premiere, LSP9T og LSP7T, kan kjøpes fra og med 19. november og har veiledende cirkapris på 64 990 NOK og respektive 34 990 NOK.

For ytterligere informasjon om Samsung og våre produkter, besøk gjerne: www.samsung.com

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på news.samsung.com

Vedlagte filer

PDF-dokument