Følg Samsung Electronics Nordic AB

Norge er et av de første landene som får selge nye Samsung Galaxy Fold

Pressemelding   •   apr 09, 2019 12:00 CEST

Samsung er den første til å tilby en helt ny innovasjon innen smarttelefoner på det norske markedet når nye Samsung Galaxy Fold lanseres om kort tid. Med 7,3-tommers Infinity Flex Display og det beste Galaxy-familien har å tilby, kommer Galaxy Fold snart til Norge i et eksklusivt første opplag.

Oslo, 9. April 2019 – Fra og med 26. april er det mulig for norske kunder å skrive seg på reservasjonslisten for å bli blant de første i verden som får ta del i det unike produktet, og få løpende leveringsinformasjon. Leveringen av Galaxy Fold, en av årets mest omtalte telefoner, begynner 3. mai. De første enhetene kommer til å selges og leveres til brukerne via samsung.com og Telia. Man kan også oppleve Galaxy Fold i Samsungs Shop-in-shop på Elkjøp Glasmagasinet.

Med Galaxy Fold skaper Samsung en helt ny mobilkategori, med verdens første brettbare 7,3-tommers Infinity Flex Display som kan brettes sammen til en kompakt enhet.

– Vi er stolte over å være blant de første markedene som får tilgang til denne nye innovative kategorien smarttelefoner. Det er et helt unikt produkt, og resultatet av over ti år med innovasjonsarbeid, som virkelig manifesterer hvordan vi i Samsung ser på innovasjon. Galaxy Fold bygger videre på det våre kunder ønsker og forventer seg av våre produkter, og det vil bli interessant å se hvordan brukerne velger å utnytte de nye mulighetene, sier Andreas Bergqvist, Produktsjef for telekom hos Samsung i Norden.

Med Galaxy Fold presenterer Samsung sin største smarttelefon-skjerm noensinne, og nye funksjoner som lar brukeren navigere på en enkel måte mellom tre åpne apper samtidig. Gjennom app-kontinuitet muliggjør Galaxy Fold smidige overganger mellom det ytre displayet og hoveddisplayet og tilbyr et lettvint økosystem takket være et nært samarbeid med operativsystemet Android fra Google.

Galaxy Fold er resultatet av flere års utvikling med revolusjonerende materialer og en sofistikert hengselmekanisme som gjør enheten fleksibel og robust, samtidig som den beholder et elegant design og brettes sammen som en bok. Enheten kommer i første omgang i fargene Space Silver og Cosmos Black. For første gang noensinne får brukere muligheten til å designe sin egen mobiltelefon fra Samsung, i Martian Green eller Astro Blue, i kombinasjon med to ulike kontrastfarger på rammen og hengslene. Samsung Galaxy Fold ”Built to Order” kommer til å være eksklusivt tilgjengelig i Samsungs egen nettbutikk på samsung.com

Et eksklusivt antall Galaxy Fold kommer til å være tilgjengelig i Norge gjennom en reservasjonsliste som åpner den 26. april, med første levering fra og med 3. mai. Veiledende pris er 21 000 NOK. Alle enheter kommer med Galaxy Buds, et elegant deksel i kevlar og ett års forsikring gjennom Samsung Care+

For mer informasjon, besøk http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Pressekontakt

Geelmuyden Kiese v/ Martin Borander / +47 41 85 15 65 / martin.borander@gknordic.com

Testprodukter
PR-byrået Geelmuyden Kiese / +47 41 85 15 65 / samsung@gknordic.com

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/no/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com