Gå videre til innhold
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9

Pressemelding -

Nye Galaxy Note9 – Samsungs kraftigste smarttelefon noensinne

Med Samsung Galaxy Note9 lanserer Samsung sin kraftigste smarttelefon noensinne. Batteriet er større, internminnet og lagringsplassen er utvidet og S Pen er nå koblet til telefonen via Bluetooth. Note9 har alt for brukeren som lever et digitalt liv og som krever det aller beste i både ytelse og bruk.

Oslo, 9. august 2018 – I kveld lanserte Samsung det siste tilskuddet i Note-familien med Galaxy Note9. Den nye Galaxy Note9 bygger videre på Note-seriens grunnstener med enda bedre ytelse, en ny S Pen, som for første gang er koblet til telefonen, og Samsungs smarteste kamera noensinne.

– Note-serien har alltid tilbudt det nyeste innen innovasjon og teknologi og Galaxy Note9 er intet unntak. Våre Note-brukere er Samsungs mest lojale kunder, med veldig høye krav til både ytelse og smarte funksjoner, og vil ha en telefon som hjelper dem både på jobb og på fritiden, sier Stig-Ove Langø, salgssjef for telekom i Samsung Norge.

Maksimal ytelse
Folk stoler på sin smarttelefon i nesten alt de gjør. Galaxy Note9 er designet for å gjøre livet enklere, både på jobb og på fritiden. 

  • Kraftig batteri: Galaxy Note9 har et batteri på 4,000mAh, det største noensinne i en Samsung-telefon. Dette for å gi batterikraft til samtaler, å sende meldinger, spille spill og se filmer fra tidlig morgen til sent på kveld.
  • Lagre mer, slett mindre: Galaxy Note9 kommer i to versjoner for interne lagringsmuligheter – både som 128GB og 512GB, med mulighet for å legge til et microSD-kort. Galaxy Note9 kan sammen med et eksternt minnekort nå opp til 1TB[1] i lagring, noe som innebærer at man slipper å bekymre seg for å ikke kunne lagre sine favorittbilder, filmer eller apper.
  • Hastighet og kraft: Galaxy Note9 er Samsungs kraftigste telefon noensinne, med et RAM-minne på 8GB (512 Gb versjonen) med støtte for den raskeste nettverkstilkoblingen på markedet (opptil 1.2 gigabit per sekund) for å streame og laste ned innhold uten å gå på bekostning av hastighet. Galaxy Note9 kommer også med et markedsledende Water Carbon Cooling-system utviklet av Samsung, samt en innebygget AI-basert algoritme for ytelse-justering, for å gi en kraftig og stabil ytelse.

Videreutvikling av den populære S Pen
Nye Galaxy Note9 har selvfølgelig også en S Pen, Note-seriens signaturtrekk, men med helt nye muligheter, da S Pen nå kobles til telefonen via Bluetooth. Det innebærer at S Pen kan fungere som en ”fjernkontroll” til Note9, slik at du for eksempel kan ta bilder med pennen som fotoskanner eller bruke S Pen til å styre presentasjoner på møter. Det er også mulig å ta notater direkte på skjermen uten å låse opp telefonen, tegne, klippe ut og navigere på skjermen, samt raskt og enkelt oversette tekster.

Det ultimate arbeidsverktøyet
Den kraftige ytelsen gjør Galaxy Note9 til et pålitelig hjelpemiddel på jobb. Enten du er på farten eller sitter i møter, gjør Note9 det enklere og morsommere å få alt gjort. Med støtte for DeX via en HDMI-adapter[2] får brukeren en PC-lignende opplevelse og man kan enkelt koble til telefonen til en større skjerm, tastatur eller mus for å kunne jobbe enda mer effektivt.

Et intelligent kamera for perfekte bilder
Kameraet i Note9 er Samsungs smarteste noensinne og gjør det enklere å ta bilder som ser ut akkurat slik du vil at de skal se ut. Scene Optimizer leser av hvilke type motiv du vil fotografere og optimerer bildet utifra dette. Flaw Detection gjør brukeren oppmerksom på om noe ser ut til å være feil med bildet, som for eksempel at det er uskarpt, at noe blinker på bildet eller hvis linsen er skitten. Disse funksjonene i kombinasjon med avansert teknologi for støyredusering og Dual Aperture-linse[3], som tilpasser seg til lyset på samme måte som det menneskelige øyet, gjør kameraet i Note9 til det beste på markedet.

Note9 har den største skjermen hittil på en Note. Den 6.4 tommer store Super AMOLED-skjermen gir brukeren storslagne multimedia-opplevelser som gjøres komplett med innebygde høytalere kalibrert av AKG. I tillegg inneholder den alle de tjenester og funksjoner som brukeren er vant med fra de mest avanserte Galaxy-produktene. Slik som rask trådløs lading, vann- og støvbestandinghet (IP68) og populære tjenester som Samsung Health og Samsungs sikkerhetsløsning Knox.

Samsung Galaxy Note9 vil være tilgjengelig i butikker fra og med 24. august i fargene Midnight Black og Ocean Blue med en gul S Pen. Veiledende pris for Galaxy Note9 er 12 490 NOK for versjon med 512GB og 9 990 NOK for versjon med 128GB.

Lever inn din gamle telefon og få opptil 2000 NOK ekstra i innbytteverdi. Tilbudet gjelder for kjøp av Galaxy Note9 og er tilgjengelig via Samsung Members-appen etter å ha mottatt din Galaxy Note9.

For mer informasjon om Galaxy Note9, besøk http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

[1]512GB intern lagring er standard. 512GB-versjoner er tilgjengelig i utvalgte land. Opptil 512GB utvidet lagring med externt SD-kort (selges separat).

[2]Samsungs HDMI-adapter inkluderer HDMI Adapter (EE-HG950), Multi Port Adapter (EE-P5000) og DeX Cable (EE-I1300).

[3]Dual Aperture støtter F1.5-modus och F2.4-modus. Dual Aperture er installert på det bakre vidvinkelkameraet.

Galaxy Note9 spesifikasjoner
Display 6.4-tommer Quad HD+ Super AMOLED, 2960x1440 (516ppi)
*Skjermen måles diagonalt som en hel rektangel uten hensyn til avrundede hjørner
*Forhåndsinnstilt oppløsning er Full HD+ og kan endres til QUAD HD+ (WQHD+) i innstillinger
Kamera Bak: Dual Camera med Dual OIS (Optical Image Stabilization)
- Wide-angle: Super Speed Dual Pixel 12MP AF, F1.5/F2.4, OIS
- Telephoto: 12MP AF, F2.4, OIS
- 2X optisk zoom, opptil 10X digital zoom
Foran: 8MP AF, F1.7
Størrelse 161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201g, IP68 (BLE S Pen: 5.7 x 4.35 x 106.37mm, 3.1g, IP68)
*IP68 sertifisering for støv- och vannmotstand. Baseres på testhold i dyp opptil 1.5 meter ferskvann i opptil 30 minutter
Processor 10nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 1.7 GHz)
*Kan variere avhengig av marked og operatør
Minne 6GB RAM (LPDDR4), 128GB + MicroSD slot (up to 512GB) 8GB RAM (LPDDR4), 512GB + MicroSD slot (up to 512GB)
*Kan variere avhengig av marked og operatør
*Brukerminnet er mindre enn totalminnet på grunn av lagring av operativsystem og programvare som brukes til å kjøre enhetsfunksjoner. Det faktiske brukerminnet varierer avhengig av operatøren og kan endres etter at programvareoppdateringene er utført.
SIM-kort Singel: ett Nano SIM og ett MicroSD (up to 512GB)
Hybrid: ett Nano SIM og ett Nano SIM eller ett MicroSD (up to 512GB)
*Kan variere avhengig av marked og operatør
Batteri 4,000mAh Fast Charging kompatibel med ledning og trådløst Wired charging kompatibel med QC2.0 og AFC

Wireless charging kompatibel med WPC og PMA
*Kan variere avhengig av marked og operatør

Operativsystem Android 8.1 (Oreo)
Nettverk Enhanced 4x4 MIMO, 5CA, LAA, LTE Cat.18 *Kan variere avhengig av marked og operatør
Tilkoblinger Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM,
Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)
*Dekning for Galileo och BeiDou kan være begrenset.
Betaling NFC, MST
*Kan variere avhengig av marked og operatør
Sensorer Accelerometer, Barometer, Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor, Iris Sensor, Pressure Sensor
Autentisering Typer av lås: Mønster, Pin, Løsningsord
Biometriske låsningstyper: Iris, Fingeravtrykk, Ansiktsgjenkjenning Intelligent scan: Kombinerer iris scanning og ansiktsigjenkenning og enkel opplåsning og gir i visse tilfeller økt sikkerhet for visse autentiseringstjenester.
Audio MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

*Alle funksjoner, spesifikasjoner og annen produktinformasjon som er beskrevet i dette dokumentet, sammen med, men ikke begrenset til, fordelene, design, priser, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og produktegenskaper, kan endres uten varsel.

Emner

Tags


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologi. Bedriften omdefinerer verden for TV, smarttelefoner, wearables, nettbrett, kameraer, digitale apparater, skrivere, medisinsk utstyr, nettverkssystemer, og halvledere og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsung's nyhetsrom på news.samsung.com

Pressekontakt

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser og testprodukter, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Jorunn Javenes Gjelder journalister og media +47 464 78 540

Relatert materiale