Gå videre til innhold

Pressemelding -

Nye One UI 6.1 gjør at millioner av europeere får Galaxy AI på enda flere Samsung Galaxy-enheter

Galaxy AI-opplevelser tilgjengeliggjøres i enda større grad i Europa med Samsungs Galaxy AI-oppdatering.

I februar annonserte Samsung at Galaxy AI[1]-funksjoner, som først ble introdusert med flaggskip S24-produktene, ville bli tilgjengelig for flere Samsung Galaxy-enheter gjennom One UI 6.1-oppdateringen. Oppdateringen ble gjort tilgjengelig for Galaxy S23-serien, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 og Tab S9-serien, med offisiell utrulling i starten av mars.

Siden utrullingen har 8.8 millioner brukere har lastet ned oppdateringen og benyttet seg av de nye Galaxy AI-funksjonene. Brukertallene vokser for hver dag som går, og Samsung har som mål at over 100 millioner brukere vil oppleve Galaxy AI-funksjonene på verdensbasis ved enden av 2024.

Nå som enda flere Samsung Galaxy-brukere kan benytte seg av de kommunikasjonsforbedrende funksjonene i Galaxy AI, har brukerne allerede funnet sine favoritter blant det nye utvalget av funksjoner. Galaxy AI-funksjonene som benyttes mest og regjerer på topp er Live Translate, Chat Assist og Circle to Search med Google[2].

Nærmere 78 prosent av Galaxy Z Fold5, 80 prosent av S23 Ultra og nærmere 75 prosent av Tab S9 Ultra-brukere i Norden har lastet ned One UI 6.1-oppdayeringen, som gjør det til en av Samsungs mest populære programvareoppdateringer noen gang.

Med suksessen av den første utrullingen av One UI 6.1 i april som bakteppe, annonserer Samsung nå utrullingens andre fase, som bringer Galaxy AI til enda flere Samsung Galaxy smarttelefoner og nettbrett: One UI 6.1 kommer til Galaxy S22-serien, Galaxy Z Fold4 og Galaxy Z Flip4, samt Galaxy Tab S8-serien i begynnelsen av mai.

For mer informasjon om Galaxy AI, besøk: Samsungs Nyhetsrom, Samsungmobilepress.com eller Samsung.com


[1]Circle to Search med Google er en Google-funksjon som tilbys sammen med Galaxy AI-funksjoner.

[2] Innlogging med Samsung-konto kan være nødvendig for å bruke visse Samsung AI-funksjoner. Galaxy AI-funksjonene tilbys uten kostnad minst til slutten av 2025 for støttede Samsung Galaxy-enheter.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative ideer og teknologier. Selskapet redefinerer verden for TV-er, smarttelefoner, bærbare enheter, nettbrett, digitale apparater, nettverkssystemer og minne, system LSI, støperi og LED-løsninger. For de siste nyhetene, besøk Samsungs nyhetsrom på http://news.samsung.com.

Kontakter

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Anja Aasegg Johannesen Gjelder journalister +47 916 16 329
For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

For pressehenvendelser vedrørende mobil, nettbrett, PC og wearables, vennligst kontakt:

Pressekontakt Trigger v/ Martin Grevstad Gjelder journalister +47 913 91 244